Clinic InIstanbul | Dental Clinic In Istanbul -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Clinic InIstanbul | Dental Clinic In Istanbul -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Clinic InIstanbul | Dental Clinic In Istanbul -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Clinic InIstanbul | Dental Clinic In Istanbul -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Clinic InIstanbul | Dental Clinic In Istanbul -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 5 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

En koskaan tykännyt käydä hammaslääkärissä…

Rated 5,0 out of 5
23/05/2023

En koskaan pitänyt hammaslääkärissä käymisestä. Minulla ei ole koskaan ollut hyviä kokemuksia niistä. Mutta tohtori Bengisu ja hänen avustajansa muuttivat suhtautumistani hammaslääkäriin käyntiin. Hän oli informatiivinen ja auttoi minua ymmärtämään kaiken, mitä hampaissani tapahtuu ja kuinka sitä pitäisi hoitaa.

Lue alkuperäinen

Charlie Emill

Itse asiassa

Rated 5,0 out of 5
21/05/2023

Itse asiassa tapasin ennen leikkausta lääkärin, joka tarkisti hampaani ja pyysi sitten minua tulemaan seuraavalle istunnolle hammasimplantteja varten. Seuraavassa istunnossa lääkäri istutti 11 hammasta kerralla, mikä yllätti minut nopeudella. Ja mikä tekee minut onnelliseksi tuloksista, on se, että minulla ei ole nyt ongelmia syömisen, pureskelun tai puhumisen kanssa. Kiitän sydämestäni koko kiertueryhmää.

Lue alkuperäinen

Benson Marshlow

paras hammaslääkärikokemus, jonka olen…

Rated 5,0 out of 5
21/05/2023

paras hammashoitokokemus, joka minulla on koskaan ollut. Ensimmäisestä päivästä lähtien, kun vierailin InIstanbulin klinikalla, minusta tuntui, että minua hoidettiin ja minua kohdeltiin kuin perhettä. hampaani ovat täydellisessä kunnossa 2 kuukauden vierailuni jälkeen. Kiitän lääkäreitä, jotka ovat osaavia, ystävällisiä ja myötätuntoisia – suosittelen!

Lue alkuperäinen

Jake Hartley

Kun halusin saada hammasimplantini…

Rated 5,0 out of 5
19/05/2023

Kun halusin saada hammasimplantini Turkki-arvostelut olivat minulle loistava tapa tehdä päätökseni ja valita hyvä klinikka pätevien lääkäreiden kanssa. Tutkimukseni aikana sain selville klinikan Istanbulissa; Pidin siitä, että kaikki olivat tyytyväisiä hoitoihinsa. Sitten päätin ottaa heihin yhteyttä; lääkäri puhui minulle verkossa ja antoi minulle kaikki tiedot, jotka halusin tietää implanteista ja kruunuista; Pidin siitä, kuinka klinikka piti huolta lennostani ja hotellistani. Sain hämmästyttävän pakettitarjouksen, joka oli paljon edullisempi kuin muut klinikat.

Lue alkuperäinen

Emerson Jentle

Kokemus oli uskomaton

Rated 5,0 out of 5
18/05/2023

Kokemus oli uskomaton, siinä kaikki, mitä voin sanoa. Klinikka on erittäin moderni ja puhdas, lääkärit täyttivät odotukseni, ja he ovat niin myötätuntoisia ja kuuntelivat kaikkia tarpeitani. Sain 4 implanttia paljon halvemmalla kuin mitä lääkärini kertoi minulle Lontoossa. En voi vieläkään uskoa, että lomani Istanbulissa mieheni kanssa ja implantit maksoivat minulle paljon vähemmän. Suosittelen klinikkaa Istanbulissa kaikille ystävilleni ja perheelleni. Ja haluan kiittää kaikkia klinikalla olevia, erityisesti tohtori Ahmetia ja hänen avustajaansa!

Lue alkuperäinen

Charlotte

Arvostele Clinic InIstanbul | Dental Clinic In Istanbul Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on İstanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.