Alhambravej Tandlægerne - Frederiksberg -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4.9 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Alhambravej Tandlægerne – Frederiksberg -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Alhambravej Tandlægerne - Frederiksberg -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Alhambravej Tandlægerne - Frederiksberg -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Alhambravej Tandlægerne - Frederiksberg -arvostelut

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 196 reviews)
Excellent97%
Very good1%
Average0%
Poor0%
Terrible2%

Minulla oli ilo olla suuhygienisti...

Rated 5 out of 5
31/07/2023

Minulla oli ilo suuhygienisti Annasta. Se oli mukava ja turvallinen kokemus. Yleisesti ottaen ilmapiiri klinikalla vaikutti hyvältä. Kaikki olivat mukavia ja ammattitaitoisia. Annan viisi tähteä.

Lue alkuperäinen

Lars Andersen

Hammaslääkäri Frederik .

Rated 5 out of 5
29/06/2023

Hammaslääkäri Frederik .. SUURI suositus täältä henkilöltä, joka pelkää kovasti hammaslääkäreitä. Hän on pelastanut hampaani! Lähdin tänään ulos kauneimmilla hampailla. En olisi koskaan uskonut. Siellä on tilaa sille, kuka olet. Ja hän on todella tarkkaavainen ja kyllä, vain todella mukava ihminen. Se auttoi pelkoani hammaslääkäriä kohtaan. Ja olen 100% löytänyt hammaslääkärini loppuelämäksi 😆🙏🏼 . KIITOS! Ja .. niin ihanan vastaanoton saat myös tullessasi ja mentäessä. Ne ovat valmiita heti, jos tarvitset jotain. ♥️🙏🏼

Lue alkuperäinen

Lisette Bek Jensen

Upea klinikka

Rated 5 out of 5
12/05/2023

Upea klinikka

Lue alkuperäinen

Tomas Oszlar

Kaikki olivat todella mukavia ja ammattimaisia ​​

Rated 5 out of 5
24/03/2023

Kaikki olivat todella mukavia ja ammattimaisia. Tunsin oloni erittäin turvalliseksi leikkauksen aikana, jossa Frederik poisti viisaudenhampaani. He pitävät sinusta hyvää huolta ja varmistavat, että olet mukava. Sain myös leikkauksen jälkeisenä päivänä puhelun, jossa haluttiin tarkistaa miten meni 🙂

Lue alkuperäinen

Thelma

Fantastinen positiivinen kokemus

Rated 5 out of 5
17/02/2023

Ei ollut käynyt hammaslääkärissä yli 30 vuoteen. Kyllä, 30 vuotta.

Lue alkuperäinen

Anne Haase

Lämpimimmät suositukset

Rated 5 out of 5
04/01/2023

Kolme vuotta sitten minulla oli poskihammas, joka tarvitsi juurihoitoa. Vierailun jälkeen kolmessa eri hammaslääkärissä, jotka olivat yrittäneet nukuttaa sen, soitin epätoivoisesti Alhambravej Tandlægerneen ja sanoin, että haluan sen poistettavan. Tulin tapaamaan Frederikia, joka vakuutti minut, että hänen pitäisi antaa kokeilla hampaan hoitoa. Vastoin kaikkia odotuksia Frederik onnistui nukuttamaan ja hoitamaan hampaan. Tämä jopa ilman kipua ja epämukavuutta. Sitten tiesin, että olin löytänyt hammaslääkärini.

Lue alkuperäinen

Slabdapz United

Vaihdoin juuri hammaslääkäriä

Rated 5 out of 5
04/01/2023

Vaihdoin juuri hammaslääkäriä, mikä oli positiivinen kokemus, hymyilevä henkilökunta tervehti minua ja sain supernopeaa ja hyvää palvelua. Hammaslääkäri Jonathan Stonor, jossa kävin, teki työnsä täydellisesti, joten 5/5 100% suositus täältä

Lue alkuperäinen

rasmus skov

Olisi pitänyt leikata molemmat...

Rated 5 out of 5
09/12/2022

Olisi pitänyt leikata molemmat viisaudenhampaat alaleuassa ja Frederik teki loistavaa työtä täällä. Anestesiasta, joka oli täysin kivuton, nopeaan hoitoon. Tunsin olevani turvallisissa käsissä koko prosessin ajan

Lue alkuperäinen

Lærke

Uusi etuhammas 30 minuutissa

Rated 5 out of 5
26/10/2022

Tein Frederikin uuden etuhampaan. Olen erittäin tyytyväinen tulokseen ja kokemukseen – ja voin vain suositella lämpimät suositukseni.

Lue alkuperäinen

KasperBech

Aina hyvä kokemus!

Rated 5 out of 5
19/10/2022

Kiitos Frederikille, joka on todella hyvä (ja hauska) hammaslääkäri! En yleensä kirjoita arvosteluja, mutta Alhambra Dentists ansaitsee sellaisen tien päällä. Tunnelma on todella hyvä, ammattitaito korkea ja palvelu erittäin vaikuttavaa.

Lue alkuperäinen

Shannon Maria

Arvostele Alhambravej Tandlægerne - Frederiksberg Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Danmark, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.