Marmara Smile - Cosmetic Dentistry Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,6
Rated 4,6 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Marmara Smile – Cosmetic Dentistry Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Marmara Smile - Cosmetic Dentistry Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Marmara Smile - Cosmetic Dentistry Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Marmara Smile - Cosmetic Dentistry Clinic -arvostelut

4,6
Rated 4,6 out of 5
4,6 out of 5 stars (based on 11 reviews)
Excellent91%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible9%

Take care

Rated 1,0 out of 5
22/03/2024

Marmara Clinic in Istanbul Turky,

I advise you, the teeth are not good, bad quality, they made a lot of mistakes with me, a healthy tooth was removed without asking me, the implant doctor tortured me without mercy, afterwards a smelly hotel, with pain and stabbing I couldn’t sleep. Please be careful

BC Running

I feel so much better after my dental…

Rated 5,0 out of 5
24/02/2024

I feel so much better after my dental work. I had to have root canals done as well as crowns. The most hospital team I’ve ever met. The xrays of before and after are remarkable. I feel so greatful. The price is the best. Good quality and cheaper than all the others I checked. Very satisfied.

Ariya Ahrary

Best clinic in Istanbul

Rated 5,0 out of 5
13/01/2024

Best clinic in Istanbul, and ofc the service was 10/10

Talal Ahmad

Istanbulin paras hammasklinikka

Rated 5,0 out of 5
03/06/2023

Minulla oli äskettäin ilo vierailla Value Dent -hammasklinikalla viiluja varten, ja minun on sanottava, että kokemukseni oli aivan poikkeuksellinen.

Lue alkuperäinen

Elad

Loistava tiimi saa unelman toimimaan!

Rated 5,0 out of 5
02/06/2023

Dr. Ahmet ja hänen tiiminsä ovat erittäin ammattitaitoisia, ystävällisiä ja tarjoavat nopeita, edullisia, uskomattomia palveluita! Tutkin ja vertasin muutamia muita klinikoita Istanbulissa ja olen niin iloinen, että valitsin tämän!!

Lue alkuperäinen

myagmarkhatan

Aivan uskomaton hammasklinikka

Rated 5,0 out of 5
30/01/2023

Todella hämmästyttävä klinikka. Korkein ammattitaidon taso. Henkilökunta varmistaa, että tunnet olosi mukavaksi koko ajan.

Lue alkuperäinen

Zak

Se on niin kaunis

Rated 5,0 out of 5
18/01/2023

Hampaani ovat niin kauniit nyt

Lue alkuperäinen

Malek hoobe

Vau vain vau kaikkein välittävimmälle ja…

Rated 5,0 out of 5
25/07/2022

Vau vain vau välittävälle ja rehellisimmälle hammaslääkärille. Sain juuri kauniin hollywood-hymyni, jonka on tehnyt dr. Khaled. Hän on niin ystävällinen, ja hän varmistaa, että olet mukava koko ajan, kun olet siellä. Hän tekee työtään intohimolla. Tohtori Ahmad ja hänen henkilökuntansa ovat niin ystävällisiä ensimmäisestä tapaamisesta viimeiseen. Kun sinulla on hampaiden pelko ja he varmistavat, että olet hyvissä käsissä, he pitävät siellä lupauksen Big Time. Suuri kiitos dr. Ahmad ja dr. Khaled. Olen erittäin onnellinen. Kiitos kaikesta Rania 🙏

Lue alkuperäinen

Adam Reda

Kuinka sain hymyn, jonka olen aina halunnut

Rated 5,0 out of 5
21/03/2022

Näin sain aina halutun hymyn ja kuinka sinäkin pystyt siihen.

Lue alkuperäinen

John Galvin

Olen kotoisin Isosta-Britanniasta ja olen tutkinut paljon…

Rated 5,0 out of 5
12/02/2022

Olen kotoisin Isosta-Britanniasta ja olen tutkinut perusteellisesti ennen kuin valitsin hyvän elintarvikehammaslääkärin suorittamaan haluamani hoidon. Istanbulissa on monia suuria kosmeettisia hammaslääkäreitä, jotka ovat erittäin näyttäviä. Törmäsin Marinara Smileen lukiessani arvosteluja isoimmista yrityksistä. Monet ihmiset olivat valittaneet siitä, että muut suuret yritykset yrittivät lisätä myyntiä saapuessaan sinne ja hinta oli paljon erilainen kuin alkuperäinen sovittu hinta. Marmara Smile on vähemmän tunnettu pienempi yritys, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että ne ovat harvoin tavattu timantti kaikkien muiden suurten yritysten joukossa. Tohtori Ahmed Havva Ja hänen tiiminsä ovat uskomattomia. Siitä hetkestä lähtien, kun otin yhteyttä tohtori Ahmed Havvaan keskustellakseen siitä, mikä hoito oli minulle paras, hän meni enemmän ja pidemmälle löytääkseen parhaan ratkaisun. Kun saavuin sinne, tuntui kuin ystävä olisi tervehtinyt minua, hänen lämmin vastaanottonsa sai minut heti helpoksi. Hän ja hänen tiiminsä tekevät syvää teknistä tietämystä ja huolenpitoa potilaistaan ​​sekä ainutlaatuisen lahjan kärsivällisyyteen pohtiessaan potilaiden huolenaiheita ja mieltymyksiä sekä taiteilijan käden, joka varmistaa, että kaikki tehdyt työt ovat vertaansa vailla.

Lue alkuperäinen

Mel

Arvostele Marmara Smile - Cosmetic Dentistry Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Nişantaşı/Şişli, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.