TandlægeCenteret Clemens Torv -arvostelu

Klinikan pisteet
4,4
Rated 4,4 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut TandlægeCenteret Clemens Torv -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan TandlægeCenteret Clemens Torv -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

TandlægeCenteret Clemens Torv -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki TandlægeCenteret Clemens Torv -arvostelut

4,4
Rated 4,4 out of 5
4,4 out of 5 stars (based on 52 reviews)
Excellent77%
Very good8%
Average0%
Poor6%
Terrible9%

Tiptop tandlægeklinik

Rated 5,0 out of 5
10/07/2024

Tiptop tandlægeklinik! Har skulle igennem et længere forløb med tandfyldninger mm. og skiftede over hertil i den forbindelse – på anbefaling af en ven efter en dårligere oplevelse hos en anden klinik. Absolut intet at klage over, kompetente og søde tandlæger, tandplejere og sektetær. Tandlægen har tilmed været sød at slå lidt af prisen ved afregning (givetvis fordi jeg er studerende, det er ikke noget jeg bedte om eller noget de lover).

Bookingsystemet online kan være lidt forvirrende. Jeg anbefaler bare at booke tid ved at ringe til den søde sekretær

Adrian Maier

Kan anbefales.

Rated 5,0 out of 5
09/07/2024

Altid god service og dygtige tandlæger/personale.

Har netop fået lavet 4 kroner af Jan Kerstein, alt er forløbet perfekt, med hurtig levering og min tryghed i fokus.

Claus Hansen

Super professionelt arbejde

Rated 5,0 out of 5
04/07/2024

Super professionelt arbejde. Fik lavet en bro. Har nu tænder på 1. Klasse. Kan varmt anbefale Jan Kerstein som tandlæge

Ann Rosell Guldmann

Kanon behandling og dygtige tandlæger

Rated 5,0 out of 5
27/06/2024

Kanon behandling og dygtige tandlæger. Kan helt sikkert anbefale dem.

Martin Bonde

40 års erfaring med en god og professionel behandling, med næsten alle slags behandlinger.

Rated 5,0 out of 5
13/06/2024

Jeg har været kunde hos TandlægeCentret Clemens Torv i Århus siden 1984 dvs. i 40 år. Jeg har altid fået en faglig god, professionel behandling. Er altid blev mødt med venlighed og service.

Jeg har fået lavet mange kroner, to implantater, fyldninger og løbende kontrol. Ingen planer om at skifte trods jeg bor 35 km væk

Benny

Følte det gik stærkt og uden nok informationer

Rated 2,0 out of 5
25/03/2024

Jeg havde problemer og smerter i en visdomstand, og fik en tid hos TandlægeCenteret Clemens Torv samme dag – dejligt! Jeg synes dog, at det virkede ret forhastet. Kom ind til tandlægen Jan, der vurderede, at visdomstanden skulle fjernes. Jeg fik bedøvelse og derefter røntgenbillede. Jeg havde ret meget angst ved tandlægen og havde et indtryk af, at det bare skulle gå stærkt. Spurgte om hvornår jeg måtte spise/drikke igen, hvortil jeg fik at vide, at jeg ville få en seddel med al info – jeg synes dog ikke, at sedlen var fyldestgørende med informationer. Jeg vidste fx ikke, hvornår jeg skulle børste tænder igen, skylle med klorhexidin og havde en del flere spørgsmål på trods af den seddel. Desuden stod der en del ord, som jeg må vurdere er fagsprog (gazekrøller, suturer, blodkoagel), som ikke var letforståelige. Jeg kom af med 4.300kr (som jo er det det koster), men jeg ville sådan ønske, at situationen ikke havde føltes så forhastet og at det ikke skulle føles som om, at tandlægen havde meget travlt. Desuden skulle jeg efterfølgende finde en del informationer efter en operativ fjernelse af en visdomstand ved selv at søge på internettet. Det kunne altså være gået bedre. Jeg vender formentlig ikke tilbage hertil.

Amila Ibrisagic

Paras hammaslääkäri

Rated 5,0 out of 5
06/12/2023

Per on Jyllannin paras hammaslääkäri! Ei ole koskaan ollut näin taitavaa hammaslääkäriä, tervehdys Charlotte Kristoffersen 😊

Lue alkuperäinen

charlotte kristoffersen

Bedste tandlæge!

Rated 5,0 out of 5
11/11/2022

Lider af tandlægeskræk! men tandlægerne her er så søde og rolige. Fik revet en visdomstand ud i går og i dag ringede Jan Kerstein (ham der fjernede min tand) til mig for at høre hvordan jeg havde det. Fantastisk behandling. Føler mig godt behandlet af både receptionisterne og tandlægerne. Et kæmpe tak skal lyde herfra. Kan klart anbefales! Rart at regningen kunne deles i 5.

Malte Rechnagel

Tähtipalvelu ja hoito.

Rated 5,0 out of 5
25/08/2022

Erittäin hyvä palvelu, ammattitaitoiset hammaslääkärit ja kohtuulliset hinnat. TandlægeCenteretia voi selvästi suositella täältä.

Lue alkuperäinen

Rebelnation Danmark

Vain todella hyvä hammaslääkäri

Rated 5,0 out of 5
04/03/2022

Olen yleensä ollut iloinen ollessani Clemensin hampaissa, koska he huomaavat asioita, joita muut hammaslääkärit eivät ole. Ja ennen se on aina satuttanut hampaitani vähän jälkeenpäin. Se ei ole täällä.

Lue alkuperäinen

Sarah

Arvostele TandlægeCenteret Clemens Torv Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Aarhus C, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.