Magic Smile Turkey -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Magic Smile Turkey -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Magic Smile Turkey -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Magic Smile Turkey -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Magic Smile Turkey -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 165 reviews)
Excellent98%
Very good1%
Average0%
Poor0%
Terrible1%

Kaikki oli ensiluokkaista

Rated 5 out of 5
18/09/2023

Kaikki oli ensiluokkaista. Voit valita haluamasi hampaiden värin. Valkoisia on eri sävyjä, ja hampaiden muotoa voidaan myös muuttaa. Sinut noudetaan lentokentältä ja viedään hotellille aina ajoissa ja määrättyyn aikaan. Välillä saat hyvin tietoa prosessista ja päivämäärät. Viestintä klinikan kanssa toimii erittäin hyvin ja henkilökunta on myös erittäin ystävällistä. Itse hoito oli erittäin, erittäin kivuton, tuskin mainitsemisen arvoinen. Työn tarkkuus ja huolellisuus on myös erittäin hyvää. Minulle lääkäri teki erittäin tarkat testit ja todella varmisti, että kaikki mahtui viimeiseen millimetriin. Et voi mennä pieleen Magic Smilen kanssa.

Lue alkuperäinen

Kaya Erocbe

Olen tavattoman tyytyväinen Magic Smileen…

Rated 5 out of 5
15/09/2023

Olen tavattoman tyytyväinen Magic Smile -palveluihin! He ovat olleet uskomattomia ensimmäisestä vierailusta loppuun asti. Koko henkilökunta on todella ystävällistä, suloista ja avuliasta. Olen erittäin tyytyväinen ja hymyillen esitellen kauniita hampaitani!

Lue alkuperäinen

Anna Prokopowicz

Suosittelen Magic Smilen valitsemista uudeksi, säteileväksi hymyksi!

Rated 5 out of 5
15/09/2023

Jos olet tällä hetkellä pelottavan päätöksen edessä tehdä hymyn muodonmuutos, anna minun jakaa kokemukseni Magic Smilesta. Se oli aluksi melko ylivoimaista ja hermoja raastavaa, mutta jos voin auttaa jotakuta, joka on tällä hetkellä epäröivässä vaiheessa, olisin innoissani.

Lue alkuperäinen

B.B

Se on todella taikuutta!

Rated 5 out of 5
11/09/2023

En voinut suositella taikahymyä tarpeeksi! Alusta loppuun he ovat saaneet minut rentoutumaan. He olivat rehellisiä koko prosessin ajan ja neuvoivat minua tarkistuksissa, jotka piti tehdä viimeisiin hampaisiini. Heidän klinikkansa on tahrattoman puhdas ja palvelu toimii kuin kello. Minut pidettiin ajan tasalla siitä, mitä tapahtui ja mitä tapahtuisi seuraavaksi, sinulle ilmoitettiin runsaasti seuraavaa tapaamista varten. Henkilökunta oli kärsivällistä ja tarkkaavaista, ja voit kertoa, että he ovat todella ylpeitä työstään, heille on tärkeää, että lähdet onnellisena ja he viettivät niin paljon aikaa kanssani muuttaen lopullista ulkoasuani. Olen niin tyytyväinen kokemukseeni ja neuvoisin ketään varaamaan maagisella hymyllä! Kiitos!!

Lue alkuperäinen

Sarah McDowell

Uudet hampaat

Rated 5 out of 5
09/09/2023

Tämä on toinen kerta taikahymyissäni. Olen todella tyytyväinen uusiin hampaisiini. Ja suosittelen kaikille taikahymyille tulemista. Jos etsit hampaillesi tehtyä työtä.

Lue alkuperäinen

Daniel

Minulla on aina ollut fobia hammaslääkärin kanssa...

Rated 5 out of 5
08/09/2023

Minulla on aina ollut fobia hammaslääkäriä kohtaan, joten tänne tuleminen ei ollut minulle ollenkaan helppoa. Maaginen hymy sai minut tuntemaan oloni kotoisaksi, mukavaksi ja sai minut tuntemaan oloni hyvissä käsissä. Todella ammattitaitoisia ihmisiä ja niin ystävällisiä ja mukavia. Tein 2 matkaa tänne, yhden implanttien ja toisen viilun ja implanttien asennuksen osalta. Molemmat vierailut olivat aivan loistavia. Olen niin iloinen uusista hampaistani. Todella upeita ihmisiä ja harjoituksia.

Lue alkuperäinen

Peter Ranson

My Magic Smile

Rated 5 out of 5
07/09/2023

Sain juuri taikahymyni. Palvelu on ollut uskomatonta alusta loppuun asti, kaksi hammaslääkäritäni, Pirincin ja Cerenin avustaja, olemme aivan uskomattomia. Suositteletko 100 %. Kiitos koko Magic Smilen tiimille

Lue alkuperäinen

Michael Woodhall

Loistava hammaslääkäri 👌🏻

Rated 5 out of 5
04/09/2023

Saapuessaan taikahymy oli erittäin vieraanvarainen ja ystävällinen, olin hieman hermostunut toimenpiteestä, mutta onneksi taikahymy oli erittäin ammattimainen ja nopea.

Lue alkuperäinen

Sam Brewer

Taikahymy on kirjaimellisesti muuttanut minun…

Rated 5 out of 5
01/09/2023

Maginen hymy on kirjaimellisesti muuttanut elämääni positiiviseksi enemmän kuin voisin pyytää. He ovat olleet erittäin ammattitaitoisia ja niin mukavia koko prosessin ajan. Kirjaimellisesti kivuton kokemus. Erinomainen viestintä sekä ilmaiset hotelli- ja kuljettajaedut edestakaisin klinikalle. Magic Smile varmisti aina, että tarpeistani huolehdittiin. Hampaani ovat aivan upeat. En voi lopettaa hymyilemistä ja minusta tuntuu, että minulle on annettu toinen mahdollisuus elämässä. Suosittelen lämpimästi, että varaat ajan Magic-hymyn kanssa ja annat heidän tehdä taikuutensa. Et tule katumaan sitä.

Lue alkuperäinen

Patrick Ribbsaeter

Mikä upea kokemus

Rated 5 out of 5
01/09/2023

Mikä upea kokemus! Tiimi täällä on niin ystävällinen ja välittävä. Minulla ei ole koskaan ollut nautinnollisempaa kokemusta hammaslääkärissä. Suosittelisin tätä paikkaa kaikille ystävilleni ja perheelleni ja luotan heihin kaikissa palveluissa. Kiitos huolenpidosta, jota osoitat potilaillesi. :))

Lue alkuperäinen

Атанас Ангелов

Arvostele Magic Smile Turkey Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Muratpaşa, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.