Laholms Tandvårdsklinik -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Laholms Tandvårdsklinik -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Laholms Tandvårdsklinik -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Laholms Tandvårdsklinik -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Laholms Tandvårdsklinik -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 4 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Jouduin valitsemaan hammaslääkärin

Rated 5,0 out of 5
09/02/2018

Minun edessä oli hammaslääkärin valinta sekä ylä- että alaleuan hammasimplantteja varten. Kaikki, joita kysyin, suosittelivat hammaslääkäriä Ulf Olsonia Laholms Tandvårdsklinikissä. Vuoden kuluttua työ oli valmis ja olen erittäin tyytyväinen. Siksi suosittelen lämpimästi harjoitusta ja koko henkilökuntaa. Kiitos!

Lue alkuperäinen

Karl Göransson

Ystävä kertoi minulle hammaslääkäristä …

Rated 5,0 out of 5
30/12/2017

Ystävä kertoi minulle hänen ja monien muiden mielestä paras hammaslääkäri Laholm ja se on hammaslääkäri Ulf Olson Laholms Tandvårdsklinikissä. Folktandvården Laholmissa on 5 vuoden odotusaika uusille potilaille. Luettelin vain itseni ja varasin ajan suoraan heidän verkkosivuillaan.

Lue alkuperäinen

Stefan Erlandsson

Hammasklinikka mieleen!

Rated 5,0 out of 5
11/12/2017

Laholmin hammasklinikalle suositeltiin hammasimplanttia, joka minun täytyy korjata. Olen tähän asti kääntynyt Skånen kansanhammashoitoon siinä uskossa, että se tulee halvemmaksi, mutta siellä minua ohjattiin joka paikkaan eri asiantuntijoita, koska he eivät olleet tarpeeksi päteviä suorittamaan koko prosessia paikan päällä (kuten minulle oli lisäksi luvattu). Hinnoittelu oli myös epäselvä, eri summat jokaiselle "asiantuntijalle", jota kysyin. Joka tapauksessa viimein käännyin Ulf Olsonin puoleen Laholmin hammaslääkäriasemalla enkä ole todellakaan katunut sitä. Miellyttävän esittelyn ja nopean, selkeän konsultaation sekä erinomaisen hinnoittelun (myös minulle räätälöidyn) jälkeen olen nyt valmis asettamaan kauan odotetun implantin. Kiitos Laholmin hammasklinikka ja kiitos Ulf!

Lue alkuperäinen

Petra Torresan

Täydellinen ilman kipua

Rated 5,0 out of 5
26/03/2017

Minulle tehtiin äskettäin suuri toimenpide, kun korvasin useita yläleuan hampaita implanteilla. Minulle, jolla on tietty hammaslääkäreiden pelko, olin iloisesti yllättynyt Laholmin Hammasklinikalta saamastani lämpimästä ja ammattitaitoisesta hoidosta. Hoito sujui ilman epämukavuutta tai kipua, ja olen erittäin tyytyväinen täydelliseen tulokseen.

Lue alkuperäinen

Mats Cullin

Arvostele Laholms Tandvårdsklinik Ruotsi

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Laholm, Ruotsi.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.