Dentatours -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4,8 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Dentatours -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Dentatours -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Dentatours -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Dentatours -arvostelut

4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 out of 5 stars (based on 4 reviews)
Excellent75%
Very good25%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Vildt god service til en fantastisk lav pris!!

Rated 5,0 out of 5
22/10/2014

Fik en god og personlig service til en pris, der ligger langt under danske priser.

Jacob

Erittäin turvallinen ja todella hyvä asiakaspalvelu

Rated 5,0 out of 5
09/10/2014

Koin todella hyvää asiakaspalvelua heti alusta alkaen. Joten se ei ollut ollenkaan niin hallitsematon kuin olin pelännyt.

Lue alkuperäinen

Kasper Jaspersen

Puhdas, erittäin ammattimainen ja todella hyvä hinta - voidaan ehdottomasti suositella

Rated 5,0 out of 5
06/10/2014

Olen juuri ollut Dentatoursin kanssa Budapestissa 14.9.2014. Saapuminen, hotelli, nouto ja ajo klinikalle ja sieltä sujuivat ilman ongelmia. Hotelli on hieno, palvelu huippuluokkaa ja keskeisellä paikalla. Klinikka on lähellä hotellia. Henkilökunta on uskomattoman vieraanvaraista ja puhuu sujuvasti saksaa ja englantia. Klinikka on puhdas ja kaikki on erittäin hygieenistä ja kaikki ovat erittäin tervetulleita. Täällä hammaslääkäri otti minut vastaan ​​ja otettiin panoraamaröntgen. sekä 3D-kuva Sen jälkeen kävin yksityiskohtaisen keskustelun hammaslääkärin kanssa, joka antoi minulle yleiskatsauksen siitä, mitä oli tehtävä. kesti n. 2 tuntia. Kaikki huipentui kirjalliseen yleiskatsaukseen hinnoista ja odotettavissa olevien päivien/ajan mukaan sekä DVD:lle kaikista kuvista, koska tanskalaisella hammaslääkärillä oli huijausta, josta heidän mielestään minun pitäisi valittaa kun palaan kotiin.

Lue alkuperäinen

Peter Mauritzen

Puhdas, ammattimainen ja hyvä hinta - voidaan ehdottomasti suositella!

Rated 4,0 out of 5
15/06/2014

Olen juuri käynyt Dentatoursin kanssa Budapestissa. Saapuminen, hotelli, nouto ja ajo klinikalle ja takaisin sujuivat ilman suurempia ongelmia. Hotelli on mukava ja keskeisellä paikalla. Klinikka on lähellä hotellia. Henkilökunta on uskomattoman vieraanvaraista ja puhuu sujuvasti saksaa ja englantia. Klinikka on puhdas ja henkilökunta hygieenistä. Täällä sairaanhoitaja otti minut vastaan ​​ja teki panoraamaröntgenkuvan. Sen jälkeen kävin yksityiskohtaisen keskustelun hammaslääkärin kanssa, joka antoi minulle yleiskatsauksen siitä, mitä oli tehtävä. Kaikki huipentui kirjalliseen yleiskatsaukseen, jossa oli hinnat ja odotettu päivien lukumäärä, sekä kopio röntgenkuvasta, jonka olen tuonut kotiin.

Lue alkuperäinen

Pia Feldthusen

Arvostele Dentatours Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Fredericia, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.