Glamour Dental Turkey -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Glamour Dental Turkey -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Glamour Dental Turkey -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Glamour Dental Turkey -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Glamour Dental Turkey -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Olin niin onnekas, että minut jätettiin käsiin…

Rated 5,0 out of 5
04/06/2022

Olin niin onnekas, että minut jätettiin Glamour Dentalin käsiin, missä he toivat minulle parhaan palvelun, jonka voin koskaan kuvitella. Tunsin oloni niin mukavaksi ja täysin sen arvoiseksi, mitä käytän palveluun verrattuna asuinmaani kustannuksiin. Yhdellä palvelulla pääsin myös tutustumaan kauniiseen Antalyan kaupunkiin ja viettämään laatuaikaa. Kiitos Team!

Lue alkuperäinen

Ege Bicakci

Erinomainen palvelu

Rated 5,0 out of 5
30/05/2022

Erinomainen palvelu, upea tiimi, erittäin puhdas ja ammattitaitoinen, hyvä vastine rahalle, suosittelen lämpimästi, jos tarvitset hammaslääketieteellistä työtä Glamour Dental on ihmiset, joita tarvitset

Lue alkuperäinen

Mr Wheeler

Kiitos

Rated 5,0 out of 5
09/05/2022

10/10 palvelu. Viestintä on erittäin reagoivaa. Jokainen tietää mitä tekee. Klinikka on erittäin puhdas. Englantia puhuvat hammaslääkärit ja koordinaattorit.

Lue alkuperäinen

Kenny murph

Upea kokemus!

Rated 5,0 out of 5
06/05/2022

En odottanut tällaista hämmästyttävää asiakaskokemusta. He vastasivat kaikkiin kysymyksiini kärsivällisesti ja auttoivat minua suunnittelemaan matkaani askel askeleelta. Minut haettiin lentokentältä ja hotellilta tapaamisia varten, jopa järjestin auton vanhaankaupunkiin :). Se oli kuin loma, ei hoitoa. Olin vähään aikaan laiminlyönyt joitain hammasongelmia. Jos tietäisin, että näin tulee käymään, menisin aikaisemmin 🙂 Kiitos avustasi sekä ystävällisestä ja ystävällisestä asenteesta 🙏🏻

Lue alkuperäinen

Bora Bora

Suosittelen!

Rated 5,0 out of 5
04/04/2022

Vaikka etsin luotettavaa paikkaa tärkeälle, mutta kiireelliselle leikkaukselleni, olin aluksi hieman epävarma tästä klinikasta. Kahden kollegani suositusten jälkeen otin kuitenkin heihin yhteyttä. He olivat niin nopeita, ystävällisiä ja mikä tärkeintä, informatiivisia vastauksissaan. Vaikka heillä ei ollut vapaata paikkaa, rakas Kate teki poikkeuksellisen järjestelyn kuultuaan statustani kiireellisyyden. Vierailin heidän kauniilla klinikallaan kiehtovassa Antalyan kaupungissa. Hammaslääkärit olivat niin ammattitaitoisia ja silti niin tervetulleita. Operaatio sujui mutkattomasti. Suosittelen tätä paikkaa lämpimästi! Hammas- ja hallintohenkilöstön taso on huippuluokkaa!

Lue alkuperäinen

Sercan Erer

Sain hymyni takaisin!

Rated 5,0 out of 5
31/03/2022

Minulla oli hämmästyttävä kokemus Glamour Dentalista. Hampaani olivat aina aiheuttaneet minulle epävarmuutta, ja unelmoin aina nauramisesta peittämättä suuta tai tuntemasta syyllisyyttä ulkonäöstäni. Kun minulla oli varaa täydelliseen muutokseen, otin yhteyttä GlamourDentaliin. Olin hämmästynyt siitä nopeudesta ja tehokkuudesta, jolla yritys käsitteli kirjeitäni, eikä vain sitä, vaan pidin kädestäni koko prosessin ajan, puhuin minulle peloistani, jopa istuin kanssani läpi toiminnot. unohtumaton kokemus, ja nyt saan hymyni takaisin! Kiitos paljon!

Lue alkuperäinen

Ceyd Arg

En yleensä kirjoita arvosteluja, mutta olen…

Rated 5,0 out of 5
31/03/2022

En yleensä kirjoita arvosteluja, mutta teen poikkeuksen tässä tapauksessa. Ensinnäkin pelkäsin hammaslääkäriin menoa, mutta purin luodin ja menin sinne, koska he antoivat minulle yksityiskohtaista tietoa ja mitä odottaa. Yhteydenpito oli erittäin helppoa ja sujuvaa. Klinikka oli erittäin siisti ja henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista. Sain 2 hammasimplanttia ja 6 zirkoniumkruunua. Toimenpide sujui mutkattomasti. Implanttialueella oli hyvin vähän kipua ensimmäisenä yönä, mutta sen odotettiin olevan. Ja kaupunki Antalya on mahtava. Meri on upea, ja yöelämä on niin elävää. Kaiken kaikkiaan ne ylittivät odotukseni.

Lue alkuperäinen

Alper Tokay

Arvostele Glamour Dental Turkey Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.