Coolest Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Coolest Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Coolest Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Coolest Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Coolest Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 87 reviews)
Excellent98%
Very good2%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

No Title

Rated 5 out of 5
05/09/2023

360 lipo ja pidennetty vatsatutkki. Olin aluksi hyvin skeptinen. Kun päivämäärä tuli lähemmäksi, minulla oli paljon ahdistusta. Kun nousin koneesta, minua kohtasi kuljettajani, joka ajoi minut hotellilleni, mistä olin vakuuttunut, koska se oli ensimmäinen leikkausni ja matkustan yksin.

Lue alkuperäinen

Samantha Jackson

No Title

Rated 5 out of 5
01/09/2023

Minulla oli hieno kokemus täällä. Upea henkilökunta. Sai sinut tuntemaan, etteivät he voisi tehdä tarpeeksi sinulle. Erittäin siisti ja hyvät palvelut.

Lue alkuperäinen

Terri Evenden

Tein muumion muodonmuutoksen 2 kuukautta sitten ja…

Rated 5 out of 5
22/07/2023

Minulla oli muumiomuutos 2 kuukautta sitten ja suosittelen ehdottomasti tyylikkäintä klinikkaa. Jos tarvitsisin joskus uuden leikkauksen, menisin ehdottomasti uudelleen tohtori baran kuliin. Ensimmäisestä viestistä klinikalle tähän asti yhteydenotto on paikallaan. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin nopeasti ja jälkihoito on todella hyvää. Matkustin Isosta-Britanniasta yksin, enkä koskaan tuntenut oloani yksinäiseksi tai turvattomaksi. Henkilökunta on ammattitaitoista ja erittäin ystävällistä. Hoitajat ovat ihania. Klinikka on puhdas ja erittäin ammattimainen. Rakastan uutta vyötäröä ja rintojani, ja tulokset ovat parempia kuin odotin.

Lue alkuperäinen

Pam

Aivan ihana kirurgi ja mahtava tiimi

Rated 5 out of 5
22/07/2023

Minulle tehtiin leikkaus 27.4.23 saapuessani Australiasta. Ausin viestintä oli uskomatonta, kun varain toimenpiteeni ja piti minut ajan tasalla prosessista saapuessani ja valmistautuessani leikkaukseeni. Tein TT, MR, BL ja selkänostot käsivarsien ja leukojen lipolla. Koordinaattorini oli Burak, hän on kärsivällinen ja erittäin ystävällinen ja hänen englanninsa on myös täydellinen. Saapuessamme meidät noutettiin hotelliin (Bricks-hotelli) kaikki oli sujuvaa ja vaivatonta. Minut haettiin leikkaukseeni seuraavana aamuna ja tapasin kirurgini Baran Kulin. Hän oli niin rauhallinen kärsivällinen ja niin ammattimainen. Hän oli läpinäkyvä ja rehellinen. Hän sai minut tuntemaan oloni niin rentoutuneeksi ja vakuutti, että tunsin oloni rauhalliseksi ja mukavaksi. Menettelyni sujui hyvin. Hoitajat olivat aivan ilmiömäisiä. He olivat niin välittäviä niin ystävällisiä niin mukavia. Mikä ihana sairaanhoitajajoukko minulla olikaan. Jokainen vastasi tarpeisiini. He pitivät kädestäni läpi kaiken mitä käyn läpi ja pyyhkivät kyyneleeni. Olen todella kiitollinen sairaanhoitajista. Mikään ei ollut liian vaikeaa ja joka kerta kun he tulivat niin nopeasti, jopa ajattelin soittavani summeria 50 kertaa tunnissa. Toipuminen oli vaikeaa, mutta odotettua, ja kirurgini neuvoi sitä. Tunsin itseni arvostetuksi ja rehellisesti sanottuna hyvin rakastetuksi. Kirurgini tarkasti minut joka päivä, mikä oli mielestäni aivan mahtavaa. Tunteeni olivat huipussaan, itkin ja hän tuli rauhoittamaan minut ja sanoin yksinkertaiset sanat "ei kipua, ei voittoa" ja vakuutti minulle, että se helpottuu joka päivä. Olin sairaalassa 4 yötä ja halusin jäädä ylimääräiseksi yöksi, koska minulla oli muutama toimenpide tehty. Minut vietiin hotelliin, ja 2 päivää myöhemmin sairaanhoitaja vaihtoi sidoksiani ja ilmoitti minulle leikkauksen jälkeisestä hoitoprosessista. Hän oli niin ystävällinen ja hyvin välittävä. Nupel jälkihoidon hoitaja on käynyt säännöllisesti ja lähettänyt hänelle kuvia arpeistani. Hän on niin ihana ja vastaa kirjaimellisesti muutamassa minuutissa. Baran Kulille valitsisin sinut kirurgini yhä uudelleen ja uudelleen. Tiimille olette kaikki ihania ja tiedän vain, että arvostan jokaista teistä. Kiitos

Lue alkuperäinen

Naazo Sulaiman

Parempaa kirurgia ja tiimiä ei olisi voitu löytää

Rated 5 out of 5
21/07/2023

Siitä hetkestä, kun meidät noutettiin lentokentälle, siihen hetkeen, kun meidät jätettiin takaisin viikkoa myöhemmin, meistä pidettiin upeaa huolta. Minulle varattiin TT MR, rasvaimu kylkiin, käsiin ja jalkoihin. Sairaalan henkilökunta oli ihanaa ja hoiti kaikki tarpeet, en tuntenut oloani kiusatuksi tai huolestuneeksi edes kielimuurien takia. Tohtori Baran Kul oli täydellinen herrasmies, joka hälvensi tulevaa leikkausta koskevia huolia, ja hän tuli tapaamaan minua säännöllisesti ennen kuin lähdin viikkoa myöhemmin.

Lue alkuperäinen

Daisy Winters

Luottamus on erittäin tärkeää

Rated 5 out of 5
20/06/2023

En ole tottunut jättämään arvosteluja, mutta minun on jaettava kokemukseni. En voi ilmaista kiitollisuuttani tarpeeksi. Olen ottanut yhteyttä useisiin plastiikkakirurgeihin Yhdysvalloissa ja päättänyt etsiä Yhdysvaltojen ulkopuolelta. Siitä hetkestä lähtien, kun löysin Instagramissa kuvia tohtori Baran Kulin plastiikkakirurgisista toimenpiteistä, tiesin, että hän oli se, johon luottaisin toimenpiteissäni (kehossani). Otin yhteyttä koordinaattoriin WhatsAppissa, hän oli erittäin informatiivinen. Pakettisopimus oli täydellinen. Koordinaattori Dilasta tohtori Baran Kuliin, kuljettajat, sairaanhoitajat, jälkihoitohoitajani Nupelini (saatavilla 24/7), hotelli ja henkilökunta olivat kaikki niin uskomattomia ja välittäviä. Sain ENSIMMÄISEN LUOKAN palvelua kaikilta osin. Tänään tulee kuluneeksi 3 viikkoa käsivarren ja sisäreiden kohotuksesta. Olen niin tyytyväinen tähänastisiin tuloksiini. En malta odottaa paranemistani, jotta voin ajoittaa 360:n kehonnostoni BBL:n kanssa. Matkustaisin Yhdysvaltojen halki Turkkiin suosikkini tohtori Baran Kulin ja tiimin luo kaikkien plastiikkakirurgisten toimenpiteideni takia. Erittäin ammattitaitoinen, parhaat käytöstavat yön äärellä, välittävä ja TUOTEIN TIIMI, johon olen koskaan törmännyt. MINUN SUOSIKKI Lääkäri & TIIMINI 😘❤️

Lue alkuperäinen

Yvette

Amazing Amazing Amazing

Rated 5 out of 5
31/05/2023

Todella tyytyväinen tuloksiin ja palveluun siitä hetkestä, kun saavuin Turkin lentokentälle, aina takaisin lentokentälle! Olin ystävän kanssa, jolle on tehty leikkaus äskettäin (ei täällä) ja jolla oli komplikaatioita, päätimme jäädä sairaalaan viideksi päiväksi mielenrauhan vuoksi, hoito oli 5*, en voinut syyttää heitä ollenkaan. ! Tohtori Baran Kal on uskomaton! Erittäin lahjakas, kuuntelee mitä haluat tuloksistasi ja tekee parhaansa saavuttaakseen, hän on erittäin rento ja saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi ja hyvin rentoutuneeksi. Osastolla oli miessairaanhoitaja, joka oli MAHTAVA! Hänen nimensä on S.Kilig ja hän vain meni yli ja olin siunattu, että hän piti minusta huolta! Kaikki joukkueet ovat mahtavia, mutta hän meni yli ja pidemmälle joka vuorossa, ja huomio oli aina liikaa. Minulla on ollut 360 rasvaimu, niska/leuka lipo ja rasvan siirto lonkkadippiin ja abit tai muotoilu vatsaan! Olen aivan pihalla tähänastisista tuloksista enkä malta odottaa, että pääsen näkemään lopputuloksen!

Lue alkuperäinen

Mrs Jessica Lidbetter

Olin etsinyt kirurgia…

Rated 5 out of 5
31/05/2023

Olin etsinyt kirurgia 5/6 vuotta, jotta minut saisi heti sen jälkeen, kun brittiläinen kirurgi jätti minut näyttämään kamalalta.

Lue alkuperäinen

The girlfriday Jackson

Aivan uskomatonta

Rated 5 out of 5
28/05/2023

Aivan mahtavaa

Lue alkuperäinen

Natalie Louise

MMO-leikkaus 💕

Rated 5 out of 5
06/05/2023

Oli äskettäin MMO-leikkaus tyylikkäimmällä klinikalla, tohtori Barunkulin kanssa. Joukkue on ollut alusta loppuun upea. Koordinaattorini Nupel on vastannut jokaiseen viestiin varauksesta kotiin saapumiseen. He ovat niin avuliaita ja tarkkaavaisia, etten voi moittia heitä ollenkaan. Kääntäjäni oli myös sama, hän ei voinut tehdä enempää puolestasi. Kun tapasi tohtori Barunkulia leikkausaamuna, hän rauhoitti minut heti, vaikka leikkaus ei koskaan ollutkaan suoraviivaista (edellinen maksan resektio), hän varmisti, että terveyteni ja riskini huomioitiin ensin. Selittää, miksi hän ei voisi tehdä tiettyjä alueita. Hän on rehellinen, välittävä ja erittäin ammattimainen. Sairaanhoitajat tulivat vaihtamaan sidoksia, ja hotellissa taas kaikki on niin järjestettyä, ettei tarvitse jahtaa ketään mistään.

Lue alkuperäinen

georgia norton

Arvostele Coolest Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on İstanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.