Rapsody Medical & Esthetics -arvostelu

Klinikan pisteet
4,7
Rated 4,7 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Rapsody Medical & Esthetics -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Rapsody Medical & Esthetics -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Rapsody Medical & Esthetics -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Rapsody Medical & Esthetics -arvostelut

4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 out of 5 stars (based on 13 reviews)
Excellent92%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible8%

Paras palvelu

Rated 5,0 out of 5
20/09/2022

Päätin mennä Turkkiin hiustensiirtoleikkaukseeni ja löysin Rapsodymedistä, he auttoivat minua alusta loppuun kuljetuspalvelun lentokentältä, hotellilta 3 päivän ajan, lääkärikäynnit onnistuneella leikkauksella ja palasin takaisin lentokentälle. hämmästyttävä kokemus ja nyt odotan lopullista tulosta.

Lue alkuperäinen

Jonathan

Paras päätös

Rated 5,0 out of 5
31/08/2022

Halusin saada bbl:n hyvin pitkään, tein laajaa tutkimusta tästä. Hinta, lääkärit, majoitukset jne. Suunnitelmani oli ottaa itse yhteyttä lääkäreihin ja suunnitella koko matka, mutta kun näin Rapsodyn sivun ja vertaan niitä tutkimukseeni. Mitä tulee terveytesi ja tähän suureen sitoutumiseen, olin vielä hieman skeptinen, mutta kun puhuin herra Suatin kanssa, hän auttoi minua ymmärtämään prosessia ja sai luottamukseni. Ja tämä luottamus ei ollut turhaa. Minulla oli hämmästyttävä kokemus alusta loppuun. He hoitivat kaiken tarkoitan jopa kuljetuksen lentokentältä. Leikkaukseni oli moitteeton, se oli hieman kipeä, minulla oli leikkaus, loppujen lopuksi tulin juuri takaisin Iso-Britanniaan ilman komplikaatioita ja olen erittäin tyytyväinen tuloksiini. Ensinnäkin kiitos, herra Suat, että autat minua jokaisessa vaiheessa, kiitos lääkärilleni, jolla oli uskomaton työ, ja kiitos Rapsodylle, että toteutit unelmani.

Lue alkuperäinen

A. Donnelly

Henkilökohtaisesti ehdotan, että et lähesty…

Rated 1,0 out of 5
24/07/2022

Henkilökohtaisesti ehdotan, että et lähesty tätä. Älä usko miehiä, jotka ottavat sinuun yhteyttä WhatsAppissasi. He ovat täysin valehtelijoita ja huijareita. Repsody on vain agenttisivusto, se ei ole todellinen. Jos yrität tiedustella mistä tahansa hoidosta, he kirjaimellisesti piilottavat kaiken ja tuovat sinut toiseen paikkaan. Kokemukseni on, että kun varasin hiustensiirtohoitoni, kaverit pyysivät minua maksamaan 300 euron ennakkomaksun, kun saavuin Turkkiin, se ei ollut repsody, 2 kaveria tulee ja tuo minut kumppaniklinikalleen, josta he saavat provisiota. Siellä hoito oli pahin kuin koskaan, sain paljon infektiota hoidon jälkeen. Sen tekivät uudet sairaanhoitajat, eivät lääkärit. Olin todella pahoillani, että uskon siihen vain siksi, että olen Norjasta. He Evan ei anna minulle hoidon jälkeen ohjeita. Matkan päätyttyä he eivät lähetä noutoa lentokentälle, jos se sisältyi sopimukseen. Kun soitin niille kavereille takaisin matkalla, he eivät saa puheluitani. Plz älä mene tämän kanssa, se voi olla kauhea kokemus. Olet erittäin tervetullut, jos haluat kysyä minulta jotain siitä.

Lue alkuperäinen

Ankit Pithava

Aloin tutkia rasvaimua yli 2 vuotta…

Rated 5,0 out of 5
30/06/2022

Aloitin tutkia rasvaimua yli 2 vuotta sitten ja teki suuren päätöksen. Olen erittäin tyytyväinen lääkäriin ja koko Rapsodymed-tiimiin. vain 2 viikkoa leikkauksesta. he sanoivat, että minun täytyy odottaa pidempään parempaa tulosta. erittäin innoissaan tähän mennessä. Kiitos paljon kaverit!! Jumalan siunausta

Lue alkuperäinen

Fikri Hervenik

Vau!

Rated 5,0 out of 5
29/06/2022

Vau! Ei voi muuta sanoa kuin vau. Uskomattomin lääkäri. 5 tähteä ympäri!! Minulla oli BBL vain rasvansiirrolla, ei implantteja. Olen melkein kuukauden post op. Olen innoissani ja niin kiitollinen. joukkue on vain loistava. aina saatavilla. Voit todella luottaa tähän yritykseen. Jos tarvitsen joskus jotain muuta, tiedän minne palaan!

Lue alkuperäinen

Alize Akgül

Alkuhaastattelussa kaikki olivat…

Rated 5,0 out of 5
24/06/2022

Alkuhaastattelussa kaikki olivat erittäin tarkkaavaisia ​​tarpeisiini. Leikkaus oli hyvin suunniteltu ja tehokas. Odotan, että hiukseni kasvavat sisään, mutta toistaiseksi voin sanoa, että se on parannus. Palaan tänne, jos päätän toisen menettelyn. Se on todella sen arvoista.

Lue alkuperäinen

Giovanni Stanislao

Etsin Internetistä…

Rated 5,0 out of 5
26/04/2022

Etsin Internetistä luotettavaa sivustoa ja löysin RapsodyMedin ja Aestheticsin. Otin heihin yhteyttä jälkeenpäin ja minulla oli erittäin positiivinen kokemus. Mukavan yhteydenoton jälkeen päätin mennä leikkaukseen Turkkiin/Istanbuliin. Olin melko innoissani, mutta mukavan joukkueen ansiosta innostukseni oli melko vähäistä. Kun saavuin Turkkiin, RapsodyMed-tiimi järjesti minulle koko siirron ja tapaamiset klinikalle. Ennen leikkausta olin neuvolassa lääkärin kanssa, hän kuunteli myös toiveeni ja sitten pääsin leikkaukseen. RapsodyMed-tiimi oli kanssani koko toimenpiteen ajan ja tunsin oloni melko hyvin hoidetuksi. Suosittelen vain tiimiä, kerran RapsodyMedia, tarvittaessa aina RapsodyMedia. Kiitos kaikesta!!!

Lue alkuperäinen

hasan Bicici

Huippupalvelu

Rated 5,0 out of 5
21/03/2022

Huippupalvelu. Ensimmäinen. Olen niin iloinen, että päätin tehdä jotain hiustenlähtöni suhteen.

Lue alkuperäinen

peter koning

Supersuositus, kaikki oli hienoa…

Rated 5,0 out of 5
20/03/2022

Supersuositus, kaikki meni hienosti!

Lue alkuperäinen

Neslihan Toraman

Täydellinen yritys esteettiseen parantamiseen

Rated 5,0 out of 5
16/03/2022

Olen erittäin tyytyväinen saamiini palveluihin. Erityisesti minulla oli implantit, tarkemmin sanottuna uudet hampaat. Palvelu ja viestintä ensimmäisestä viimeiseen hetkeen oli täydellistä. Suosittelen lämpimästi kaikkia valitsemaan Rapsody Medin, jos he suunnittelevat jonkinlaista esteettistä parannusta.

Lue alkuperäinen

Igor Gasenberger

Arvostele Rapsody Medical & Esthetics Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.