Dentist.dk -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4,8 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Dentist.dk -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Dentist.dk -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Dentist.dk -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Dentist.dk -arvostelut

4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 out of 5 stars (based on 1 085 reviews)
Excellent88%
Very good7%
Average1%
Poor0%
Terrible4%

Excellent dental practice in Hedensted…

Rated 5,0 out of 5
05/02/2024

Excellent dental practice in Hedensted (Dr Nidal). So friendly and family orientated from the moment you walk in. I have considered myself very lucky to have always been treated with the very best service by an extremely professional team. The doctor helped make my dream come true and helped straighten my teeth. Everything was fast and professional, now I have a Hollywood smile.

Konstantins Belcickis

Dentist.dk Rødding

Rated 5,0 out of 5
13/12/2023

Ahmed osoitteessa Dentist.dk Røddingissä on todella ylittänyt odotukseni hammaslääkärikäyntien suhteen. Hänen ystävällinen ja vieraanvarainen tapansa luo miellyttävän ilmapiirin, jossa tunnen oloni täysin vapaaksi. Se, mikä todella erottaa Ahmedin muista, on hänen kykynsä ottaa minut mukaan koko hoitoprosessiin. En koskaan tunne olevani "ulkopuolella", vaan olen aktiivisesti mukana ja tietoinen.

Lue alkuperäinen

Selsa Oua

Rødding

Rated 1,0 out of 5
12/12/2023

Kävin Røddingin hammaslääkärissä täytteensä menettäneen hampaan kanssa toivossani saada uusi. Puhuttuamme hammaslääkärin kanssa sovimme, että sitä ei voitu pelastaa, joten se vedettiin ulos.

Lue alkuperäinen

Nicoleta Manea

En enää pelkää hammaslääkäriä

Rated 5,0 out of 5
11/11/2023

En ole koskaan käynyt hammaslääkärissä ja tunsin oloni niin hyväksi kuin Nidalissa osoitteessa Dentist.dk Hedenstedissä.

Lue alkuperäinen

Troels

VARASTUS

Rated 1,0 out of 5
31/10/2023
Tina Dybkjær

Olisi pitänyt poistaa viisaudenhampaani

Rated 5,0 out of 5
25/10/2023

Olisi pitänyt poistaa viisaudenhampaani, ja Felstedissä olevat pystyivät vasta 13. marraskuuta. Soita vähän ja hanki hammaslääkäri Skærbækissä. He soittivat, ajoin heti. Saapuessani tapaan 2 ihanaa naista, jotka vetivät hampaani ulos alle 10 minuutissa.

Lue alkuperäinen

Mikkel Møller

Olemme saaneet Tønderissä ja Skærbækissä sijaitsevassa Dentist.dk:ssä mitä loistavimman ja ammattimaisimman hoidon

Rated 5,0 out of 5
14/10/2023

Dentist.dk:ssä Tønderissä ja Skærbækissä olemme saaneet mitä upeimman ja ammattimaisimman hoidon hammaslääkäreiltä Monalta ja Mikkeliltä!

Lue alkuperäinen

Jane

HADSTEN - Väärin hoidetun hampaan kurjaa käsittelyä

Rated 1,0 out of 5
29/09/2023

Henkilökunta on mukavaa ja vieraanvaraista, viimeinen hammaslääkärini Djamila on perusteellinen, rehellinen ja mielestäni sain hyvää hoitoa.

Lue alkuperäinen

Jesper D Petersen

Mukava ja ystävällinen henkilökunta

Rated 5,0 out of 5
03/07/2023

Mukava ja ystävällinen henkilökunta (Ringkøbing). Jos olisin pelännyt hammaslääkäriä, luulisin rauhoittuneeni melko nopeasti.

Lue alkuperäinen

Flemming

Britt Felsted Tandlægehusissa puhdistaa...

Rated 5,0 out of 5
10/05/2023

Britt Felsted Tandlægehusissa puhdistaa hampaat täydellisesti – ja hyvällä tuulella! Näin voit hymyillä kansalaisillesi! Hammaslääkäri Iben Felsted Tandlægehusissa hoitaa hampaita hellävaraisesti ja antaa hyviä neuvoja parodontiitin ehkäisyyn ja torjuntaan. Felstedin tiskillä olevat avustajat soittavat, jos heillä on vapaa-aikaa. Tämä vähentää potilaidemme tarpeetonta odotusaikaa – ja joku muu voi tulla hoitoon eri aikaan. Hyvä ja "tuoreet hampaat" palvelu

Lue alkuperäinen

Sven Zachariassen

Arvostele Dentist.dk Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.