Ringe Tandlægehus -arvostelu

Klinikan pisteet
4,5
Rated 4,5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Ringe Tandlægehus -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Ringe Tandlægehus -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Ringe Tandlægehus -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Ringe Tandlægehus -arvostelut

4,5
Rated 4,5 out of 5
4,5 out of 5 stars (based on 121 reviews)
Excellent69%
Very good23%
Average3%
Poor2%
Terrible3%

Rahakone ja huolimaton - ÄLÄ KOSKAAN mene Jørgen Hansenin luo.

Rated 1,0 out of 5
24/10/2023

Olen itse asiassa täysin mykistynyt ja täysin sanaton Jørgen Hansenin kohtelusta Ringe Tandlægehusissa.

Lue alkuperäinen

Christina

Petos ja huono kohtelu

Rated 1,0 out of 5
24/09/2023

Meillä oli pahin kokemus hammaslääkäristäsi, jossa hammaslääkäri oli ylimielinen, ei antanut kysymyksiä ja oli töykeä. Myös vastaanottovirkailija käyttäytyi samalla tavalla, kun pyysimme häneltä laskun, emmekä halunneet jatkaa hoitoa, kun hän kieltäytyi antamasta meille laskua. Yllätys oli, kun saimme myöhemmin laskun 1 600 DKK, mikä oli enemmän kuin meidän olisi pitänyt, koska jouduimme maksamaan vain 600 DKK, koska teimme vain hammasarviotutkimuksen eikä hoitoa ollut. Huonon kohtelun lisäksi on petoksia. Valitettavasti menetät kaikki asiakkaasi huonon kohtelun vuoksi. Toivon, että omistaja tietää, mitä hänen työntekijänsä tekevät. Olemme yrittäneet ottaa sinuun yhteyttä useaan otteeseen liittyen laskuun korjataksemme virheen, mutta tuloksetta. Emme ole maksaneet laskua ja se on siirretty Intrumille korkoineen. En maksa laskua ja nostan oikeuteen sinua vastaan.

Lue alkuperäinen

Laith Entabi

Olen saanut invisalign-hoitoa...

Rated 2,0 out of 5
08/08/2023

Olen saanut invisalign-hoitoa Ringe ved Jørgenissä. Lopulta olin melko innoissani saadessani oikaista hampaat ensin, mutta olin myöhemmin pettynyt. Jouduin käymään hammaslääkärissä useita kertoja hoidon aikana ja sen jälkeen, koska lanka katkesi ja joka kerta vei palan hampaastani. Vaikka minulle oli selvä tarina, että minulla oli herkät hampaat. Ne ovat hyviä, jos kaikki menee hyvin, mutta jos tapaat minun kaltaiseni, jolla on herkät hampaat ja hoito ei mene suunnitelmien mukaan ja tuo mukanaan ylimääräisiä kuluja, hän turhautuu. Mutta ajattele minua, joka seison hampailla, jotka jatkuvasti katkeavat ja tulen hauraammaksi, koska sinua ei ole asianmukaisesti neuvottu, että näin voi tapahtua. 5 kertaa oli liikaa, joten jouduin maksamaan itse maksun muovitäytteestä täällä. Joten jos olet minun kaltaiseni ja sinulla on herkät hampaat, harkitsisin erityisen kovasti Ringe tandlægehusiin menemistä.

Lue alkuperäinen

Merima Cerimagic

Voi ehdottomasti suositella Ringeä…

Rated 5,0 out of 5
03/07/2023

Voi ehdottomasti suositella Ringe Tandlægehusia. Hyvä palvelu, hymyilevä henkilökunta. Erittäin ammattimainen.

Lue alkuperäinen

KB Rasmussen

Hyvissä käsissä...

Rated 5,0 out of 5
28/02/2023

Olen yleensä hyvissä käsissä Nandrupin kanssa, mutta hän on eläkkeellä. Siksi tulin Jørgen Hansenin hoitoon. Mukava ja vieraanvarainen hammaslääkäri. Rehellinen ja taitava…ja hyvä minulle kaltaiselleni, joka pelkää hammaslääkäriä. HÄN ON HYVÄ YKSINÄ! Erittäin tärkeä minulle. Kiitos hyvästä kokemuksesta.

Lue alkuperäinen

Liva Olive Pedersen

Invisalign - supertulos

Rated 5,0 out of 5
19/10/2022

Olen juuri suorittanut invisalign-kurssin.

Lue alkuperäinen

Kristina Klausen

Invisalign x 2

Rated 5,0 out of 5
16/12/2021

Kahdella 14-vuotiaalla tyttärelläni on molempien hampaat suoristettu Invisalignilla kuuden kuukauden aikana. He ja me olemme erittäin iloisia ja tyytyväisiä tulokseen. On taas paljon hauskempaa hymyillä! Olemme tunteneet olomme turvalliseksi ja hyvin perillä koko suoristusprosessin ajan ja nyt jälkikäsittelyssä. Iso kiitos Jørgenille ja avustajille.

Lue alkuperäinen

A. Jensen

Olen käynyt läpi invisalign-kurssin...

Rated 5,0 out of 5
30/11/2021

Olen käynyt läpi invisalign-kurssin Jørgenin kanssa ja olen NIIN tyytyväinen tulokseen. Se on myös merkinnyt sitä, että olen nyt vaihtanut hammaslääkäriä siellä.

Lue alkuperäinen

Kia Rasmussen

Trustpilotin väärä arvio

Rated 5,0 out of 5
21/11/2021

Miten on mahdollista, että Ringe Tandlægehusilla on niin huono luonne täällä Trustpilotissa, on minulle mysteeri.

Lue alkuperäinen

Allan

Hammaslääkärin epämukavuuden vuoksi sain...

Rated 1,0 out of 5
05/06/2020

Epämukavuuden vuoksi hammaslääkärin pelon takia kerroin hammaslääkärille ongelmastani, että hän aloittaa hoidon, kun tunnen oloni epämukavaksi ja olemme aloittaneet, hän sanoo, että se ei auta ja hän haluaa vain minut pois klinikalta mahdollisimman pian häpeämätön jollekin, jolla on jo hankaluuksia hammaslääkäreiden kanssa, en voi suositella tätä hammaslääkäriä, toivottavasti he poistavat minut tiedostostaan, koska täällä et enää koskaan ole kuin ylimielisiä hahmoja

Lue alkuperäinen

Niels Hansen

Arvostele Ringe Tandlægehus Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Ringe, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.