Estoria International Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Estoria International Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Estoria International Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Estoria International Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Estoria International Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 53 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Ok..

Rated 5,0 out of 5
16/04/2024

Everything was ok

Kamil Wilk

Ok..

Rated 5,0 out of 5
16/04/2024

Everything was ok

Kamil Wilk

No Title

Rated 5,0 out of 5
10/10/2023

Dr.Gunes, kirurgini, ylitti kaikki odotukset, ja tulokset ovat ylittäneet villeimmätkin unelmani. Dr.Gunesin poikkeuksellinen lähestymistapa sisältää tarkkaavaisen kuuntelemisen ja sen varmistamisen, että hänen potilaansa ymmärtävät toimenpiteen jokaisen vaiheen. Hänen aito hoitonsa potilaistaan ​​paistaa läpi jokaisessa vuorovaikutuksessa.

Lue alkuperäinen

Claire M.

No Title

Rated 5,0 out of 5
10/10/2023

Haluan ilmaista sydämelliset kiitokseni Mayalle hänen poikkeuksellisesta avusta, huolenpidostaan ​​ja hänen huomattavasta ymmärryksestään ja kärsivällisyydestään, kun hän vastasi lukuisiin kysymyksiini. Kubra, olet todella upea! Aina kun tarvitsin apua, olit jatkuvasti luotettava, ja tiesin, että voisin luottaa sinuun. Haluasi auttaa minua ei jäänyt huomaamatta, ja olen vilpittömästi kiitollinen poikkeuksellisesta tuestanne.

Lue alkuperäinen

Maria C.

No Title

Rated 5,0 out of 5
10/10/2023

Kubra on ollut todella poikkeuksellinen koko matkani ajan. Hän tarjosi horjumatonta tukea ja meni yli ja yli varmistaakseen mukavuudeni, mikä sai minut tuntemaan oloni kotoisaksi ja tervetulleeksi. Hänen näkeminen säännöllisesti aulassa toi minulle valtavan mielenrauhan. Hänen huomaavainen ele, jossa hän esitteli minulle klinikan tuotteita sisältävän laatikon, oli ilahduttava.

Lue alkuperäinen

Narod

No Title

Rated 5,0 out of 5
10/10/2023

Tr.Ali osoittautui korvaamattomaksi tuen lähteeksi leikkauspäivänäni. Hän kuunteli tarkkaavaisesti mieltymyksiäni ja jakoi ammatillisia näkemyksiään erittäin kunnioittavasti. Vaikka minulla oli alun perin epävarmuutta etuprofiilini toivotusta tuloksesta, uskoin täysin tohtori Alin arvioon, mikä kävi ilmi perusteellisesta leikkausta edeltävästä konsultaatiostamme. Hän korosti kasvojen harmonian ja tasapainon merkitystä, mikä vakuutti minulle hänen asiantuntemuksestaan.

Lue alkuperäinen

Khan

No Title

Rated 5,0 out of 5
10/10/2023

Sairaanhoitajat ja kirurgi osoittivat poikkeuksellista huolellisuutta ja lempeyttä koko sairaala-oleskeluni ajan. Itse laitos oli moitteettoman puhdas ja hyvin järjestetty. Maya ja Ismaa erottuivat poikkeuksellisen avuliaina yksilöinä, ja jälkihoitotiimi ravitsemusterapeutti mukaan lukien olivat kaikki erittäin ammattitaitoisia. Lääkärinmatkani alusta lähtien koordinaattorini tarjosi erinomaista tukea ja ohjausta. Suosittelen lämpimästi tätä terveyskeskusta kaikille, jotka tarvitsevat sairaanhoitoa.

Lue alkuperäinen

ilayda altan

No Title

Rated 5,0 out of 5
25/09/2023

Halusin käyttää hetken jakaakseni fantastisen kokemukseni Estorian kanssa. Minulle tehtiin äskettäin mahalaukun hihaleikkaus, ja ensikonsultaatiosta toipumisen viimeiseen vaiheeseen asti sain poikkeuksellista hoitoa. He eivät jättäneet kiveä kääntämättä hyvinvointini varmistamisessa, tehden perusteelliset testit ja skannaukset ennen leikkausta.

Lue alkuperäinen

Vasim Peola

No Title

Rated 5,0 out of 5
25/09/2023

Kiitos Estoria-tiimille kaikesta. Olen kiitollinen parhaan palvelun tarjoamisesta alusta loppuun. Haluan myös kiittää lääkäriä ja ystäviäni, jotka ovat jatkuvasti mukanani. Olen palannut kotiin, toivottavasti näen sinut uudelleen ja uudelleen tulevaisuudessa. Toivon sinulle menestystä jatkossakin.

Lue alkuperäinen

Edith Paula

Minulle tehtiin hiustensiirto Estorian kanssa

Rated 5,0 out of 5
29/08/2023

Minulle tehtiin hiustensiirto Estorian kanssa. Ne olivat niin informatiivisia ennen leikkausta ja leikkauksen jälkeen. He ovat järjestäneet kaiken puolestani. Ihmiset olivat lämpimiä, ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Minulla oli muutama leikkaus aiemmin, mutta tämä oli paras!!! Jatka samaan malliin Estoria!

Lue alkuperäinen

Soren

Arvostele Estoria International Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Pendik, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.