Aalborg Tandpleje -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Aalborg Tandpleje -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Aalborg Tandpleje -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Aalborg Tandpleje -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Aalborg Tandpleje -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 177 reviews)
Excellent98%
Very good1%
Average0%
Poor0%
Terrible1%

Näyttö on informatiivinen

Rated 5,0 out of 5
28/08/2023

Hieno, että voit seurata näyttöä hammasproteesia tarkasteltaessa 🙂

Lue alkuperäinen

Anonym

Aina mukava mennä hammaslääkäriin...

Rated 5,0 out of 5
25/08/2023

On aina mukavaa mennä hammaslääkäriin Louisen ja hänen mukavan henkilökuntansa kanssa. Tunnet olosi turvalliseksi ja siellä on rento sävy ja tunnelma. He tietävät, minkä kanssa he ovat tekemisissä…

Lue alkuperäinen

Ole Peschcke-Køedt

Olin tänään klinikalla paljon...

Rated 5,0 out of 5
25/08/2023

Olin tänään klinikalla poskihaavan kanssa. Mukavin henkilökunta tervehti minua… Louise (hammaslääkäri) rauhoitti minut ja selitti ongelman niin, että se oli ymmärrettävää, mikä sinänsä oli hyvin rohkaisevaa. Siis todella hyvä kokemus 👍

Lue alkuperäinen

lone høj peschcke-køedt

Tunne olosi aina tervetulleeksi

Rated 5,0 out of 5
24/08/2023

Tunne olosi aina tervetulleeksi, ihana iloinen henkilökunta

Lue alkuperäinen

kunde

Hammaslääkärit sydämellä ja asiantuntemuksella oikeassa paikassa

Rated 5,0 out of 5
24/08/2023

Sitten oli taas aika käydä puolivuosittainen tarkastus, ja vaikka minulla on kohtalainen pelko hammaslääkäreitä kohtaan, nämä ihanat ihmiset onnistuvat saamaan sykkeeni alas ja puheilla ja mukavia keskusteluja, kaikki on yhtäkkiä ohi. Olen iloinen äskettäin kiillotetusta hymystä ja siitä, että Natalie tekee fantastista työtä – ilman, että se satuttaisi liikaa.

Lue alkuperäinen

Kirsten Jensen

Todella hyvä kokemus :D

Rated 5,0 out of 5
24/08/2023

Todella hyvä kokemus 😀

Lue alkuperäinen

Jesper

Ehdottomasti paras klinikka

Rated 5,0 out of 5
01/08/2023

Ehdoitta paras klinikka. Henkilökunta on ammattitaitoista, perusteellista, aina iloista ja hymyilevää. Hammaslääkäreiden pelkoni on poissa ja suosittelen heitä kaikille.

Lue alkuperäinen

Jytte

Epäilemättä Aalborgin paras hammaslääkäri!

Rated 5,0 out of 5
30/07/2023

Suloisia, mukavia, vieraanvaraisia ja osaavia ihmisiä.

Lue alkuperäinen

René Lorentsen

Fantastinen palvelu

Rated 5,0 out of 5
17/07/2023

Fantastinen palvelu, hampaani eivät ole koskaan näyttäneet paremmilta, myös ihana henkilökunta. 5/5 suosittelen

Lue alkuperäinen

Consumer

Kauhea kokemus

Rated 1,0 out of 5
17/07/2023

En ole tyyppi, joka yleensä valittaa tällaisilla alustoilla, mutta tässä tapauksessa en voi sille mitään. Tosiasia on, että 8. kesäkuuta tein reiän vasempaan poskihammaani ja kaikki meni hyvin – henkilökunta oli erittäin mukavaa ja vieraanvaraista. Koska muutaman viikon jälkeen hampaani sattuu edelleen niin paljon, että en voi pureskella sitä – mitä en ole koskaan kokenut muovitäytteen yhteydessä – päätän palata klinikalle. Täällä minut kohtaa hammaslääkäri, joka tuskin haluaa katsoa hammastani. Ensimmäisenä hän sanoo, että jos en tunne, että hammas tuntuu liian korkealta, koska se on hiottava, hän ei voi tehdä mitään (hän ei edes katso sitä)… Olen olen hieman sanaton ja ajattelen, että minun täytyy vain sanoa, että se saattaa tuntua hieman liian korkealta, jotta en ole hukannut… Kerron hänelle, että hammas sattuu niin paljon, kun pureskelen ja että olen puhunut ihmisten kanssa. ympyröi nähdä, onko se jotain, mitä he ovat myös kokeneet, kun heille on tehty hammas. Tähän sain hyvin velttovastauksen takaisin "no se on joku ammatti"… ei tarvitse olla ammatissa tietääkseen, sattuuko hammas täytteen jälkeen vai ei. Hammaslääkäri jopa kertoi hänelle, että hänen oma hammas on ollut kipeä 20 vuotta, kysymykseen kuinka kauan tämä kipu voi kestää… ja että jos se edelleen sattuu, minun on hankittava juurihoito… He käskivät tulla kuukauden kuluttua, jos se edelleen sattuu ja sen on oltava juurihoito. Olen järkyttynyt siitä johtopäätöksestä, että joko hampaani täytyy sattua pureskelussa tai minulla on oltava juurikanava. Nyt on kulunut kuukausi ja klinikka on kiinni 1. elokuuta asti.. sillä välin olen käynyt perheen hammaslääkärillä katsomassa sitä (joka työskentelee Norjassa ja siksi ei korjaa hammastani, kuten Louisekin ehdotti valitukseni jälkeen) , ja johtopäätös on, että minulla on halkeama hampaassa (infraktio). Olen järkyttynyt siitä, että päätät, että sinulla on joko oltava juurihoito tai sinun täytyy elää kivun kanssa 20 vuotta.

Lue alkuperäinen

Larisa Mahmutovic

Arvostele Aalborg Tandpleje Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Aalborg, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.