Dr PelinOZULKEN -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Dr PelinOZULKEN -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Dr PelinOZULKEN -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Dr PelinOZULKEN -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Dr PelinOZULKEN -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 5 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Saapuessaan vastaanottovirkailija oli…

Rated 5,0 out of 5
24/12/2022

Saapuessaan vastaanottovirkailija oli ystävällinen ja vieraanvarainen, odotushuone oli lämmin, ilmava, valoisa ja istuimet oli sijoitettu tarpeeksi tilaa jokaisen istuimen väliin, jotta voin tuntea oloni mukavaksi olla odotusalueella.

Lue alkuperäinen

merve

Loistava hammaslääkäri!

Rated 5,0 out of 5
23/12/2022

Minulla oli ongelmia hampaideni kanssa todella pitkään. Valitettavasti olen ahdistunut potilas. Ajatus mennä hammaslääkäriin ja saada vihdoin kaksi tarpeellista kruunua oli kauhu. DR. Pelin on loistava työssään. Hän on ystävällinen ja ammattimainen. Voin vain suositella häntä. Heidän tiiminsä auttaa hotellissa ja varmistavat, että pääset klinikalle. Klinikka itsessään on super puhdas! Voin Dr. Suosittelen Pelinia. Kiitos koko tiimille!

Lue alkuperäinen

Elias Asbai

Loistava lääkäri, hyvä palvelu

Rated 5,0 out of 5
23/12/2022

Otin yhteyttä tohtori Peliniin hänen instagramissaan. Sen jälkeen kaikki sujui erittäin sujuvasti. Kun saavuin Antalyaan, lentokentällä minua odotti jo tiimin jäsen. He saattoivat minut hotellilleni ja auttoivat minua liikkumaan hotellin ja klinikan välillä. Olin erittäin tyytyväinen tuloksiin ja klinikka oli erittäin puhdas!

Lue alkuperäinen

Ahmet Tokmak

Loistava palvelu alusta loppuun…

Rated 5,0 out of 5
21/12/2022

Erinomainen palvelu alusta loppuun hämmästyttävä henkilökunta päähammaslääkäri on hämmästyttävä varmistaa, että sinusta huolehditaan aina siellä hymyilee

Lue alkuperäinen

Cieran Stewart

Ara veri kokeneet lääkärit tietävät…

Rated 5,0 out of 5
20/12/2022

Ara veri kokeneet lääkärit tietävät mitä tekevät, olin peloissani alussa istuttuani tuolille ja unohdin kaiken pelon, jota minulla oli

Lue alkuperäinen

Gokmen Basar

Arvostele Dr PelinOZULKEN Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.