Dentist.dk -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4.8 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Dentist.dk -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Dentist.dk -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Dentist.dk -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Dentist.dk -arvostelut

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 975 reviews)
Excellent88%
Very good8%
Average1%
Poor0%
Terrible3%

Mukava ja ystävällinen henkilökunta

Rated 5 out of 5
03/07/2023

Mukava ja ystävällinen henkilökunta (Ringkøbing). Jos olisin pelännyt hammaslääkäriä, luulisin rauhoittuneeni melko nopeasti.

Lue alkuperäinen

Flemming

Britt Felsted Tandlægehusissa puhdistaa...

Rated 5 out of 5
10/05/2023

Britt Felsted Tandlægehusissa puhdistaa hampaat täydellisesti – ja hyvällä tuulella! Näin voit hymyillä kansalaisillesi! Hammaslääkäri Iben Felsted Tandlægehusissa hoitaa hampaita hellävaraisesti ja antaa hyviä neuvoja parodontiitin ehkäisyyn ja torjuntaan. Felstedin tiskillä olevat avustajat soittavat, jos heillä on vapaa-aikaa. Tämä vähentää potilaidemme tarpeetonta odotusaikaa – ja joku muu voi tulla hoitoon eri aikaan. Hyvä ja "tuoreet hampaat" palvelu

Lue alkuperäinen

Sven Zachariassen

Tämän hammaslääkärin tekemä implantti...

Rated 1 out of 5
09/03/2023

Tämä hammaslääkäri teki implantin… se oli niin huonosti tehty, että hammaslääkäri oli luvannut minulle uuden. Onnettomuuden yhteydessä implantti putosi. Nyt kaikki päiväkirjassani olevat paperit on poistettu. Nyt minulla on iso lasku. On luvattu uutta hammasta ja nyt ei vastata, haluan kiinnittää tähän huomion kaikkialla kunnes asia on ratkaistu.

Lue alkuperäinen

TRUELS

On ollut huonoja kokemuksia...

Rated 1 out of 5
17/02/2023

On ollut huonoja kokemuksia Dentist-hammaslääkäreistä Broagerissa, olen käyttänyt noin 60 000 DKK, aloitettu noin 7 vuotta sitten, 3 siltaa löysällä, 2 implanttia löysällä, muutama kruunu löysällä, missä se on turhauttavaa, ei voi sanoa kuin hyviä suosituksia täältä,

Lue alkuperäinen

Susanne

Hän tiesi, että minä pelkään hammaslääkäriä

Rated 1 out of 5
23/12/2022

Hän tiesi, että pelkään hammaslääkäriä, ei selitystä tai opastusta – puhtaita rahakoneita.

Lue alkuperäinen

ElMa B.

Hammaslääkäri Røddingissä

Rated 5 out of 5
06/12/2022

Hammaslääkäri Røddingissä.

Lue alkuperäinen

Christina

Huonoin hammaslääkäri, jolla olen käynyt

Rated 1 out of 5
30/11/2022

Yksi tähti johtuu vain siitä, että he ovat erittäin ystävällisiä Holstebrossa. Kirjoitan harvoin huonoja arvosteluja, mutta tämä on kuultava. Minulla oli ongelma etuhampaan kanssa ja saapuessani otin kuvat ja minulle kerrottiin, että hammas oli kuollut ja hän sanoi, että meidän on aloitettava juurihoito, joten sanoin ok, koska tiesin mitä hän teki. Hän avasi sen ja porasi siihen hieman puhdistaakseen sen ja sanoi, että nyt on viikon tauko sen saattamiseksi valmiiksi. Kerroin hänelle, että minulla on tulehdus, joten tunsin kivun. Lyhyesti sanottuna, 4 päivän jälkeen pääsin eroon ja voin tuntea, että tulehdusta on lisää ja meri tulee olemaan, mutta hän puhdisti sitä vain vähän uudelleen. Tulin kotiin ja siinä se ja 4 päivän jälkeen olin niin kipeänä, että luulin hyppääväni auton eteen. Kävin hammaslääkärissä, joka sanoi, että minulla oli paljon tulehdusta ja syy, miksi hän ei lopettanut sitä Holstebrossa, johtui siitä, että juureni oli hyvin pitkä eikä hän löytänyt sitä. Minua käsiteltiin mikroskoopilla ja minun on mentävä takaisin vielä 3 kertaa loppuun. Hammaslääkäri, joka sinulla on Holstebrossa, tarvitsee mielestäni lisää koulutusta. Jos et voi tehdä sitä, sinun on oltava rehellinen. Olette amatöörejä. Ehkä et vain pidä kanadalaisista. Kiitos turhasta ja tuskaisesta viikosta. Siksi sinun tulee aina lukea arvostelut ennen kuin lähdet jonnekin, olen oppinut sen nyt

Lue alkuperäinen

Dario

Jos sinulla, kuten minulla, on ollut stressiä ja...

Rated 5 out of 5
15/11/2022

Jos sinulla, kuten minulla, on ollut stressiä etkä ole tyytyväinen hammaslääkäriin käyntiin, sinun täytyy vain mennä Dentist.dk:n tiimiin Egtvedissä. Täällä sinua otetaan kädestä siitä hetkestä, kun astut ovesta sisään, kunnes sanot hyvästit. Huippupalvelu, ymmärrys ja huippuluokan ammattitaito.

Lue alkuperäinen

Jens

Kiitos hammaslääkäri Skærbækille

Rated 5 out of 5
06/10/2022
Kenni Diabelez

Dentist.dk in Tønder.

Rated 1 out of 5
30/09/2022

Dentist.dk in Tønder.

Lue alkuperäinen

Tobias List

Arvostele Dentist.dk Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.