Bering Hus Tandlægerne -arvostelu

Klinikan pisteet
4,6
Rated 4.6 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Bering Hus Tandlægerne -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Bering Hus Tandlægerne -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Bering Hus Tandlægerne -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Bering Hus Tandlægerne -arvostelut

4,6
Rated 4.6 out of 5
4.6 out of 5 stars (based on 101 reviews)
Excellent83%
Very good8%
Average1%
Poor0%
Terrible8%

Erittäin suositeltava

Rated 5 out of 5
27/06/2023

Upeat hammaslääkärit ja turvallinen ympäristö. 5 tähteä tuskin pystyy siihen.

Lue alkuperäinen

Jonas Sørensen

Hyvä tervetuloa. Kiitos Beringshus

Rated 5 out of 5
04/05/2023

Super mukava kokemus olla Madsin sisällä. Hän on hyvä. Todella tarkkaavainen ja hänellä on hyvä huumorintaju, mikä auttaa paljon hammaslääkärin pelossa. Joten vihdoin, huonon kokemuksen jälkeen Brædstrupin implanttikeskuksesta, olen löytänyt hammaslääkärin, joka ei ajattele kruunuilla ja korvilla. KIITOS RUOKA. 10 tähteä täältä.

Lue alkuperäinen

Kirsten

En enää koskaan hammaslääkäri kanssasi

Rated 1 out of 5
22/03/2023

Tämän päivän kokemuksen jälkeen olen vaihtanut hammaslääkäriä. 560!!!!!!! kruunua 5-10 minuutin keskustelusta, jossa paperille piirrettiin pieni piirros ja leukaani merkittiin. Laki oli perusteltu, kun kysyttiin, että se oli "keskustelu, leuan tunnetta ja neuvoja kaikille jatkokäsittely". Hulluja hintoja. En ole koskaan aiemmin kokenut, että terveydenhuollon ammattilainen olisi tehnyt ongelmasta niin pienen ja että minua on aiemmin otettu niin kevyesti. Tällaisilla hinnoilla ajaminen ja potilaiden saaminen tuntemaan, että heidän ongelmansa ovat mikroskooppisia, vaikuttaa erittäin epäammattimaiselta.

Lue alkuperäinen

Michele Uhrenfeldt

Olen NIIN kiitollinen työstäsi...

Rated 5 out of 5
25/01/2023

Olen NIIN kiitollinen työstäsi, enkä ole koskaan pitänyt näin suuria juhlia ja nauranut niin paljon hammaslääkärikäynnillä. .Mvh ja Spangbergin hymy Evalta🤣

Lue alkuperäinen

Yasmin Jensen

Erittäin miellyttävä ja pätevä hammaslääkäri...

Rated 5 out of 5
16/01/2023

Erittäin miellyttävä ilmapiiri ja pätevät hammaslääkärit. Sain hyvää ja perusteellista hammashoitoa Ireneltä, joka on erittäin miellyttävä ja rauhallinen hammaslääkäri.

Lue alkuperäinen

Natascha Olivarius

10. toukokuuta etuhampaani putosi

Rated 1 out of 5
26/05/2022

10. toukokuuta etuhampaani putosi, joka on kruunu, joka istuu muun vanhan hampaan päällä (recementing), hinta 764,00 DKK.

Lue alkuperäinen

Hans Erik Adsbøl

En ole koskaan tavannut Annen kaltaista hammaslääkäriä...

Rated 5 out of 5
16/05/2022

En koskaan tavannut Anne Kynden kaltaista hammaslääkäriä, suloinen ja luottavainen. Minulle on tehty juurikanavia, joita en ole tuntenut, porattu reikiä tuntematta mitään. Aina rauhallinen ja välittävä. 10 tähteä täältä.

Lue alkuperäinen

Per Greising

Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus.

Rated 4 out of 5
11/04/2022

Suloinen ja taitava hammaslääkäri. Hyvä palvelu ja hyvät selitykset kysymyksiini. Sihteeri vaikutti kuitenkin vihaiselta ja hieman ylimieliseltä. Hymy olisi ollut kiva 🙂

Lue alkuperäinen

Linda Sønderby

10 tähteä DENTIST MADS LINDKÉRille

Rated 5 out of 5
24/02/2022

10 tähteä DENTIST MADS LINDKÉRille. Olen juuri vaihtanut hammaslääkäriä Bering Husin hammaslääkärissä – Mads Lindkæriin. Minun olisi pitänyt tehdä se vuosia sitten. Madsin kanssa on miellyttävä ja luotettava puhua. Ensimmäistä kertaa moneen, moneen vuoteen, minulle on tehty täyttö ilman anestesiaa ja ilman kipua. Tänään käyntini hammaslääkärissä Madsin kanssa oli todella hyvä kokemus – vaikka hän olikin hieman myöhässä.

Lue alkuperäinen

Hanne Andreasen

Huonoin hammaslääkäri Michael Them

Rated 1 out of 5
10/06/2021

Beringhus Tandlægerne/Michael Them, hammaslääkäritalo/hammaslääkäri, josta sinun pitäisi pysyä kaukana. Erittäin epäammattimaista. Michael Themin virheiden käsittely koskien siltaa, muovitäytteitä jne. Lopulta Michael Them joutui käyttämään vakuutustaan ​​tehdäkseen työnsä uudelleen, mikä johti vain lisää kipua ja huolimattomuutta.Lopuksi kysyttiin toinen mielipide toiselta hammaslääkäriltä, ​​jonka Michael Them otti erittäin vakavasti. Tämä hammaslääkäri muun muassa operoi tulehduksen kanssa sotkussa, stabiloi työtä, jonka korjaamisesta vakuutusyhtiö maksoi Michael Themille, tuloksetta jne. tapauksen loppu oli, että vakuutusyhtiö maksoi Beringhus Tandlægernelle palasta työstä, jota Michael Them ei voinut / halunnut suorittaa ja korjata. Se oli siis toinen hammaslääkäri, joka joutui korjaamaan Michael Themin virheet ja puutteet, ja potilaan täytyi jälleen maksaa itse suuri summa saadakseen Michael Themin aiheuttaman vahingon korjattua. Täysin mahdoton hyväksyä prosessi.

Lue alkuperäinen

Charlotte Sandergaard

Arvostele Bering Hus Tandlægerne Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Horsens, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.