Sislident -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Sislident -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Sislident -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Sislident -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Sislident -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 12 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Erittäin hyvä tervetuloa, kirjeenvaihtaja…

Rated 5,0 out of 5
21/10/2023

Erittäin tervetuloa, huippukirjeenvaihtaja Omar on erittäin ammattimainen, koska erittäin pätevälle hammaslääkärille ei kipua implanttieni takia.

Lue alkuperäinen

Laetitia Modeste

En voisi haaveilla paremmasta

Rated 5,0 out of 5
21/10/2023

En voisi haaveilla paremmasta, joten olen erittäin tyytyväinen uusiin hampaisiini, ne kuuntelevat mitä todella etsit ja tuovat parhaan mahdollisen tuloksen. Haluan myös kiittää neuvonantajaani Omar Slemania, joka pystyi tukemaan minua mahdollisimman hyvin vierailuni aikana. Olen iloinen uudesta hymystäni

Lue alkuperäinen

Christelle

Upea kokemus

Rated 5,0 out of 5
23/07/2023

Erittäin lämmin tervetuloa, erittäin asiantunteva ja pätevä henkilökunta. Pelkäsin kipua ja kielimuuria. Henkilökunta puhuu kaikkia kieliä ja on mukanasi saapumisestasi oleskelusi loppuun, olipa kyseessä sitten siirto, tapaamisten seuranta, tuki… 8 kruunun pyynnön jälkeen olen todella tyytyväinen. Halusin todella jotain luonnollista ja onnistunutta. Ja lääkärikonsultti Omar seurasi minua kaikissa toimenpiteissäni ja oleskelussani ja pystyi vastaamaan kaikkiin pyyntöihini. Pohjimmiltaan olen ihminen, joka ei luota kaikkeen ja kaikkiin. Mutta menin sinne silmät kiinni, enkä ole katunut. Tulen kotiin kauniilla hampailla ja pää täynnä muistoja. Suosittelen todella.

Lue alkuperäinen

Hajer

Täydellinen tervetuloa!!!

Rated 5,0 out of 5
21/07/2023

Täydellinen tervetuloa!!!! Todella laadukasta työtä!!! En ole pettynyt päinvastoin!!! Suosittelen tätä klinikkaa kaikille!!! Sihteeristä johtajaan ja tutoriin, kaikki ovat todella huipussaan!!!! Kuunnella!!! Pätevä!!! Rauhoittavaa!!!! Ja ammattilainen!!!!! 👍👍👍

Lue alkuperäinen

Rafai

Löysin sislidentin Facebookista

Rated 5,0 out of 5
19/07/2023

Löysin sislidentin Facebookista, lähetin viestin messengerissä ja heti vastauksen, tarjouksen ja lensin Turkkiin ensimmäiselle tapaamiselle maaliskuussa 2023, 5 päivää hotellissa, tervetuloa lämpimästi, tämä tapaaminen koostuu Kaikkien hampaiden kunnon tarkistuksesta kävi ilmi, että niistä piti poistaa 4 hammasta, jotka olivat löysällä ja yksi alaosasta, joka ei ollut terve.. Minulla oli myös 2 välilyöntiä, mikä tarkoittaa, että minulle laitettiin 4 implanttia ja Toinen aika kesäkuussa 2023, eli 3 kuukautta myöhemmin ikenien paranemiseen neljän implantin jälkeen, tämä toinen aika 10 päivää hotellissa 27 kruunun asennusta, hampaiden viilaamista, päivittäistä seurantaa ja lopullista asennusta varten kruunuista.. ja lopputulos on maaginen, poikkeuksellinen, hymy, uudestisyntyminen..

Lue alkuperäinen

MARIE

Istanbulin paras hammasklinikka

Rated 5,0 out of 5
17/07/2023

Istanbulin paras hammasklinikka! Suosittelen 100%.

Lue alkuperäinen

Cylène B.T

Hyvää huomenta, halusin kertoa sinulle…

Rated 5,0 out of 5
01/03/2023

Hyvää huomenta, halusin kertoa sinulle kokemuksestani. Helmikuun 31. päivänä tänä vuonna menin Istanbuliin siellä jo käyneiden ystävien suosituksesta. Yhdessä päivässä he asettivat minulle 7 implanttia 45 minuutissa useiden pätevien lääkäreiden avustuksella. Tämä on vasta ensimmäinen osa. Muutaman kuukauden kuluttua saan työn valmiiksi…

Lue alkuperäinen

Silvana Cacciola

Erittäin hyvä klinikka

Rated 5,0 out of 5
23/02/2023

Vanhempani laittoivat hampaansa tässä klinikassa (implantteja ja zirkoniumkruunuja). Voin sanoa, että he ovat hämmästyttävä, ammattitaitoinen ja avulias tiimi. Klinikka on moderni ja kaunis. He järjestivät myös kuljetuksen lentokentältä majoituspaikkaan ja toisin päin, kaksi kertaa enemmän kuin olemme olleet Istanbulissa hoidossa. Hoidon hinta on erittäin hyvä ja he saivat vanhempani tuntemaan itsensä arvostetuiksi asiakkaiksi.

Lue alkuperäinen

Cazacu

Minut otettiin erittäin hyvin vastaan ​​

Rated 5,0 out of 5
23/02/2023

Minut otettiin erittäin hyvin vastaan, olen erittäin tyytyväinen heidän palveluunsa.

Lue alkuperäinen

Marius Daniel Cazacu

Perheelläni oli siellä mukavia hoitoja…

Rated 5,0 out of 5
23/02/2023

Perheelläni oli siellä mukavia hoitoja, suosittelen kaikille

Lue alkuperäinen

Zsolt Gal

Arvostele Sislident Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.