Istanbul Dental Care -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Istanbul Dental Care -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Istanbul Dental Care -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Istanbul Dental Care -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Istanbul Dental Care -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 22 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Uusi kiiltävä hymy. E.MAX-kruunut ja viilut.

Rated 5 out of 5
01/06/2023

Haluan vilpittömästi kiittää koko Istanbul Dental Caren tiimiä niin tervetulleesta vierailusta Istanbuliin kuin klinikan henkilökunnan ammattitaidosta ja erinomaisesta työstä.

Lue alkuperäinen

Ksenia Yuzhaninova

Minulla oli hieno kokemus Istanbulista…

Rated 5 out of 5
21/05/2023

Minulla oli hieno kokemus Istanbul Dental Caresta. Olen aina erittäin ahdistunut hammaslääkärissä ja he tekivät hienoa työtä saadakseen minut tuntemaan oloni mukavaksi ja ahdistuneeksi! Suosittelen niitä kaikille, jotka ovat huolissaan hammaslääkäristä. Upea henkilökunta ja lääkärit.

Lue alkuperäinen

Meg

Elämää muuttavat tulokset

Rated 5 out of 5
14/04/2023

Olen erittäin hermostunut henkilö hammaslääkäreiden suhteen, mutta koko henkilökunta oli ystävällistä ja erittäin avulias ja puhui minulle koko prosessin läpi ja sai minut tuntemaan oloni mukavaksi.

Lue alkuperäinen

Kay

Erittäin hyvä kokemus ja hyvä tulos

Rated 5 out of 5
27/03/2023

Kaiken kaikkiaan se on ollut erittäin hyvä kokemus IDC:stä tähän mennessä. Henkilökunta on ammattitaitoista, ystävällistä ja läpinäkyvää. Kustannusten jakautuminen, hoitovaiheet ja prosessit selitettiin minulle ja kaikki oli hyvin järjestetty. Edessäni on nyt viimeinen hoito, joka toivottavasti valmistuu 3 kuukauden sisällä, jotta voin sitten sanoa, että olen saavuttanut tavoitteeni. Voin siis todella suositella IDC:tä muille.

Lue alkuperäinen

Mietshaus Sängerstr

My emoji Happy Smile 😁

Rated 5 out of 5
21/10/2022

Matkustan Iso-Britanniasta katsomaan, mitä tällä klinikalla on tarjottavanaan. Ensimmäisellä matkallani huomasin Istanbul Dental Caren, joka on erittäin ammattimainen ja asiantunteva, ystävällinen ja kunnioittava. Ensimmäisestä sekunnista lähtien tunsin olevani turvallisissa käsissä. Minun tapaukseni oli enemmän kuin esteettinen, se oli huonojen valintojen, surullisten ja tuskallisten jälkien elämää. He puhuivat minulle rehellisesti siitä, mitä se voisi tehdä ja mitä ei. Tohtori Kavaz selviytyi erinomaisesti ongelmistani ja hänen piti paljastaa jatkuva itkuni ja pelkoni (pelkään hammaslääkäriä), hänen työnsä on upeaa. Seda, oli pääkontaktini kaikkeen mitä tarvitsin pienimmänkin asian suhteen, hän meni ulos tai hänen tapansa saada minut aina tuntemaan oloni turvalliseksi ja rentoutumaan, hän on Tähti!, tohtori Ersin on niin lempeä ja kärsivällinen ihminen, hän teki suunnittelun ja minusta tuntui kuin olisin syntynyt uudelleen. Koko joukkue on vain super ystävällistä ja ystävällistä!

Lue alkuperäinen

Vanesa Chuliver

Kokemukseni Istanbul Dental Caresta…

Rated 5 out of 5
14/10/2022

Kokemukseni Istanbul Dental Caresta oli ilmiömäinen. He kohtelivat minua kuin olisin heidän perhettään. Hammaslääkärin toimisto oli ERITTÄIN puhdas. Seda ja minä puhuimme Instagram DM:ssä ja sitten WhatsAppissa. Aluksi halusin viiluja, mutta he sanoivat, että zirkoniumkruunut sopisivat minulle paremmin. Lääkäri Ersin Arican selitti minulle toimenpiteen kaikki yksityiskohdat ja varmisti, että olin hyvä sen aikana. Seda oli hämmästyttävää, puhuimme ennen kuin lensin Turkkiin ja hän teki kaiken minulle erittäin helpoksi, minun piti vain varata lentoni ja hän varasi hotellini minulle. Lensin Yhdysvalloista yksin ja Seda oli erittäin mukava ja yritti selittää kaiken, mitä minun pitäisi tehdä Turkissa, auttoi minua saamaan kaiken tarvitsemani SIM-kortista rahojeni vaihtamiseen liiroiksi, kertoi minulle ostosalueista mene osoitteeseen (vastasin myös puheluni keskustellakseni kenenkään kanssa ennen tavaroiden ostamista ja Ubereideni auttamista). Kaiken kaikkiaan kokemus oli hämmästyttävä. Olen niin iloinen, että päätin lähteä mukaan Istanbulin hammashoitoon ja tuon ehdottomasti sisarukseni takaisin, kun he voivat tulla, jotta he saavat myös aina toivomansa hymyn. Palaan meihin onnellisempana kuin koskaan vain kaikkien hammaslääkärin vastaanotolla olevien takia. Jos ajattelit mennä tänne, 22-vuotiaasta Yhdysvalloista, lupaan sinulle, et tule katumaan sitä. He pitivät myös toimiston auki minulle, jotta he voivat nähdä, kuinka zirkoniumkruunut vaikuttavat minuun seuraavien kahden päivän ajan. Ne näyttävät niin luonnollisilta, enkä voi lopettaa hymyilemistä! Tunnen olevani aivan uusi ihminen. Paljon kiitoksia Istanbulin hammashoidosta, joka sai minut tuntemaan oloni paljon itsevarmemmaksi ja saanut minut tuntemaan oloni kotoisaksi täällä Istanbulissa! Arvostan teitä niin paljon.

Lue alkuperäinen

Palwasha Shaikh

Istanbulin paras hammasklinikka

Rated 5 out of 5
04/08/2022

Hommasklinikka korkealla tasolla. Koko tiimi nuoria ja lahjakkaita ihmisiä. Erittäin ystävällinen ja avulias. Suosittelen lämpimästi.

Lue alkuperäinen

Kamil Koziatek

ISTANBULIN PARAS HAMMASlääkäri!!!!

Rated 5 out of 5
29/07/2022

Matkustin koko matkan Kanadasta ensimmäiselle istunnolleni Istanbul Dental Caren kanssa tällä viikolla, enkä voisi olla onnellisempi ja kiitollisempi, että törmäsin tähän klinikkaan! Minua ja siskoani auttoi ja auttoi Seda, yksi potilaskoordinaattorista, joka ohjasi meitä koko prosessin läpi! Hotellista autohuoltoon ja moniin kysymyksiin, joita minulla oli jatkuvasti hänelle, se oli aivan uskomatonta! Asiakaspalvelu on 10/10!! Palaamme muutaman kuukauden kuluttua viimeistelemään kaiken muun, mikä on tehtävä, ja olen siitä erittäin innoissani! Pahoittelen vain sitä, että en tehnyt tätä vielä aikaisemmin, koska kokemukseni tähän mennessä on ollut LOISTAVA! klinikka on upealla paikalla, henkilökunta on ystävällistä, puhelias, sosiaalinen, avulias, ymmärtäväinen, kärsivällinen, ahkera.. lista jatkuu! Meihin vietetyt pitkät tunnit, aika, kova työ, en todellakaan voi kuvailla, kuinka uskomaton kokemukseni oli, ja olen erittäin innoissani palattuani viimeiseen istuntoon muutaman kuukauden kuluttua! Harkitse ehdottomasti tätä klinikkaa, kun etsit hammashoitoja Istanbulista, en todellakaan voi edes sanoin kuvailla, kuinka kiitollinen olen!

Lue alkuperäinen

Melaney Monteiro

Istanbul Dental Care todella välittää!

Rated 5 out of 5
06/07/2022

En ole aivan varma, mistä aloittaa! Minulla on ollut viiluja vuodesta 2020 lähtien – sen jälkeen tunnen olevani täysin uusi nainen. Se on antanut minulle niin paljon itseluottamusta, että hymyni on ihana! Kaikki klinikalla ovat söpöjä ja avuliaita – tuntuu melkein siltä, ​​että saat ystäviä etkä menisi vain hoitoon. He kuuntelevat huolenaiheitasi, esteettisiä tarpeitasi ja varmistavat, että tunnet olosi mukavaksi siellä. He vaikuttavat ehdottomista perfektionisteista – he eivät vain tarjoa sinulle "nopeaa rahanottomuutosta" – he todella varmistavat, että hammasterveytesi ja tyytyväisyytesi ovat huippuluokkaa, ja he ovat erittäin rehellisiä sinulle, mikä on ihanaa, kun menet hoitoon ulkomaille. . Vein myös äitini samalle klinikalle tänä vuonna hoitamaan hänen kruununsa – kun hänelle tehtiin röntgenkuvaus, joka osoitti kuinka pahasti hänen ikenensä ja hampaansa ovat vetäytyneet, he pystyivät nopeasti keksimään uuden hoitosuunnitelman, joka parasta äitini tilanteeseen. Mitä tulee viiluihini – minulla ei ole ollut mitään ongelmia! Olen tehnyt vain yläosan, mutta palaan pian myös alahampaideni kuntoon 🙂 Erityiset kiitokset Denizille klinikalta, että hän auttoi meitä epämiellyttävässä tilanteessa Istanbulin nähtävyyksien katselun aikana, sillä se ei liittynyt mitenkään hammashoito, mutta se vain osoittaa, kuinka ihana ja avulias koko tiimi on. He ansaitsevat ehdottomasti maailman!

Lue alkuperäinen

Runa Sidoruk

Odotin hyvää palvelua, mutta mitä minä…

Rated 5 out of 5
28/06/2022

Odotin hyvää palvelua, mutta se, mitä sain, oli erinomaista palvelua. Vahdet oli ihana heti ensimmäisestä päivästä lähtien, kun otin yhteyttä Istanbul Dental Careen WhatsAppin kautta. Hän selitti yksityiskohtaisesti kaiken, mitä minun piti tietää ennen Istanbuliin tuloa, ja oli erittäin hyödyllinen Istanbulissa ollessamme.

Lue alkuperäinen

HO

Arvostele Istanbul Dental Care Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on İstanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.