SparTand.dk -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4,8 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut SparTand.dk -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan SparTand.dk -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

SparTand.dk -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki SparTand.dk -arvostelut

4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 out of 5 stars (based on 43 reviews)
Excellent91%
Very good7%
Average0%
Poor0%
Terrible2%

Hyvä Spartan

Rated 5,0 out of 5
29/03/2022

Suosittelen Spar Tand.dk:tä lämpimästi.😊 He ovat kaikki mukavia ja ystävällisiä.He tekevät parhaansa, koska olet tyytyväinen tulokseen. He ovat erittäin tarkkoja ja heillä on täydellisyyttä käsitöihinsä. Arvostan sitä todella. Olen juuri ollut siellä noin 5 viikkoa sitten 3. kerran ja sain tehtyä kauneimmat hampaat. Olen/olemme niin iloisia saadessamme tutustua sinuun 🥰👍. Se on ehdottomasti vierailun arvoinen ja säästät myös rahaa verrattuna DK: hen.

Lue alkuperäinen

Annagrethe Bjerg

Ollut SparTand.dk:n kautta StoDentille...

Rated 5,0 out of 5
27/03/2022

Olen käynyt SparTand.dk:n kautta StoDent-hammaslääkäreille Gdanskissa. Täällä minulle on tehty YHTEENSÄ kunnostus kaikista 28 hampaasta, ja täytyy sanoa, että se ylittää villeimmätkin odotukseni. 🙂

Lue alkuperäinen

Magnus Kim El-Bakri Beck

Hei Marco ja Kasia

Rated 5,0 out of 5
16/03/2022

Hei Marco ja Kasia

Lue alkuperäinen

Jacob Petersen

Kiitos avusta 🤗

Rated 5,0 out of 5
31/10/2021

4. vierailla. Hieman yli vuosi sitten minulle asennettiin 5 implanttia kesäloman aikana. Valitettavasti ruumis hylkäsi niistä 1, minkä vuoksi reissu meni tänä kesänä Gdanskiin saamaan se taas sekaisin – klinikan kustannuksella 👍 Syyslomalla kävin maanantaina mittaamassa viimeistä kruunua ja sain uusi kruunu laitettiin ja säädettiin torstaina implantti. Oli sopinut, että välipäivät olivat ilman hammaslääkäriä, jotta vaimo ja minä voisimme nähdä muualla maassa. Ensikerrasta tähän asti klinikka on muuttanut uusiin tiloihin, jotka on täysin uusittu ja siitä on todellakin tullut hyvin varusteltu ja todella mukava klinikka. Kuten aina – perusteellista ja perfektionistista työtä hammaslääkäreiden puolelta. Olen todella tyytyväinen tulokseen. Suuri kiitos Katelle ja Marcolle, jotka auttoivat minua hyvin tällä matkalla. Lopulta. Nauti Gdańskista. Se on helmi, jolla on valtavan kaunista arkkitehtuuria, mukavia ihmisiä ja hyvää ruokaa.

Lue alkuperäinen

Daniel Rønne

Huippuammattilainen moderni erittäin…

Rated 5,0 out of 5
14/10/2021

Huippumoderni ammattimaisella erittäin korkealla ammattitaidolla ja erittäin yksityiskohtaisella hammaslääkäritiimillä. Erittäin mukava istua tuolissa. He viettävät sen aikaa ilman lisäkustannuksia. Sto-dent työ on laadukkainta, johon tanskalainen hammaslääkärini on erittäin tyytyväinen. Sto-dent mahdollistaa tuon kauniin hymyn hintaan, joka on hyvin erilainen kuin Tanskassa. Lämpimät suositukset tiimille Sto-dent. Kiitos, että annoit minulle SMILEn 😀 takaisin.

Lue alkuperäinen

Karinaelisa Nielsen

Hello Spar Tand Marco ja Hello Katarzyna …

Rated 5,0 out of 5
19/02/2020

Hei Spar Tand Marco ja Hello Katarzyna Kiitos erinomaisesta ja ammattitaitoisesta hoidosta. Voit olla erittäin suositeltavaa, super ammattitaitoinen henkilökunta ja hoito. Ei ole mitään syytä pelätä hammaslääkäriä ja lykätä hampaiden korjaamista, sanoisin, että minä ja erityisesti poikani kävimme kovan ajan läpi, mutta se ylitti kaikki odotukset, odotamme innolla paluuta huhtikuussa ja saavamme enemmän aikaan 🙂 Suuri kiitos täältä

Lue alkuperäinen

Bent Svendlund

5 tähteä

Rated 5,0 out of 5
07/02/2020

Ensimmäinen vierailuni ulkomaiselle hammaslääkärille. Useiden tanskalaisten hammaslääkäreiden luona, joissa kipu ja henkinen epämukavuus ovat vaatineet veronsa, päätin kokeilla SparTandia Gdanskissa. Oleskeluni aikana asuin huoneistoissa, jotka olivat suoraan vastapäätä. Jos olin epävarma jostain matkan varrella (avaimet, osoite jne.), on hotline valmiina auttamaan tanskaksi!

Lue alkuperäinen

Daniel Sandholdt

Hammaslääkäri Gdansk

Rated 5,0 out of 5
04/01/2020

Otimme yhteyttä SparTandiin ja samana päivänä istuimme hammaslääkärin tuolissa Gdanskissa. Todella loistava palvelu! Hammaslääkärit olivat todella mukavia ja ammattitaitoisia. Voin ehdottomasti suositella SparTandia.

Lue alkuperäinen

Laura

Erinomainen hammaslääkärikäynti Gdanskissa

Rated 5,0 out of 5
01/11/2019

Ehdottomasti erinomainen alusta loppuun.

Lue alkuperäinen

Heine Rolighed

Se on ollut todella hyvää "palvelua"...

Rated 5,0 out of 5
26/08/2019

Se on ollut todella hyvää "palvelua" alusta loppuun. Voin ehdottomasti suositella tätä klinikkaa. Erittäin ystävällinen henkilökunta, joka oli hyvä selittämään, mitä tapahtuisi

Lue alkuperäinen

Henriette

Arvostele SparTand.dk Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Gdansk, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.