Dentmates -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Dentmates -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Dentmates -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Dentmates -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Dentmates -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 6 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

My experience with Dentmates was…

Rated 5,0 out of 5
07/02/2024

My experience with Dentmates was nothing short of exceptional. The affordability of their services, coupled with the expertise of their dental professionals, truly set them apart. Traveling to Turkey for dental care might sound unconventional, but Dentmates makes it an experience worth having. The doctors were not only skilled but also considerate, addressing all my concerns. The clinic’s hygiene standards were impeccable, making me feel comfortable throughout the process. I highly recommend Dentmates to anyone seeking quality dental treatment at reasonable prices.

Johannes Oelg

Dentmates: Poikkeuksellinen hammaslääkärikokemus

Rated 5,0 out of 5
18/10/2023

Vierailuni Dentmatesissa oli aivan fantastinen! Ensimmäisellä käynnilläni maaliskuussa kävin perusteellisesti hammaslääkärin kanssa, jonka jälkeen poistettiin ylähampaat ja laitettiin implanttiruuvit – kaikki suunnitelmien mukaan. Palasin viisi kuukautta myöhemmin elokuussa implanttihampaideni asentamista päälle ja alahampaiden kruunausta varten. Hammaslääkäritiimi oli uskomattoman ammattitaitoinen ja avulias koko prosessin ajan. Kaikki hammaslääkärit puhuivat englantia, ja tukihenkilöstö oli erityisen taitava kommunikoimaan heidän puolestaan. Olen innoissani lopputuloksesta – hampaani ovat täydelliset! Ne ovat olleet täysin toimivia asennuspäivästä lähtien, enkä voisi olla onnellisempi.

Lue alkuperäinen

Sultan Gol

Etsin korvaajaa…

Rated 5,0 out of 5
28/04/2022

Etsin korvaavaa hammastäytteelleni ja huomasin, että se on erittäin järkevää Turkissa. Joten olen ollut yhteydessä Ashin kanssa ja hän auttoi minua niin paljon. Joten päätin jatkaa täytteiden ja kruunujen kanssa. Suosittelen ehdottomasti tätä joukkuetta kaikille ihmisille. Mukavia ihmisiä, puhdas klinikka, edullinen hoito hyvin organisoidulla matkalla. Kiitos Dentmates.

Lue alkuperäinen

Ligia F

Voin hymyillä taas

Rated 5,0 out of 5
15/06/2021

voin hymyillä taas. Kiitos, että olitte niin ystävällisiä ja nopeita. Minun piti piilottaa hampaitani pitkään, koska ne näyttivät ennen kamalilta. Koska minulla ei ollut varaa korjata hampaitani kotimaassani, etsin netistä ja törmäsin hammastovereihin. He ovat olleet erittäin hyödyllisiä hoitosuunnitelmissa ja hinnoittelussa. Covid-asioiden takia jouduin odottamaan matkaa, mutta lopulta sain hampaat kuntoon. He ovat järjestäneet kaikki yksityiskohdat lentokenttäkuljetuksista kipulääkkeisiin. Olen niin onnellinen uusista kiiltävistä hampaistani. 100 % suositeltu.

Lue alkuperäinen

Queenie

Fantastinen palvelu kaiken kaikkiaan

Rated 5,0 out of 5
21/10/2020

Fantastinen palvelu kaiken kaikkiaan. Minulla oli 4 hammasimplanttia ja 20 zirkoniumkruunua niiden mukana. He nousivat minut lentokentältä ja veivät minut hotellilleni, kaikki oli sujuvaa ja helppoa. Hammaslääkärit ymmärsivät minua melko hyvin ja tekivät hyvää työtä. Minulla oli kaksi käyntiä ja jokainen käynti oli parempi kuin toinen. He välittävät potilaistaan ​​paljon ja heidän jälkihoitonsa tarkistaa edelleen, voinko hyvin vai en. Minun täytyy kirjoittaa myös Izmiristä. Tunnet olosi toiseksi eurooppalaiseksi kaupungiksi kosmopoliittisella väestöllään.

Lue alkuperäinen

Reema

Hammashoito

Rated 5,0 out of 5
21/10/2020

Kiitos koko tiimille. Olet ollut upea koko matkan ajan. Ollakseni rehellinen, en odottanut tätä laadukasta hoitoa verrattuna maksamaani hintaan. ensimmäisestä yhteydenotosta tähän päivään asti he ovat olleet niin reagoivia, että aika ei ole koskaan ollut heille ongelma, kysy vain huolenaiheitasi, niin he vastaavat pian. Ja tietysti hammaslääkärit ovat uskomattomia, minulla oli kruunut heidän kanssaan ja he tekivät todella hyvää työtä. Kiitos vielä kerran. Suositin jo kaksi ystävääni, ja he menevät pian Izmiriin.

Lue alkuperäinen

Tatyana Kancheva

Arvostele Dentmates Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.