Istanbul Esthetic Academy / ISESTA -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Istanbul Esthetic Academy / ISESTA -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Istanbul Esthetic Academy / ISESTA -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Istanbul Esthetic Academy / ISESTA -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Istanbul Esthetic Academy / ISESTA -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 5 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Erinomainen vastine rahalle

Rated 5,0 out of 5
05/12/2021

Erinomaista vastinetta rahalle. Suosittelen kaikkia käyttämään sitä hyväkseen. Ammattitaitoinen tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi ja ohjaa sinut oikeaan suuntaan leikkauksiasi varten.

Lue alkuperäinen

Beyleran Nazli

Ollakseni rehellinen

Rated 5,0 out of 5
01/12/2021

Ollakseni rehellinen, sain yllätyksen saapuessani ISESTA:lle. Olin valinnut yrityksen, joka tarjosi hyvää vastinetta rahalle, joten kun hyödyn palveluista, löysin erinomaisuutta. Se on puhdas, hyvin hoidettu, ihmiset ovat kohteliaita. Tärkeintä tällaisessa kokemuksessa on luottamus siihen, että kaikki menee hyvin. Saat mukanasi olevat oppaat huolehtivat kaikesta ja tiedottavat sinulle riittävästi. Olen todella iloinen ja haluan kiittää heitä tästä mahdollisuudesta.

Lue alkuperäinen

Vanessa Boulet

Hiustenhoitokokemukseni ISESTAssa

Rated 5,0 out of 5
30/11/2021

ISESTAn tuki alkoi yleensä Pariisista jo ennen saapumistani Istanbuliin, kun sain ilmoituksen lennoltani ja varmistin, että kaikki on hyvin. Pyynnöstäni, heti kun saavuin Istanbulin lentokentälle, he hakivat minut ja veivät minut hotelliin.

Lue alkuperäinen

Steeve

hiusimplantti

Rated 5,0 out of 5
29/11/2021

Minulle tehtiin hiusimplantaatti tällä klinikalla ja olen siitä erittäin iloinen. Tähän päivään asti odotin todella radikaalia muutosta sekä erittäin hyvää tervetuloa ja neuvoja,

Lue alkuperäinen

Jeremy Crevel

DHI-hiustensiirto ISESTAssa

Rated 5,0 out of 5
29/11/2021

Kerron teille oman kokemukseni. Yksinkertaisesti erinomaista palvelua, huippulaatua👌 Kahden vuoden tutkimuksen ja foorumien jälkeen löysin Turkin parhaan hiustensiirtotoimiston. Alusta alkaen ja ensimmäisestä online-puhelinkontaktistani Aichan kanssa, joka hoiti ja järjesti kaiken hallinnollisen puolen perfektionistisesti hotellihuoneeseeni saapumiseen asti, sain moitteetonta palvelua: Saavuin hotelliin, kaikki menettelyt: konsultaatio, tuki, matkat, todistukset , käännös, tapaaminen A:sta Z:hen vähällä huolellisuudella ja kiitän teitä paljon. Ennen hiustensiirtoon ryhtymistä tiesin alusta asti, että minulla on pitkälle edennyt kaljuuntuminen ja ennen kaikkea minulla oli erittäin huono luovuttajaalue. No työ, jonka kirurgini teki, oli moitteetonta. Olin yllättynyt. En odottanut edes puolta siitä. Se oli minulle mahdotonta, mutta tein hyvin, että yritin sitä. En tiedä miten hän onnistui löytämään luovuttaja-alueeltani niin monta siirrettä peittämään tuollaisen pinnan homogeenisesti, ja lopussa peiliin katsoessani sanoin itsekseni nauraen, että se ei ollut minun hiukseni.

Lue alkuperäinen

Marc DURAND

Arvostele Istanbul Esthetic Academy / ISESTA Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Gaziosmanpaşa, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.