DentPrime Health Center -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut DentPrime Health Center -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan DentPrime Health Center -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

DentPrime Health Center -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki DentPrime Health Center -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Amazing

Rated 5 out of 5
19/08/2023

Alusta loppuun asti saamani ammattitaidon, yksityiskohtien huomion ja jälkihoidon taso on ollut aivan erinomaista. Hygieniastandardit ovat esimerkillisiä, enkä rehellisesti sanottuna voi moittia Dentprimeä millään tavalla.

Lue alkuperäinen

Steve Brooks

Hymyile 😃

Rated 5 out of 5
10/07/2023

Kokemukseni oli loistava Peruuta prime Henkilökunta Olemme erittäin ammattitaitoisia emmekä voineet tehdä tarpeeksi sinulle. Gemma oli koordinaattorini. Ja hän oli hämmästyttävä koko kokemukseni ajan, koska hammaslääkärini oli niin huomaavainen ja huolellinen. Ahdistukseni takia, mikä todella auttoi kokemuksessani. Joten kyllä, haluan kiittää kaikkia prime-hammashoidossa olevia kaikesta ja odotan innolla näkevämme sinut marraskuussa toiseen hoitoon.

Lue alkuperäinen

Elaine

No mistä aloitan

Rated 5 out of 5
19/06/2023

No mistä aloitan.

Lue alkuperäinen

Kevin ferguson

DentPrime todella piti minusta

Rated 5 out of 5
11/05/2023

DentPrime todella piti minusta! Tulin Antalyaan lomalle ja päätin valita ne, koska toinen heidän potilaansa suositteli niitä minulle.

Lue alkuperäinen

Kaan Alpha Gilmour

PARAS KLINIKKA PARHAIHIN Ammattilaisten kanssa!!!

Rated 5 out of 5
18/02/2023

Ensimmäisen kontaktin jälkeen klinikalle tiesin, että olin tehnyt parhaan valinnan parhaaksi klinikalle hoitoani varten. Saapuessani lentokentälle oli hämmästyttävä kuljetus, joka vei minut hotelliin. hotelli oli upea ja loistava hotelli. ensimmäisestä konsultaatiostani viimeiseen päivääni olin VIP-hoidossa klinikalla. Näin kaikkien ammattilaisten huolen paitsi parhaan mahdollisen työn tekemisestä, myös huolen siitä, että olen tyytyväinen tuloksiin. Minulla ei ole tarpeeksi sanoja kiittääkseni jokaista ammattilaista, joka auttoi minua hymyilemään jälleen luottavaisesti. Kiitos kaikille klinikalla. Olen enemmän kuin onnellinen uudesta hymystäni. Toistaiseksi paras klinikka parhaalla mahdollisella tiimillä. suosittelen lämpimästi

Lue alkuperäinen

Edmar Lopes

Suosittelen ehdottomasti DentPrimeä

Rated 5 out of 5
16/02/2023

Suosittelen ehdottomasti DentPrimeä. Ryhmä oli erittäin avulias ja tarkkaavainen, olen erittäin tyytyväinen palveluun. Olisit varmasti hyvissä käsissä, jos valitset dentprimen. Suosittelen ehdottomasti tätä klinikkaa ystäville ja perheelle.

Lue alkuperäinen

Joseph

He tekivät hämmästyttävää työtä

Rated 5 out of 5
22/12/2022

He tekivät hämmästyttävää työtä alusta loppuun. He ovat kokeneita ja ammattitaitoisia, ja klinikka on erittäin hygieeninen. Olen niin onnellinen uudesta hymystäni. Paikalla on englantia puhuva henkilökunta. Suosittelen ehdottomasti

Lue alkuperäinen

Amber

Arvostele DentPrime Health Center Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.