Tandlægerne i Frederiksværk -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4,8 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Tandlægerne i Frederiksværk -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Tandlægerne i Frederiksværk -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Tandlægerne i Frederiksværk -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Tandlægerne i Frederiksværk -arvostelut

4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 out of 5 stars (based on 53 reviews)
Excellent96%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible4%

Paras hammaslääkäri.

Rated 5,0 out of 5
10/11/2023

Seminaaria edeltävänä päivänä katkesi etuhammas, ja se oli suuri ilo, hammaslääkäri sanoi, että tule. Olen erittäin tyytyväinen hammaslääkäriini, joka myöhemmin teki kauneimman kruunun.

Lue alkuperäinen

Flemminf Jensen

Todella pätevä ja ystävällinen henkilökunta

Rated 5,0 out of 5
02/08/2023

Todella pätevä ja ystävällinen henkilökunta. Sekä mieheni että minä olemme täysin turvassa heidän käsissään. Paras hammaslääkäri, jolla olen käynyt, ja olen 67-vuotias, joten se kertoo paljon. Niitä voi lämpimästi suositella.

Lue alkuperäinen

Mrs Beth Svenningsen

Kokemus vertaansa vailla

Rated 5,0 out of 5
12/06/2023

En koskaan uskonut, että antaisin hammaslääkärille 5 tähteä. Olen aina vihannut hammaslääkäriä (eli en ihmistä, vaan poraa) ja olen aina pitänyt hampaistani hyvää huolta, mutta silti aina ollut huono tuuri. enkä ole koskaan kokenut, ettei se ole sattunut joka kerta niillä 5 hammaslääkärillä, joilla olen käynyt koko elämäni. Mutta tänään se oli täysin uusi kokemus ja se oli jopa juurihoito. Kuten olin itse asiassa sanonut, heidän täytyi vain repiä se hammas ulos, koska minut piti porata niin lähelle hermoja. Mutta et voi vain poistaa hammasta, joka on liian kaukana, ja se on erittäin kallista hammasraudoilla jne., joten hän sai tilaisuuden ja olin melko yllättynyt. Ensimmäistä kertaa en tuntenut mitään, enkä tarkoita mitään. Minulla on muuten erittäin herkät hampaat ja voin jäätyä täysin pelkästä ilmasta.

Lue alkuperäinen

Peter E

Hyvä ja asiantunteva hoito

Rated 5,0 out of 5
12/06/2023

Oli käynyt laajan hoidon ja tunsi olonsa turvalliseksi ja asiantuntevasti hoidetuksi. Aina hyvät selitykset mitä ja miksi. Kiva ajaa matkaa Lyngbystä.

Lue alkuperäinen

Ole Denmark

Tylsä kokemus

Rated 1,0 out of 5
04/06/2023

Minulle otettiin röntgen, en nähnyt tai kuullut Lisestä mitään 50 minuuttiin, istuin ja odotin enkä odottanut ääntä keneltäkään.

Lue alkuperäinen

Helle

Hyvä palvelu

Rated 5,0 out of 5
04/04/2023

Hyvä palvelu, kivuton ja nopea hoito

Lue alkuperäinen

Mathilde

Täysi ammattihammaslääkäri.

Rated 5,0 out of 5
28/02/2023

Täysi ammattihammaslääkäri.

Lue alkuperäinen

lasse

Suuri kiitosta Lise Bergille

Rated 5,0 out of 5
04/11/2022

Minulla on vain kiitosta hammaslääkäri Lise Bergille. Olin epävarma siitä, kumpi kahdesta hampaasta aiheutti hammassärkyäni, koska molemmissa hampaissa oli vanhoja syvätäytteitä, kuten lehmän kiusaaminen. Hän löysi erittäin asiantuntevasti syyllisen ja hammas piti sulkea, jotta se voitiin lievittää ja valmistella juurikäytävää seuraavalla viikolla. Valitettavasti en ole niin herkkä anestesialle ja olin melko hermostunut, mutta Lise rauhoitti minut ja otti sen rauhallisesti. Päädyimme 5-6 anestesiainjektioon ennen kuin olin kivuton ja toimenpide voi alkaa. Kun Lise oli porannut vanhan täytteen, hän kysyi, sopiiko minulle, että hän aloitti – ja suoritti – juurihoitohoidon. Hän ajatteli, että oli sääli laittaa minut koko anestesiaan uudestaan ​​ensi viikolla, ja nyt anestesia oli aivan täydellinen. Joten sovitun puolen tunnin sijaan päädyimme hieman yli tuntiin (ei tietenkään ole varmaa, että hammaslääkärillä on aina mahdollisuus mennä yli ajan…) Olin iloinen, että pääsin siitä yli. Juurihoito ei ole koskaan kaunein asia, mutta se on hallittavissa, kun tunnet olevasi turvallisissa ja osaavissa käsissä. Hammaslääkärin vastaanotolla on ollut yli 26 vuotta ja vuosien varrella on ollut useita erilaisia ​​hammaslääkäreitä. Lise Berg ja makeisklinikan avustajat ja hammaslääkärit ovat selvästi parhaita. Hurraa heille.

Lue alkuperäinen

Bettina

Kiitos hyvästä ja hellävaraisesta hoidosta...

Rated 5,0 out of 5
19/10/2022

Kiitos hyvästä ja hellävaraisesta teen hoidosta, suosittelen lämpimästi 👍🏻👍🏻👍🏻

Lue alkuperäinen

Kurt Møller

Todella hyvä palvelu

Rated 5,0 out of 5
17/05/2022

Todella hyvä palvelu, henkilökunta on todella mukavaa ja ystävällistä. Hammasklinikka itsessään on erittäin vieraanvarainen ja siellä on mukava olla. Suosittelisin ehdottomasti.

Lue alkuperäinen

Sofie rasmussen

Arvostele Tandlægerne i Frederiksværk Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Frederiksværk, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.