Esthedental -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Esthedental -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Esthedental -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Esthedental -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Esthedental -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 39 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Tulin suositteli ystäväni, jossa...

Rated 5,0 out of 5
25/11/2023

Tulin suositteli ystäväni, jossa näin tulokset yli 5 vuotta sitten ja päätin tehdä hiustensiirron, tässä olen ja nyt olen erittäin kiitollinen koko superystävälliselle henkilökunnalle , yöpyminen hotellissa, superkuljetus, agenttini Espanjasta Fruela ja erittäin ammattitaitoiset lääkärit, on huomattava, että he näyttävät hyvin nuorilta, mutta tietävät erittäin hyvin mitä tekevät ja antavat sinulle paljon luottamusta. Kiitos ETH Clinicille.

Lue alkuperäinen

Reinaldo Sanchez

Brilliant service!

Rated 5,0 out of 5
25/11/2023

Brilliant people and brilliant service, highly recommend

Nathan Redford

Henkilökunta on ystävällistä ja ammattitaitoista

Rated 5,0 out of 5
14/11/2023

Henkilökunta on ystävällistä ja ammattitaitoista. Olen erittäin tyytyväinen hammashoitooni ja suosittelen. Kiitos ihanalle Rubylle, joka auttoi minua vierailuni aikana

Lue alkuperäinen

Mark Hannagan

Suosittelen klinikkaa ja henkilökuntaa...

Rated 5,0 out of 5
14/11/2023

Suosittelen lämpimästi klinikkaa ja henkilökuntaa, jotka ovat erittäin tarkkaavaisia ​​kaikille asiakkaille. Kävin henkilökohtaisesti hammaslääkärissä, jossa olin iloinen kaikesta tästä osastosta.

Lue alkuperäinen

Marius Radu

👍👍👍👍

Rated 5,0 out of 5
06/11/2023

👍👍👍👍👍 Super

Lue alkuperäinen

Prawy Lewy

Istanbulin paras klinikka

Rated 5,0 out of 5
03/11/2023

Upea klinikka, upeita ihmisiä, olen niin iloinen siitä, kuinka hiustensiirtoni onnistui. Olin hyvin skeptinen koko tilanteesta, mutta heti kun saavuin klinikalle, hämmästyin, he ovat niin ammattimaisia. Heillä on kääntäjiä ja apua, ja he ovat aina valmiina auttamaan vierailullasi, vaikka palaisit hotellihuoneeseen. Jos suunnittelet hiustensiirtoa, valitse ESTHETIC HAIR TURKEY, et tule pettymään.

Lue alkuperäinen

Soha Sarfaraz

Overall

Rated 5,0 out of 5
09/03/2023

Overall, I highly recommend Esthe Dental Clinic to anyone looking for a top-notch dental experience. The staff and facilities are first-rate, and the level of care and attention to detail is truly exceptional. Thank you, Esthe Dental Clinic, for a wonderful visit!

Zehra Kişi

Henkilökunta oli kaikki niin ihanaa ja…

Rated 5,0 out of 5
08/03/2023

Henkilökunta oli niin ihanaa ja ystävällistä, etteivät he olisi voineet tehdä enempää auttaakseen tai miellyttääkseen. Kaikki oli erittäin nopeaa ja helppoa prosessia. Hammaslääkäri varmisti, että olimme tyytyväisiä hampaihimme ja neuvoi, mikä olisi paras siihen, mitä halusimme. Rehellisesti sanottuna en voinut kehua tarpeeksi kaikkia siellä olevia. Suosittelen sitä kaikille, jotka etsivät Diş Tedavisia. Palaan ehdottomasti heidän luokseen tulevaisuudessa, jos tarvitsisin tai haluaisin jotain muuta.

Lue alkuperäinen

Enes Acar

esthedental in istanbul

Rated 5,0 out of 5
08/03/2023

esthedental in istanbul. Lensin Saksasta hakemaan hammashoitoni. saapumisesta lähtöön kaikki oli täydellistä. aika palata kotiin. Kiitos kaverit.

Lue alkuperäinen

Yilmaz Mobilya

Se on klinikka, jota voin ehdottomasti…

Rated 5,0 out of 5
08/03/2023

Se on klinikka, jota voin ehdottomasti suositella kokeneiden lääkäreiden ja ystävällisen henkilökunnan ansiosta, jonne voit tulla ilman hammaslääkärin pelkoa.

Lue alkuperäinen

İlayda Kınayıcı

Arvostele Esthedental Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.