amazingsmileturkey.com -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut amazingsmileturkey.com -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan amazingsmileturkey.com -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

amazingsmileturkey.com -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki amazingsmileturkey.com -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 25 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Suosittelen lämpimästi tätä klinikkaa…

Rated 5 out of 5
03/09/2023

Suosittelen tätä klinikkaa hammashoitoasi varten. Toteutettu työ on lähellä täydellisyyttä ja ammattilaiset ovat erittäin tarkkaavaisia ​​toiveidesi suhteen ja pitävät huolen. Tapasin siellä upeita ihmisiä ja minulla oli erittäin mukava lomaviikko. Hotelli oli loistava, ja nautin ympäristöstä ratkaisin hammasongelmiani. Ilman kliseistä kaikki ylitti odotukseni. Kiitos teille kaikille!

Lue alkuperäinen

Manel Zelmat

Tämä on toinen vierailuni Amazingiin…

Rated 5 out of 5
08/08/2023

Tämä on toinen vierailuni Amazing smile Turkkiin, he ovat juuri saaneet hoidon päätökseen. Hoito oli erittäin kattava, mutta sen arvoinen. Minulle tehtiin koko suun poisto ja 16 implanttia, joissa oli zirkoniumkruunut. Kaikki olivat niin avuliaita ja olen erittäin tyytyväinen hymyäni Amazing smile Turkki olet paras

Lue alkuperäinen

Brielle Bivins

Tämä yritys on todella tehnyt…

Rated 5 out of 5
11/07/2023

Tämä yritys on todella tehnyt ihmeitä, ja vain viidessä päivässä paikan päällä uusi hymy, joka tyydyttää minut täydellisesti. Tiimi on erittäin huolellinen, kääntäjä on se, joka todella helpotti matkaani, hän rakastaa työtään. Suuri kiitos tälle pienelle muurahaispesälle, nopeaa, tehokasta ja erinomaista työtä.

Lue alkuperäinen

Salem Ouadaoui

Minulla oli äskettäin ilo saada hammashoitoa Amazing Smile Turkeyssa

Rated 5 out of 5
24/06/2023

Minulla oli äskettäin ilo saada hammashoitoa Amazing Smile Turkeyssa, enkä voi ilmaista tyytyväisyyttäni tarpeeksi. Kokemukseni tästä hammasklinikasta on alusta loppuun asti ollut poikkeuksellista. Minulla on nyt täydellinen hymy, josta olin aina haaveillut, kiitos heidän asiantuntemuksensa, ammattitaitonsa ja aidon huolenpitonsa.

Lue alkuperäinen

Shein Algeria

Tämä on toinen kerta, kun minulla on hampaat…

Rated 5 out of 5
16/06/2023

Tämä on toinen kerta, kun minulla on hampaideni valkoturska. Olen erittäin tyytyväinen . Hammaslääkäri hän on erittäin ammattimainen ja huolellinen. En tuntenut oloni kovin kipeäksi (herkkääksi), kun tein ensimmäisen kerran Australiassa (Brisbanessa). Ja tulos on valkoisempi kuin Australiassa tekemäni. Hinta 150 euroa, jonka he veloittivat minulta, on erittäin kohtuullinen. Kaiken kaikkiaan olen erittäin iloinen ja palaan sinne ehdottomasti uudelleen seuraavaan hampaiden vatsaan 😃

Lue alkuperäinen

Nicola

Amazing Smile Turkey on ollut paras…

Rated 5 out of 5
06/06/2023

Amazing Smile Turkey on ollut kaikkien aikojen paras kokemus. Henkilökunnan vieraanvaraisuus, päähammaslääkärin erityinen huolenpito ja hammaslääkärin avustajien huomio yksityiskohtiin ovat erinomaisia. Saavuin lentokentälle ja edustaja otti minut vastaan ​​kyltillä, joka teki saapumisestani miellyttävän. Kun saavuin hotelliin, toinen AST-edustaja odotti minua. Hän tervehti minua, kirjasi minut sisään ja varmisti, että viihdyn huoneessani. Seuraavana päivänä Onar, myyntipäällikkö nouti minut hotellilta aloittaakseen hoidon. Minut esiteltiin päähammaslääkärille, jossa he selittivät koko hoitoprosessin.

Lue alkuperäinen

Lee Bo

Upea kokemus

Rated 5 out of 5
28/05/2023

Upea kokemus, hyvä palvelu erittäin siisti klinikka ja ystävällinen avulias henkilökunta, ja niin tyytyväinen lopputulokseen, suosittelen hämmästyttävää hymyä laadukkaaseen lopputulokseen ja tohtori soner oli erittäin kärsivällinen kanssani ja auttoi minua paljon saamaan upean lopputuloksen

Lue alkuperäinen

Conn Ad

TÄYDELLISYYS!

Rated 5 out of 5
20/04/2023

Upea hymy Turkki todella on, yksinkertaisesti upea!

Lue alkuperäinen

katy

Olen erittäin iloinen hoidosta, jota…

Rated 5 out of 5
20/04/2023

Olen erittäin iloinen minulle annetusta hoidosta, meidät otettiin erittäin hyvin vastaan. Taksikuljetukset olivat huippuluokkaa ja hotelli oli hämmästyttävä. Suosittelen todella hämmästyttävää hymy kalkkunaklinikkaa, hymy muuttaa elämäsi

Lue alkuperäinen

Camillia Tahri

5 tähden hoito alusta loppuun

Rated 5 out of 5
15/04/2023

Varasimme aikamme ja saavuimme hoitoomme 2 ja puolen viikon sisällä. Kaikki järjestettiin Atesin kanssa Whatsappin kautta ja se oli ammattimaista ja helppoa.

Lue alkuperäinen

Mel Harris

Arvostele amazingsmileturkey.com Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.