Come For Cure -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4.8 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Come For Cure -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Come For Cure -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Come For Cure -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Come For Cure -arvostelut

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 22 reviews)
Excellent95%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible5%

Rehellinen arvostelu LUE !

Rated 1 out of 5
16/08/2023

Rehellinen arvostelu !!

Lue alkuperäinen

Adem

27. heinäkuuta - 5. elokuuta 2023 matka…

Rated 5 out of 5
03/08/2023

27. heinäkuuta – 5. elokuuta 2023 tehtiin matka Come for Cure -tapahtumaan Istanbulissa.

Lue alkuperäinen

Arie Blom

Kokemukseni. En voi suositella näitä tarpeeksi

Rated 5 out of 5
22/07/2023

En voi suositella näitä tarpeeksi, palvelu ja huomio yksityiskohtiin on parasta ja niin tyytyväinen hampaisiini, Adem ei voinut tehdä tarpeeksi herkkää ja huippua. Kiitos kaikille mukana olleille 🙏⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lue alkuperäinen

Shane Oneill

Palvelu on huippuluokkaa ja monet…

Rated 5 out of 5
21/07/2023

Palvelu on huippuluokkaa ja monet Ademille, jotka tekivät ajastani täällä sujuvasti ja onnistuneesti. Suosittelen ehdottomasti heidän palveluitaan kaikille hoitoon tuleville

Lue alkuperäinen

Olayinkakluu Abuludem

Minulla on zirkoniumhammaskruunu

Rated 5 out of 5
17/07/2023

Minulla on zirkoniumhammaskruunu. He tekivät hienoa työtä. Hampaani näyttävät omilta hampailtani. He ovat erittäin ammattitaitoinen joukkue.

Lue alkuperäinen

Ramazan KIŞLAK

Sinun tulisi valita tämä paikka…

Rated 5 out of 5
14/07/2023

Sinun pitäisi valita tämä paikka Hollywood-hymysuunnittelulle. Hinnat ovat erittäin edullisia ja ne ovat mukavia. Hammaslääkäri rouva Yasemin oli kanssani koko prosessin ajan. 2 hampaalleni tehtiin myös juurihoito. Pelkäsin, että minulla olisi kipua jälkeenpäin, mutta minulla ei ole koskaan ollut kipua. Sain hoidon loppuun lyhyessä ajassa. Olen erittäin iloinen, että valitsin Come For Cure -klinikan.

Lue alkuperäinen

Toygun Yılmaz

Hammaslääkäreiden koulutus on erittäin hyvää

Rated 5 out of 5
13/07/2023

Hammaslääkäreiden koulutus on erittäin hyvää. Tulin tänne luottaen tähän. Katsoin myös kuvia, joita he jakoivat verkkosivuillaan. He saivat hyvän työn. 2 hampaastani oli juurihoito, 3 hampaastani puuttui ja niille tehtiin implantti. Olin hyvin tyytyväinen.

Lue alkuperäinen

Mehmet ünal

Lämmin kiitos Come For…

Rated 5 out of 5
12/07/2023

Kiitos Come For Cure -tiimille. Olin Istanbulissa viikon. Tein hymykuvion. Ensin puhdistettiin 2 hampaani muodostunut karies ja sitten tehtiin hymykuvio. Minulla oli erittäin miellyttävä aika. Hammaslääkärit ovat erittäin asiantuntevia ja professoreita. Suosittelen sitä kaikille.

Lue alkuperäinen

Sedat Mercan

minulla oli rako 7 hampaassani ja...

Rated 5 out of 5
10/07/2023

minulla oli rako 7 hampaassani ja olin kysynyt monilta klinikoilta implantin hintaa. Tämä paikka sanoi paljon edullisemman hinnan, ja tulin tänne. Prosessin aikana, kun implantille oli tilaa, hampaissani kuului pientä vinkumista, mutta se meni ohi. Implantini onnistuivat hyvin. Se on kuin omat hampaani. Suosittelen kaikille.

Lue alkuperäinen

kazım aslan

Olen haastatellut monia paikkoja…

Rated 5 out of 5
08/07/2023

Olen haastatellut monia paikkoja Isossa-Britanniassa hymysuunnittelun vuoksi, mutta yksikään niistä ei ole kertonut minulle, mitä haluan. Kun tapasin Come For Curen Turkissa, he kutsuivat minut ja tulin Turkkiin. He auttoivat heti. Hampaani ovat erittäin kauniit. Hänen ulkonäkönsä on upea ja hyvin luonnollinen. Kiitos paljon kaikille.

Lue alkuperäinen

Mehmet Sarac

Arvostele Come For Cure Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on İstanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.