Tower Dental Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,2
Rated 4.2 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Tower Dental Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Tower Dental Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Tower Dental Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Tower Dental Clinic -arvostelut

4,2
Rated 4.2 out of 5
4.2 out of 5 stars (based on 15 reviews)
Excellent80%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible20%

Poikkeuksellinen hammasklinikka

Rated 5 out of 5
16/09/2023

Sain äskettäin elämää muuttavan kokemuksen Tower Dentalissa Istanbulissa. Valitsin viilut parantaakseni hymyäni, enkä voisi olla tyytyväisempi tuloksiin.

Lue alkuperäinen

Mohammed Elhaithem BENALI wit

Olen toimittaja Pariisista

Rated 1 out of 5
14/09/2023

Olen toimittaja Pariisista, Ranskasta. Tulin tornihammasklinikalle 25. elokuuta tekemään 28 zirkoniumkruunua, minulla on sopimus heidän kanssaan ja kuitti ensimmäisestä maksustani 1820 euroa. Tapasin Rahman, Muhammad Vylion työntekijät ja Etar Etemoglun, joka soitti minulle videokeskusteluun Ranskassa vakuuttaakseen ammattitaitostaan, koska minulla oli epäilyksiä alusta alkaen. Kun menin toiselle tapaamiselle, tajusin, että he sanovat jotain tänään ja joku toinen päivä he kertovat sinulle, että se oli väärinkäsitys, että et ymmärtänyt hyvin. Aloin huolestua, koska heillä oli minun 1820 euroa.

Lue alkuperäinen

RONITIKAL officiel

Erinomainen hammasklinikka

Rated 5 out of 5
10/09/2023

Minulle laitettiin implanttini Tower Dental Clinicissä, ja olen niihin todella tyytyväinen. Tohtori Kaan oli erittäin avulias ja on tehnyt erinomaista työtä, joten en tuntenut kipua ollenkaan. Myös tohtori İpek sopi loistavasti kruunuihin. Suosittelen ehdottomasti Tower Dental Clinicia ihmisille, joilla on hammashoidon tarpeita.

Lue alkuperäinen

Ebru Etemoğlu

Towerdentalin henkilökunta on tehokasta ja…

Rated 5 out of 5
08/09/2023

Towerdentalin henkilökunta on tehokasta ja kaikin puolin kokenutta. Lentokenttäkuljetuksesta lähtöön asti he ovat lempeitä ja luotettavimpia. Tulen uudelleen ja neuvon kaikkia perhettäni ja ystäviäni.

Lue alkuperäinen

levent hekimoğlu

Hammasimplantit

Rated 5 out of 5
07/09/2023

Kaiken kaikkiaan en voisi olla tyytyväisempi kokemukseeni Tower Dental Clinicistä. Suosittelen lämpimästi kaikille huippuluokan hammashoitoa kaipaaville. Minulle tehtiin äskettäin All-On-4 Dental Implants -menettely, ja tulokset ovat aivan uskomattomia!

Lue alkuperäinen

kareem alazem

Sain hoidon Tower Dentalilla…

Rated 5 out of 5
06/09/2023

Sain hoidon Tower Dental Clinicissä ja ne olivat todella tehokkaita ja erittäin hyödyllisiä. Työ tehtiin erittäin korkeatasoisesti ja oli erinomaista. Suosittelen niitä, jos etsit hammashoitoa. He jopa hakevat sinut lentokentältä ja kuljettavat minut majoituksestani. Kaksi matkaani sinne olivat fantastisia.

Lue alkuperäinen

Brando

Ammattitaitoinen palvelu, huomiota yksityiskohtiin

Rated 5 out of 5
05/09/2023

Minulle laitettiin implantit muutama kuukausi sitten Towerin klinikalla, sen jälkeen minulla ei ole ollut valituksia. Suunnittelen palaavani ensi vuoden alussa lisähammashoitoon. Lisäksi koko tiimi oli aivan uskomaton, erittäin avulias ja ammattitaitoinen. Suosittelen ehdottomasti.

Lue alkuperäinen

Sefer Balikci

Huijaajien ja valehtelijoiden klinikka Olen Aïcha…

Rated 1 out of 5
01/09/2023

Huijaajien ja valehtelijoiden klinikka Olen Aïcha Zemmour, olen Ranskassa asuvan toimittajan ja kirjailijan Charlotte Seckin agentti. Lääkäri Ertan Etemoglu soitti videopuhelun siellä työskentelevän ja ranskaa puhuvan Rahman kanssa. Hän vakuuttaa hänet tulemaan Turkkiin hakemaan zirkoniumkruunuja. Kun hän saapui paikalle, hän kertoi heille haluamansa väristä ja kruunujen kirkkaudesta. He vakuuttavat hänelle, että he pyytävät laboratoriota tekemään niin kirkkaan kuin hän haluaa, eikä hän myöskään halunnut läpinäkyvyyttä. He saivat hänet uskomaan, että he antavat hänelle mitä hän haluaa viimeiseen päivään asti, kun he väittävät, että se on kirkkain kruunu, joka on olemassa koko Turkissa. Hän kertoi heille, että rehellinen asia oli kertoa minulle ensimmäisestä päivästä lähtien, että et voi saada mitä haluan, mutta otit minulta 1820 euroa tietäen, että et koskaan anna minulle sitä, mitä pyysin. He tappelevat hänen kanssaan fyysisesti, hänen täytyi puolustaa itseään, tappelu oli juoni varastaakseen hänen laukkunsa rahaa 1900 euroa. Gamze etemoglu juoksi karkuun zirkoniumkruunut kanssa ja Ertan etemoglu löi Charlottea lasiovella. Hänen hampaansa ovat tuhoutuneet ikuisiksi ajoiksi. He viilaavat ne ja jättivät hänet sellaiseksi ja kieltäytyivät antamasta hänelle rahoja takaisin, jotta hän voisi mennä toiselle klinikalle. Charlottella on sydänsairaus 12-vuotiaasta lähtien, hän on shokissa, koska hän tajusi, että he jopa ottivat rahaa hänen laukustaan. Kaikki osallistuivat huijaukseen Rahma, Muhammad vilyo, tohtori Hakan ja suuret varkaat Ertan etemoglu ja hänen vaimonsa Gamze etemoglu. Olemme kaikki hämmästyneitä, ettei heillä ole moraalia eikä etiikkaa. He jättivät Charlotten niin, että hän ei voi syödä, hän ei voi juoda, hänellä on lääkkeitä sydänsairauteensa ja polyartriittirhumatoidiin, joka on erittäin vakava autoimmuunisairaus. Älä tee sitä, koska Charlotten kokema fyysinen ja henkinen kipu ei ansaitse sitä. Ennen kuin pystymme julkaisemaan tämän kokemuksen eurooppalaisessa lehdistössä, Länsi-Afrikassa ja Amerikassa, tämä on ainoa tapamme kertoa, ettet koskaan luota heihin, vaan mene toiselle klinikalle.

Lue alkuperäinen

Charlotte Seck

Minulla oli äskettäin implantteja ja zirkoniumia…

Rated 5 out of 5
14/07/2023

Minulle tehtiin äskettäin implantit ja zirkoniumkruunut Tower Dental Clinicissä Istanbulissa, ja se oli upea kokemus! Henkilökunta oli uskomattoman ystävällistä ja avuliasta, ja lääkärit olivat erittäin asiantuntevia ja päteviä. Tohtori Hakan oli erityisen taitava ja kärsivällinen, ja hän varmisti, että hän käytti aikaa selittääkseen prosessin jokaisen vaiheen. Klinikka tarjoaa myös terveysmatkailupalveluita, mikä oli hieno bonus. Olen erittäin tyytyväinen tuloksiin ja suosittelen Tower Dental Clinicia kaikille laadukasta hammashoitoa etsiville.

Lue alkuperäinen

Dawud aliyu

Kiitos ja kiitos paljon…

Rated 5 out of 5
11/07/2023

Kiitos ja kiitos paljon klinikan saatavuudesta asiakkaiden kanssa työhön, koska olen vihdoin tullut ulos ja olen erittäin tyytyväinen hampaani, kiitos myös lääkäri KIRMAN oli upea ja ihana hänen kärsivällisyydestään minua kohtaan myös hänen avustajansa ja kaunis sydämellesi kiitos kaikesta

Lue alkuperäinen

CONTACT SERVICE AZIZ

Arvostele Tower Dental Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.