Alhambravej Tandlægerne - Frederiksberg -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Alhambravej Tandlægerne – Frederiksberg -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Alhambravej Tandlægerne - Frederiksberg -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Alhambravej Tandlægerne - Frederiksberg -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Alhambravej Tandlægerne - Frederiksberg -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 200 reviews)
Excellent98%
Very good1%
Average0%
Poor0%
Terrible1%

Lämpimin suositus!

Rated 5,0 out of 5
10/11/2023

Minulla on vain positiivista sanottavaa Alhambravej Tandlægernestä. Olen ollut asiakas 6 vuotta, ja kaikkien näiden vuosien aikana minulla on ollut hyviä kokemuksia ja haluan pysyä asiakkaana. Henkilökunta on erittäin mukavaa ja ammattitaitoista ja ilmapiiri on hyvä!

Lue alkuperäinen

Signe Raae

Anne-Sofie

Rated 5,0 out of 5
02/11/2023

Anne-Sofiella on kyky rakentaa ilmapiiri, jota en ole koskaan kokenut hammaslääkärissä.

Lue alkuperäinen

-Per Kempel

Turvallinen ja ammattimainen

Rated 5,0 out of 5
03/10/2023

Vuoden 2023 alussa sain vihdoin toimeni Alhambravej Tandlægernen asiakkaaksi. Minulla oli niitä suositeltu, mutta koska minulla oli huonoja kokemuksia edellisestä hammaslääkäristäni, olin lykännyt sitä. Sain ajan Alexanderin kanssa, joka oli melko järkyttynyt nähdessään aiemman hammashoidon tuloksen suussani. Hän aloitti toimintamallin hyvittääkseen, ja sen aikana hän on ollut erittäin oikeudenmukainen, ammattimainen ja huomaavainen. En ole missään vaiheessa lähtenyt hinta-yllätysten kera, mutta vastineeksi olen lähtenyt paremmilla hampailla kuin moneen vuoteen. Lisäksi on ilo astua sisään vastaanotolle, jossa on miellyttävä (rauhoittava) ilmapiiri ja erittäin vieraanvaraiset vastaanottovirkailijat.

Lue alkuperäinen

Ida

Kiireellinen superhoito.

Rated 5,0 out of 5
29/09/2023

Sain kiireellisen ajan 28.8.23 juuri ennen lähtöä Thaimaahan akuutin poskihampaan ongelman vuoksi. Frederik Justesen tyhjensi kalenterin ja sain 1,5 tuntia juurihoitoa. Väsyneen leuan lisäksi ei kipuja ja kaikki OK lähtöön täydellä odotuksella ja thaimaalaisen keittiön nauttimisella. Ystävällisin terveisin. Soren Klitskov

Lue alkuperäinen

Soren Klitskov

Minulla oli ilo olla suuhygienisti...

Rated 5,0 out of 5
31/07/2023

Minulla oli ilo suuhygienisti Annasta. Se oli mukava ja turvallinen kokemus. Yleisesti ottaen ilmapiiri klinikalla vaikutti hyvältä. Kaikki olivat mukavia ja ammattitaitoisia. Annan viisi tähteä.

Lue alkuperäinen

Lars Andersen

Hammaslääkäri Frederik .

Rated 5,0 out of 5
29/06/2023

Hammaslääkäri Frederik .. SUURI suositus täältä henkilöltä, joka pelkää kovasti hammaslääkäreitä. Hän on pelastanut hampaani! Lähdin tänään ulos kauneimmilla hampailla. En olisi koskaan uskonut. Siellä on tilaa sille, kuka olet. Ja hän on todella tarkkaavainen ja kyllä, vain todella mukava ihminen. Se auttoi pelkoani hammaslääkäriä kohtaan. Ja olen 100% löytänyt hammaslääkärini loppuelämäksi 😆🙏🏼 . KIITOS! Ja .. niin ihanan vastaanoton saat myös tullessasi ja mentäessä. Ne ovat valmiita heti, jos tarvitset jotain. ♥️🙏🏼

Lue alkuperäinen

Lisette Bek Jensen

Upea klinikka

Rated 5,0 out of 5
12/05/2023

Upea klinikka

Lue alkuperäinen

Tomas Oszlar

Kaikki olivat todella mukavia ja ammattimaisia ​​

Rated 5,0 out of 5
24/03/2023

Kaikki olivat todella mukavia ja ammattimaisia. Tunsin oloni erittäin turvalliseksi leikkauksen aikana, jossa Frederik poisti viisaudenhampaani. He pitävät sinusta hyvää huolta ja varmistavat, että olet mukava. Sain myös leikkauksen jälkeisenä päivänä puhelun, jossa haluttiin tarkistaa miten meni 🙂

Lue alkuperäinen

Thelma

Fantastinen positiivinen kokemus

Rated 5,0 out of 5
17/02/2023

Ei ollut käynyt hammaslääkärissä yli 30 vuoteen. Kyllä, 30 vuotta.

Lue alkuperäinen

Anne Haase

Lämpimimmät suositukset

Rated 5,0 out of 5
04/01/2023

Kolme vuotta sitten minulla oli poskihammas, joka tarvitsi juurihoitoa. Vierailun jälkeen kolmessa eri hammaslääkärissä, jotka olivat yrittäneet nukuttaa sen, soitin epätoivoisesti Alhambravej Tandlægerneen ja sanoin, että haluan sen poistettavan. Tulin tapaamaan Frederikia, joka vakuutti minut, että hänen pitäisi antaa kokeilla hampaan hoitoa. Vastoin kaikkia odotuksia Frederik onnistui nukuttamaan ja hoitamaan hampaan. Tämä jopa ilman kipua ja epämukavuutta. Sitten tiesin, että olin löytänyt hammaslääkärini.

Lue alkuperäinen

Slabdapz United

Arvostele Alhambravej Tandlægerne - Frederiksberg Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Danmark, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.