Sava Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Sava Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Sava Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Sava Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Sava Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 53 reviews)
Excellent98%
Very good2%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Very good experience but pleased with…

Rated 5,0 out of 5
18/01/2024

Very good experience but pleased with the attention and the good treatment and very good work. I am satisfied and I am very happy

Consumer

Kokemukseni Sava-tiimistä…

Rated 5,0 out of 5
30/12/2023

Kokemukseni Sava Clinic -tiimistä on positiivisin sekä henkilökohtaisessa että ammatillisessa hoidossa.

Lue alkuperäinen

Consumer

Olen iloinen, että otin…

Rated 5,0 out of 5
27/12/2023

Olen iloinen, että tein päätöksen leikata Savan klinikalla. Se oli hieno kokemus ja tuntui kuin olisimme yhtä perhettä

Lue alkuperäinen

Khalida Larachi

Tällä hetkellä en voi olla enempää...

Rated 5,0 out of 5
26/12/2023

Tällä hetkellä en voi olla kiitollisempi, hyvin tarkkaavainen. Ravitsemusasiantuntijat ja heidän tiiminsä kiittävät rouva Rosa Jaumea koko elämäni ajan siitä, että hän antoi minulle upouuden suuren muutoksen. oli eminents, leikkaukseni annettiin hänelle. Työskentelen hyvän ck:n ja k:n perusteella. Minulla on muita patologioita. Älä epäröi laittaa itseäsi hyviin käsiin, tervehdys on korvaamaton.

Lue alkuperäinen

Raquel Lora

Minulle tehtiin leikkaus 7 kuukautta sitten

Rated 5,0 out of 5
21/12/2023

Minulle tehtiin leikkaus 7 kuukautta sitten tohtori Ceyhunin kanssa, ja se oli paras päätökseni, olen laihtunut 52 kiloa, kaikki meni hienosti, he ovat erittäin tarkkaavaisia ​​minua ja prosessiani kohtaan. Toistan epäilemättä!

Lue alkuperäinen

Ana Belen Amoros Sanchez

Hei, olen Mónica Garrido ja tapasin Savan…

Rated 5,0 out of 5
16/12/2023

Hei, olen Mónica Garrido ja tapasin Savan klinikat ja erään tytön kautta kaupungistani ja hän sai minut yhteyteen Maryn, Espanjan suurlähettilään kanssa. Kaikki on ollut upeaa, niin hoito, testit kuin leikkauskin. Kiitos paljon kaikesta!!

Lue alkuperäinen

Monica Garrido gazquez

erittäin hyvää ammatillista hoitoa ja loistavaa…

Rated 5,0 out of 5
15/12/2023

erittäin hyvää ammattimaista hoitoa ja hyvää lääketieteellistä hoitoa

Lue alkuperäinen

minarrohotmail.com

Bariatric kirurgia Savaclinicin kanssa

Rated 5,0 out of 5
08/12/2023

Hei, olen selvä, olen halunnut bariatriseen leikkaukseen vuoden ja ensimmäinen klinikka, jonka kanssa puhuin, oli Sava-klinikka, koska se toimii Espanjan suurlähetystön kanssa.

Lue alkuperäinen

Consumer

Upea kokemus

Rated 5,0 out of 5
01/12/2023

Upea kokemus, he ovat parhaita, epäilemättä 100% ammattilaisia, he selittävät kaiken yksityiskohtaisesti, tytöt (koordinaattori, kääntäjä, ravitsemusterapeutti, lyhyesti sanottuna, kaikki…) ovat todella viehättäviä ja haluaisin toista epäilemättä

Lue alkuperäinen

Yessica Zanno

Minulla on vain kiitollisuuden sanoja

Rated 5,0 out of 5
01/12/2023

Minulla on vain kiitollisuuden sanoja. Rosasta ja Hakista alkaen heidän neuvonsa olivat aina 10/10 ensimmäisestä hetkestä lähtien. Istanbulissa ollessani olen myös paljon kiitollinen kääntäjille Marcosille ja Karlalle, jotka olivat erittäin ystävällisiä koko ajan, erittäin vieraanvaraisia ​​ja ehdottomasti erittäin kärsivällisiä. Vaikka oletkin maassa, jossa puhutaan toista kieltä, ne saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi. Sairaanhoitajat, sekä pojat että tytöt, antavat myös 10 pisteen huomion. Tohtori Ceyhun on todellinen ammattilainen, en olisi voinut laittaa itseäni parempiin käsiin, tekisin sen uudestaan ​​tuhat kertaa tämän ammattimaisen kanssa, äärettömät kiitokset tohtori Ceyhunille, että hän antoi minulle elämäni takaisin tällä leikkauksella. Myös tuhannet ja tuhannet kiitokset ravitsemusterapeuteille Selville ja Doğalle, jotka neuvovat sinua 24/7, he vastaavat aina kun sinulla on kysyttävää, he selvittävät kaikki, ehdottoman kaikki epäilykset ja he antavat sinulle aina paljon rohkaisua prosessissa ja parasta on, että he seuraavat sinua vuoden ajan, kun opit uusia ruokailutottumuksiasi. Lyhyesti sanottuna, tuhat ja tuhat kiitosta, että annoit minulle elämän takaisin kaikille ammattilaisille, jotka ohjaavat sinua tässä prosessissa siitä hetkestä, kun alat oppia kaikesta polun loppuun asti. Paljon kiitoksia Haki, Rosa, Dr. Ceyhun, Dr. Doğa, Dr. Selvi, Karla ja Marcos!! 😊😊😊

Lue alkuperäinen

Evelyn Bayona

Arvostele Sava Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on ISTANBUL, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.