Estelinda -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Estelinda -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Estelinda -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Estelinda -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Estelinda -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 8 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Tein hiustensiirron Estelindassa…

Rated 5,0 out of 5
02/07/2021

Tein hiustensiirron Estelindassa muutama kuukausi sitten ja tulokset ovat olleet tähän mennessä erittäin tyydyttäviä. Heidän henkilökuntansa on ystävällistä, hotelli on hyvä. Oli vähän hämmentävää, että jouduin odottamaan ajoa puoli tuntia, mutta minulle oli jo lennon aikana viestitetty, että myöhästyisivät. Istanbulin liikenne sanoivat, jonka antaisin heti nähtyäni sen itse. Paitsi että tulokset näyttävät täysin odotetuilta. Täysin suositeltavaa.

Lue alkuperäinen

Hasan

Estelinda on erittäin ammattimainen

Rated 5,0 out of 5
25/06/2021

Estelinda on erittäin ammattimainen,

Lue alkuperäinen

Endri

Korkeatasoinen palvelu

Rated 5,0 out of 5
25/06/2021

Korkeatasoinen palvelu! Alkuviestinnästä alkaen kaikki oli erittäin tyydyttävää ja kohteliasta. Vastaukset olivat hyvin yksityiskohtaisia. Siirrot ovat erittäin käytännöllisiä ja hyvin organisoituja. Päiväohjelma oli erittäin täsmällinen ja hyödyllinen, koska tiesin etukäteen mitä ja milloin teen jotain.

Lue alkuperäinen

Ahmet

Upea palvelu ja täydellinen jälkihoito

Rated 5,0 out of 5
24/06/2021

Upea palvelu ja täydellinen jälkihoito. Tein hoidon viikko sitten ja henkilökunta on aina aktiivinen vastaamaan kysymyksiini. Erittäin suositeltavaa.

Lue alkuperäinen

Mark O

Minulle tehtiin rintojen nostoleikkaus…

Rated 5,0 out of 5
23/06/2021

Minulle tehtiin rintojen nostoleikkaus Estelindan kanssa Istanbulissa ja tulokset olivat uskomattomia. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Kaikki oli niin mukavaa järjestää kuljetukset hotellille ja klinikalle. Suosittelen Estelindaa kaikille.

Lue alkuperäinen

Katherine Johnson

Varasin HT:n kommunikoinnin jälkeen…

Rated 5,0 out of 5
23/06/2021

Varasin HT:n oltuani Estelindan kanssa kuukausia ja olen iloinen, että tein. Kuljetuksesta lentokentältä hotellille ja klinikalle palvelu on ollut erinomaista ja rentouttavaa. He jopa huolehtivat sinusta leikkauspäivänä ja antavat lounaan. Kotonakin he kysyvät usein, miten jälkihoito sujuu. Tähän asti kaikki on mennyt hyvin. Lopullisia tuloksia odotellessa. Epäilemättä suosittelen Estelindaa 100%.

Lue alkuperäinen

Nurettin Karabacak

Kokemukseni Estelindasta on ollut…

Rated 5,0 out of 5
21/06/2021

Kokemukseni Estelindassa on ollut hieno. Assistenttini antamat ohjeet olivat erittäin selkeitä ja helppoja seurata. Saavuttuani klinikalle minua tervehdittiin ja otettiin kaikki vaiheet läpi samalla kun minulla oli joku kääntäjänä. Trikologi oli mukava ja erittäin kokenut nainen. Hänen ammattitaitonsa ja asiantuntemuksensa saa sinut tuntemaan olevasi hyvissä käsissä. Olen todella tyytyväinen tuloksiin tähän mennessä.

Lue alkuperäinen

Martin R.

Kokemus ESTELINDAn kanssa oli…

Rated 5,0 out of 5
17/05/2021

Kokemus ESTELINDAn kanssa oli uskomaton. He auttoivat ratkaisemaan kaikki huolestuttavat ongelmat, kuten tien löytäminen lentokentältä hotellille tai klinikalle. Leikkauksesta on kulunut vain viikko ja tulokset ovat hyvät, sillä leikkaus meni kuten lääkäri sanoi. He sanoivat, että tulokset vievät jonkin aikaa, joten katsotaan. Toistaiseksi voin sanoa, että suosittelen ESTELINDAa kaikille, jotka etsivät hiustensiirtoa!

Lue alkuperäinen

Geljus Baushi

Arvostele Estelinda Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.