Remedy Istanbul -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Remedy Istanbul -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Remedy Istanbul -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Remedy Istanbul -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Remedy Istanbul -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 38 reviews)
Excellent97%
Very good3%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

No Title

Rated 5,0 out of 5
05/10/2023

Otettuani yhteyttä useisiin toimistoihin valintani kääntyi nopeasti tämän puoleen, ei hintakysymyksen vuoksi, vaan pikemminkin vakavan seurannan ja milloin tahansa saatavuuden vuoksi.

Lue alkuperäinen

Rino

Kävin ottamassa implantteja

Rated 5,0 out of 5
04/10/2023

Kävin ottamassa hiusimplantteja, kaikki meni erittäin hyvin, hyvä hoito, hyvä hygienia, ystävällinen ja miellyttävä. Selda seurasi minua koko Istanbulin oleskeluni ajan, aina miellyttävä, hymyilevä, ystävällinen, voit mennä sinne silmät kiinni, suosittelen 100%

Lue alkuperäinen

Anthony Arnoux

No Title

Rated 5,0 out of 5
09/09/2023

Minulle tehtiin toissijainen nenäleikkaus (neljäs) Remedy Istanbulissa. Huippuklinikka, huippupalvelu! Kaikki on huippuluokkaa, suosittelen vilpittömästi!!

Lue alkuperäinen

Mounir D

HYVÄ KOKEMUS

Rated 5,0 out of 5
10/08/2023

Kaiken seurannan osalta luotin Seldaan, erittäin ystävällinen, hän pystyi vastaamaan kaikkiin kysymyksiini, lainauksesta oleskelun aikana tehtyyn seurantaan, kaikki meni erittäin hyvin, hän auttoi minua seuraamaan jokaista vaihetta. tapa. Kaikki on hyvin selitetty. Selda jopa järjesti mukanani olleelle siskolleni viime hetken ajan hammaslääkärin kanssa. Älä epäröi! Kutsumme häntä ehdottomasti muihin toimenpiteisiin.

Lue alkuperäinen

Ami

Hellooooo

Rated 5,0 out of 5
11/05/2023
Leyla Cisse

Hiustensiirtoni palautus

Rated 5,0 out of 5
30/04/2023

Hiustensiirtoni paluu. Kaikki sujui täydellisesti täydellisen järjestelyn ansiosta lentokentälle saapumisestani lähtöön! Kiitän Seldaa hänen ystävällisyydestään ja ammattitaidosta, joka seurasi ja rauhoitti minua sekä oleskelun aikana että ennen matkan valmistelua.

Lue alkuperäinen

Serge Dalibert

Suosituin hiustensiirto

Rated 5,0 out of 5
29/04/2023

Palaute hiustensiirrostani. Kaikki meni todella hyvin, super vieraanvarainen maa. Kiitän koko lääkintätiimiä ja erityisesti Seldaa sympatiasta ja ammattitaidosta.

Lue alkuperäinen

Julien

Minulla oli BBL-leikkaus…

Rated 5,0 out of 5
22/04/2023

Minulle tehtiin Remedy Istanbulin järjestämä BBL-leikkaus, ja kokemus meni erittäin hyvin. Logistiikkatuki (taksi, hotelli, klinikka) on moitteetonta, hotellin mukavuus on uskomatonta, todellinen 5 tähden ja klinikka sama. Hoito ja lääketieteellinen tuki ovat myös täydellisiä, tarkkaavaiset omaishoitajat ja kirurgi paikalla ja hyviä neuvoja. Kaikki on erittäin hyvin järjestetty, meidän on vain annettava itseämme ohjata.

Lue alkuperäinen

Vanille de Coen

Upea kokemus

Rated 5,0 out of 5
18/04/2023

Upea kokemus, en ole pettynyt, että valitsin Remedy Istanbulin:) Kirurgi ja sairaanhoitajat ovat erittäin ammattitaitoisia ja välittäviä, ja kiitos Seldalle, joka neuvoi minua alusta loppuun, suosittelen tätä kliinistä!

Lue alkuperäinen

myriam touti

Hyvä kokemus

Rated 5,0 out of 5
09/03/2023

Hyvä kokemus, erittäin tarkkaavaiset ja erittäin ystävälliset ihmiset. Hyviä tuloksia on havaittu rasvaimun ja bikektomian jälkeen. Suosittelen lämpimästi.

Lue alkuperäinen

fernando castro

Arvostele Remedy Istanbul Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on İstanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.