Dose Group -arvostelu

Klinikan pisteet
4,5
Rated 4,5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Dose Group -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Dose Group -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Dose Group -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Dose Group -arvostelut

4,5
Rated 4,5 out of 5
4,5 out of 5 stars (based on 26 reviews)
Excellent88%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible12%

I had my teeth done in November by a…

Rated 1,0 out of 5
02/07/2024

I had my teeth done in November by a group of so-called professionals, including 9 implants and a full mouth of crowns. The first week was brilliant with no pain, but the second visit was a nightmare. They demanded more money before fitting my crowns. The initial quote was £6,100, but as soon as I arrived, it increased by £600. I reluctantly agreed, thinking it was a one-time issue. However, during the second week, they demanded an additional £1,300, citing inflation.

I had no choice but to pay, but the quality of their work has been poor. My bite is completely off, as confirmed by my dentist in the UK. Despite this, they refuse to correct it, claiming they see nothing wrong. Meanwhile, I can’t chew food properly on my back teeth, which is evident in photos.

I wouldn’t recommend this group at all. While I like the appearance of my teeth, the functionality and the overall experience have been terrible. Absolutely useless service. Save yourself the trouble and go elsewhere.

Gillian Ford

A Stellar Experience at DOSE Dental…

Rated 5,0 out of 5
10/03/2024

A Stellar Experience at DOSE Dental Clinic: Exceptional Service and Professionalism

Mohamed Shaban

DENTAL SERVICES

Rated 5,0 out of 5
31/01/2024

It was a great pleasure to have my smile fixed by DOSE GROUP DENTAL CLINIC. They are professional, caring, experienced and much more quality service is offered. I highly recommend this amazing clinic👍

Juma Kilongo

Olen erittäin kiitollinen tällaisesta tiimistä, jolla on paljon…

Rated 5,0 out of 5
06/11/2023

olen erittäin kiitollinen tällaisesta tiimistä, jolla on paljon kokemusta ja joka tietää mitä he tekevät Olen tyytyväinen hiustensiirtooni ja tuloksiin.

Lue alkuperäinen

Bi Bo

Tämä hieno paikka tekee valtavan…

Rated 5,0 out of 5
25/10/2023

Tämä loistava paikka tekee valtavan muutoksen elämässäni, ja olen aina arvostanut mahtavaa tiimiä, henkilökuntaa ja lääkäreitä, jotka tarjosivat meille fantastista palvelua itselleni ja vaimolleni ja toiselle ystävälleni, ja suosittelen lämpimästi kenelle tahansa, joka haluaa mennä Istanbuliin

Lue alkuperäinen

Kenny Kettina

Pidän heidän palvelujensa laadusta ja suosittelen vilpittömästi tätä ryhmää kaikille

Rated 5,0 out of 5
06/10/2023

Pidän palvelun laadusta. Yhteyshenkilöni M Aymand hoiti saapumiseni tänne Istanbuliin lentokentältä hotellilleni helposti, matkani lääkärikäyntien aikana järjesti ryhmä, minulle ilmoitettiin vain kuljettajan saapumisaika edellisestä päivästä. Arvostin myös lääkintähenkilöstön saatavuutta, ihmisiä, jotka olivat sekä viehättäviä että vieraanvaraisia.

Lue alkuperäinen

Geraldine Koman

super kommunikaatio alusta loppuun…

Rated 5,0 out of 5
29/08/2023

super kommunikointi alusta loppuun todella hyvää kivutonta hoitoa kaikki hoidettiin kiitos Ghanalle hyvästä suunnittelusta on kertaa lentotaksi jne. kiitos hammaslääkäri Burak hyvästä mukavasta hoidosta todella iloinen saadessani hymyni takaisin ja kiitos Kenan Abdulkarimille ja Belalille hyvästä palvelusta suosittelen ehdottomasti paikkaa se oli ehdottomasti paras palvelu 1000 kiitos hyvästä palvelusta

Lue alkuperäinen

Mohammed

Erittäin huono klinikka

Rated 1,0 out of 5
07/08/2023

Erittäin huono klinikka. He etsivät vain rahojasi, erityisesti herra Ahmed Doukhan

Lue alkuperäinen

Rachid Choufi

Löysin annosryhmälääketieteen…

Rated 5,0 out of 5
08/06/2023

Löysin annosryhmälääketieteen Instagramista, konsulttini Ahmed oli erittäin ystävällinen minua kohtaan ja selitti kaiken yksityiskohtaisesti. Tein suuren uskonloikan, sanoisin, ja kun saavuin klinikalle, se osoittautui yhdeksi parhaista päätöksistä, joita olen koskaan tehnyt. Nouto lentokentältä, 5 tähden hotellimajoitus, klinikan ystävällinen henkilökunta, työhönsä panostettu huomio… Olin kyllästynyt piilottamaan hampaita, kun olen nauranut, ei siitä sen enempää! Nyt voin nauraa vapaasti valkoisilla kuin lumihampaillani. Luottamukseni on palannut, ERITTÄIN SUOSITTELEN!!!

Lue alkuperäinen

belhedi dhia

valitettavasti kävi ilmi, että Annos…

Rated 1,0 out of 5
17/04/2023

valitettavasti kävi ilmi, että Annosryhmä on välittäjä klinikan ja potilaiden tai asiakkaiden välillä, toisen zirkonikruunujen asettelukäynnin jälkeen saapui tuskin kotiini, kolme kruunua putosi jo ilman vaivaa Olen erittäin varovainen ruokavalioni kanssa. Se on klinikka, joka toimii 15 tai 17 välittäjän, kuten Annosryhmän, kanssa ja jokainen välittäjä antaa eri hinnat, kun saavut klinikalle, löydät yllätyksiä hintojen suhteen, eri hinta kuin se, jonka annoimme sinulle puhelimitse, heidän työnsä on mätä, hammaslääkärit ovat kokemattomia, Annosryhmä pyrkii tienaamaan rahaa huijaamalla ihmisiä. He saavat ihmiset uskomaan, että hotellimajoitus on ilmaista, kun he vähentävät hotellin hinnan hammashoidon kokonaiskustannuksista, heidän hotellinsa ovat järjettömät. En suosittele tätä roskakoria.

Lue alkuperäinen

Digital Com

Arvostele Dose Group Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Bağcılar, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.