Oris Dental Turkey -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Oris Dental Turkey -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Oris Dental Turkey -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Oris Dental Turkey -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Oris Dental Turkey -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 19 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Hampaideni matka Tämä yritys piti yhteyttä joka vaiheessa…

Rated 5 out of 5
26/07/2023

Tämä yritys piti yhteyttä jokaisessa vaiheessa, joka johti leikkaukseeni ja sen jälkeen. He tekivät sen, mitä pyysin, korkealla tasolla. Harjoitus oli kliinisesti puhdas. Kirurgi oli erinomainen. Minulla oli 6/4 implanttia ja kaikki meni hienosti. Minulla oli 2 käyntiä, eikä kummankaan kanssa ollut ongelmia. Kuljettaja ja hotelli on järjestetty sinua varten. Hotelli hyvällä alueella

Lue alkuperäinen

Mrs Teresa Tonner

Koska olin hyvin hermostunut ja vihasin sitä…

Rated 5 out of 5
17/07/2023

Olen erittäin hermostunut ja vihasin hammaslääkäriä, tämä kokemus oli hieno, sai minut tuntemaan oloni erittäin rentoutuneeksi ja oloni helpoksi koko prosessin kanssa. Palvelu oli erinomaista ja hoidon aikana kaikki asiat huomioitu niin klinikalla kuin sen ulkopuolellakin. Sinulla on tunne, että sinusta pidetään huolta. Lopputulos oli erinomainen ja hyvä palvelu jatkui myös Suomessa. Iso suositus tältä hammasklinikalta. KIITOS!

Lue alkuperäinen

Timo Honkanen

Ensimmäinen viikko tehty

Rated 5 out of 5
11/07/2023

Sain juuri ensimmäisen hoitoni ja olen niin tyytyväinen tuloksiin, minun on palattava 4 kuukauden kuluttua, jotta saan sen valmiiksi. , luusiirrännäinen ja nenän kohotus, joten olen hieman turvoksissa, mutta minulla on kiinteät hampaat, jotka kestävät 4 kuukautta parantuessani, loistava yritys, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja tiedusteluihin, erittäin ammattimainen hammaslääkärin alalla, erittäin suositeltavaa,

Lue alkuperäinen

Kevin eagles

Koska olin erittäin hermostunut ja vihasin…

Rated 5 out of 5
07/07/2023

Olen erittäin hermostunut ja vihasin hammaslääkäriä, tämä kokemus oli hieno, sai minut tuntemaan oloni erittäin rentoutuneeksi ja mukavaksi koko prosessin kanssa. Minulle tehtiin 6 implanttia ja kruunua täällä. Suosittelisin tätä paikkaa kaikille, jotka saavat hyvää palvelua. ja hyvää vastinetta rahalle.

Lue alkuperäinen

Stewart Twiss

Kiitos, että teit unelmani…

Rated 5 out of 5
26/05/2023

Kiitos, että toteutit unelmani kauniista hymystä. Olette velhoja! Upea ystävällinen henkilökunta, upea lääkäri. Olen iloinen kirjoittaessani tämän arvostelun! Kiitos kaikille!

Lue alkuperäinen

alina kova

Minulla oli niin hieno kokemus Oris Dental Turkeysta

Rated 5 out of 5
23/05/2023

Minulla oli niin hieno kokemus koko Oris Dental -tiimistä. He ovat erittäin ammattitaitoisia ja omistautuneita. Suosittelen lämpimästi Oris Dental Turkeya.

Lue alkuperäinen

Ionuț Sănducu

Aivan uskomatonta

Rated 5 out of 5
22/04/2023

Ei ole vain klinikka, he ovat kuin perhe. Aivan mahtavaa. He saivat minut tuntemaan oloni mukavaksi. Suosittelen vahvasti. Kiitos paljon

Lue alkuperäinen

JOANNA URBANIEC

Täydellinen hammashoito

Rated 5 out of 5
14/04/2023

Haluan kiittää Oriksen hammasklinikkaa upeasta palvelusta ja ammattitaitoisesta asenteesta. Olette antaneet minulle hymyn ja itseluottamuksen näyttääkseni hampaani, eikä minun tarvitse enää koskaan piilottaa hymyäni. Loistavaa alusta loppuun ja suosittelen palveluasi lämpimästi. Terveisin John Bandfield Maidstone Kent Englandista

Lue alkuperäinen

J bandfield

Se on uskomaton kokemus ja…

Rated 5 out of 5
02/04/2023

Se on uskomaton kokemus ja hoito on parasta Oris tarjoaa parasta asiakaspalvelua, ja he kuuntelevat aina potilaitaan, tunsin oloni mukavaksi prosessissa.

Lue alkuperäinen

Efe Louis

Olen juuri palannut kotiin saatuani…

Rated 5 out of 5
30/03/2023

Olen juuri palannut kotiin, kun olin laittanut pysyvät hampaani Oris Dental Practice:ssa Antalyassa, koko henkilökunta on erittäin ystävällistä ja erittäin tarkkaavaista, kun olin alussa hermostunut. hoidostani he ovat kaikki erittäin ammattimaisia, suosittelen ketään menemään sinne korjaamaan hampaat, muutamat työkaverini aikovat mennä nähtyään, mitä niin hyvää työtä he ovat tehneet minulle. minun tulokset

Lue alkuperäinen

Mark Schoelzel

Arvostele Oris Dental Turkey Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.