BetterSmile -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut BetterSmile -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan BetterSmile -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

BetterSmile -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki BetterSmile -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 42 reviews)
Excellent95%
Very good3%
Average0%
Poor0%
Terrible2%

I am very happy with the results of my…

Rated 5,0 out of 5
14/02/2024

I am very happy with the results of my Invisalign treatment from BetterSmile. Katrine was great to work with and really came through with the promise of getting my teeth straightened to my satisfaction. We went through multiple revisions at no extra cost and I never felt rushed. I would highly recommend BetterSmile because of their devotion to quality and customer satisfaction.

Dave Hunt

Minulla oli todella hyvä kokemus...

Rated 5,0 out of 5
09/11/2023

Minulla oli todella hyvä kokemus Bettersmilesta ja Camillasta. Tunsin itseni erittäin hyvin vastaanotetuksi, tunsin itseni kuulluksi ja mielestäni he osasivat kiinnittää potilaan huomion. Sain niin kauniin hymyn, ja he olivat todella ammattimaisia ​​koko prosessin ajan, ja varmista, että saat juuri sellaisen hymyn, joka on mahdollista! Kiitos hyvästä hoidosta! Suosittelen niitä ehdottomasti invisalign-hoitoon 😊

Lue alkuperäinen

Nynne Nielsen

Fantastinen palvelu ja ammattitaito

Rated 5,0 out of 5
13/09/2023

Olen fantastisella kurssilla Bettersmilen ja Kathrinen kanssa 🙂 Kathrinen luona on aina ilo vierailla, koska sinut tervehditään aina hymyillä, ilolla ja ennen kaikkea ammattitaidolla. Hän varmistaa aina, että voin hyvin, enkä koskaan epäile, mikä on seuraava askel.

Lue alkuperäinen

Lisbeth Lund

Olen ollut fantastisella kurssilla...

Rated 5,0 out of 5
19/06/2023

Olen ollut fantastisella kurssilla Bettersmilessa. En koskaan halunnut hymyillä hampailla ennen hammasraudat, mutta aloitettuani hammasraudat Bettersmilella hymyilen taas hampain. Hammaslääkärissä on aina ilo käydä, sillä sinua tervehtivät aina hymyilevät ja mukavat ihmiset. Aiempi pelkoni hammaslääkäriä kohtaan on ohi, ja siksi prosessi Bettersmilessa on ollut erittäin helppoa. Olen käynyt Katrinessa useita kertoja, ja hän on aina suloinen ja erittäin vieraanvarainen. Hän huolehtii siitä, että sinusta tuntuu hyvältä, ja hän selittää aina seuraavat vaiheet, jotta olet itse mukana. Voin ehdottomasti suositella sitä, minkä vuoksi he saavat viisi suurta tähteä

Lue alkuperäinen

Katrine Aaskov

Kathrine seurasi minua läpi koko prosessin...

Rated 4,0 out of 5
27/04/2023

Kathrine seurasi minua koko prosessin läpi, jonka olen nyt vihdoin saanut päätökseen 3,5 vuoden jälkeen (viimeiset 1/2 vuotta vain yöhousuilla).

Lue alkuperäinen

Gry Anker

Loistavaa palvelua!

Rated 5,0 out of 5
26/04/2023

Superpalvelua

Lue alkuperäinen

Soheil Dehestani

Erinomainen hoito ja tulokset

Rated 5,0 out of 5
17/04/2023

Sain juuri 18 kuukauden Invisalign-hoitoni Camillan kanssa BetterSmilessa. Aloitin hoidon alun perin vähentääkseni alempien hampaideni ylikuormitusta (jotta ne olisivat helpompi puhdistaa), mutta tulokset ovat menneet pidemmälle ja muuttaneet hymyni ja itseluottamustani dramaattisesti. Olen innoissani tuloksista. Lähisukulaiseni pelkäsi, että menettäisin hymyni olemuksen, jos oikaisin hampaani – mutta nyt he ovat yhtä mieltä siitä, että se näyttää luonnolliselta ja houkuttelevalta.

Lue alkuperäinen

Freddie Smith

Kiitos Camilla & Bettersmile

Rated 5,0 out of 5
15/04/2023

Olen nyt aloittanut Invisalign-kurssini Bettersmilessa noin. 8 kuukautta. Mietin pitkään, pitäisikö minun ottaa askel ja saada hampaat suoriksi, sillä se tuntui isolta suupalalta. En ole koskaan katunut valintaani, ja kokemasi pienet haitat ovat hyvin vähäisiä.

Lue alkuperäinen

SH

5/5!!!

Rated 5,0 out of 5
13/04/2023

Aloitan invisalign-kurssini Camillan kanssa ja olen yksinkertaisesti niin onnellinen, että tein päätöksen aloittaa.

Lue alkuperäinen

Hanna Jonnarth

No Title

Rated 5,0 out of 5
21/02/2023

Sain juuri Invisalign-hoitoni Tandlægerne ved Storkespringvandetissa. Hampaiden oikaiseminen on ollut elämäni paras päätös ja lahja itselleni.

Lue alkuperäinen

Tina Dao

Arvostele BetterSmile Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Kööpenhamina, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.