Tandlaegernestudiestraede -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Tandlaegernestudiestraede -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Tandlaegernestudiestraede -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Tandlaegernestudiestraede -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Tandlaegernestudiestraede -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 6 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Todella hyvä hammaslääkäri!

Rated 5,0 out of 5
17/06/2020

Pitkän harkinnan jälkeen olen nyt vaihtanut hammaslääkäriksi lähempänä kotiani. Päätös ei ole ollut helppo, sillä minulla ei ole aikaisemmin ollut parempaa hammaslääkäriä kuin Jesper Gilling.

Lue alkuperäinen

Lærke Marie Østergaard

Hammaslääkäri, joka paranee jatkuvasti

Rated 5,0 out of 5
02/12/2016

On ollut asiakas yli 20 vuotta ja aina ollut tyytyväinen. Silti Studiesstrædetandlægerne onnistuu paranemaan ja paranemaan. Esimerkiksi röntgensäteiden kokemuksen parantaminen hengitysharjoituksilla. Älykäs varausjärjestelmä tai etsimällä erityisiä tarpeisiini sopivat hammaslangat.

Lue alkuperäinen

Niels Peter

Laadukas hammashoito - täydellinen englanti

Rated 5,0 out of 5
06/05/2016

Jesper rekonstruoi etuhampaan täydellisesti. Itse en edes näe, että se on rekonstruktio.

Lue alkuperäinen

Jens

Paras parodontaalihoito

Rated 5,0 out of 5
25/04/2014

Ennen kuin aloitin Tandlægernessa Studiestrædessa, luulin menettäväni hampaani parodontiittisairauden vuoksi. Edellisen hammaslääkärini useiden vuosien ponnisteluista huolimatta hampaani olivat pahentuneet huomattavasti, monet niistä olivat löystyneet ja hänen piti vetää yksi pois, koska se oli niin löysä. Jesper Gilling aloitti kurssilla, joka koostui antibiooteista, äärimmäisen huolellisesta hampaiden puhdistuksesta ja sitten sain erittäin tarkat ohjeet kuinka minun pitäisi nyt harjata hampaat. Täällä, kolme vuotta myöhemmin, hampaani ovat paljon tiukemmin suussa, eivät satu niin paljon, minulla on raikas hengitys ja näyttää siltä, ​​​​että voin säilyttää loput hampaani elämäni. Minun täytyy edelleen pestä hampaat neljä kertaa päivässä, mutta se on parempi kuin hampaiden menettäminen. Voin lämpimästi suositella Studiestræden hammaslääkäreitä, jos sinulla on taipumusta parodontaaliin.

Lue alkuperäinen

Morten Skårup Jensen

Osaava ja perusteellinen

Rated 5,0 out of 5
31/03/2014

Olen erittäin tyytyväinen, koska hammaslääkäreiden ja suuhygienistien ammattitaito on huippuluokkaa, eivätkä he yritä myydä paljon turhaa röntgenkuvaa jne. Toisaalta he kiinnittävät huomiota ratkaisuihinsa voi tarjota, mikä tarkoittaa, että saat paremman näköiset hampaat.

Lue alkuperäinen

Christian Kloster

Pelkäsin hammaslääkäriä saapuessani, en lähtiessäni.

Rated 5,0 out of 5
27/10/2011

+ Minulle porattiin puoli hampaasta ilman pienintäkään kipua yhden anestesia-injektion jälkeen, ja se tehtiin kuin uusi. Pelkäsin hammaslääkäriä saapuessani, en lähtiessäni.

Lue alkuperäinen

Leif Aaberg Westh

Arvostele Tandlaegernestudiestraede Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.