Happy Dent Turkey -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Happy Dent Turkey -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Happy Dent Turkey -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Happy Dent Turkey -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Happy Dent Turkey -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 22 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Nouto lentokentältä limusiinissa, pehmo…

Rated 5 out of 5
25/07/2023

Nouto lentokentältä limusiinissa, muhkea hotelli, jossa muut saavat samaa hammashoitoa tukea ja neuvoja varten. Deria on loistava, kaikki henkilökunta puhuu täydellistä englantia. Loistavat jälkihoitoystävät arvokkaalla lommolla, suosittelevat vahvasti jokaista, joka haluaa muuttaa elämänsä, ota yhteyttä deria, jolla on intohimo täydelliseen hymyösi

Lue alkuperäinen

Shaun Malone

Suosittelen lämpimästi tätä käytäntöä…

Rated 5 out of 5
21/07/2023

Suosittelisin tätä käytäntöä siitä hetkestä lähtien, kun alat puhua heidän kanssaan, ja Derya ja hammaslääkäri pitivät minusta erittäin hyvää huolta hoidon ajan. Ne saavat sinut tuntemaan olosi helpoksi. Paikka on kaunis ja puhdas ja olen rakastunut uusiin hampaisiini.

Lue alkuperäinen

Kelly

5 tähden hammashoito

Rated 5 out of 5
19/06/2023

Olen äskettäin palannut Antalyasta hoitamaan hampaani.

Lue alkuperäinen

Dean Francis

Loistavaa!!!!

Rated 5 out of 5
16/06/2023

No, tulin Turkkiin saamaan hampaat kuntoon, olin melko ahdistunut ja hieman huolestunut, jos olen rehellinen, mutta voin rehellisesti sanoa, että mahtava tiimi ei ole koskaan tehnyt minusta rennompaa ja vakuuttunutta. näillä kavereilla on alusta loppuun asti heiltä puuttunut temppu siitä, että he hakevat sinut (aina ajoissa) erinomaiseen palveluun, jota he tarjoavat klinikalla.

Lue alkuperäinen

Jason Clowes

Ystävä suositteli hyvää lommoa

Rated 5 out of 5
14/04/2023

Ystävä suositteli hyvää lommoa, luotti prosessiin!

Lue alkuperäinen

Andrew Orchard

Voin suositella, että tämä oli viiden…

Rated 5 out of 5
19/01/2023

Voin suositella, että tämä oli viiden tähden palvelu. En voi uskoa kuinka helppoa se oli, ja olen saanut hymyni takaisin. Kiitos vielä kaikille, mikä oli mukana? Se on steve

Lue alkuperäinen

Steve

Ei voi syyttää tätä klinikkaa hammashoidosta…

Rated 5 out of 5
07/07/2022

Ei voi syyttää tätä klinikaa hammashoidosta, klinikka oli tahrattoman puhdas, Dara ja hänen tiiminsä olivat aivan uskomattomia, emme voineet tehdä tarpeeksi sinulle ja todella helpottaa sinua ja selittää kaiken yksityiskohtaisesti ennen kuin he aloittivat hoitosi.

Lue alkuperäinen

Karen Wall

Upea palvelu uudelle hymylle

Rated 5 out of 5
23/06/2022

Hampaani tehtiin Antalyassa ystävän suosituksesta. Ja mitä voin sanoa, olin niin tyytyväinen palveluun alusta loppuun. He rauhoittivat minua koko prosessin ajan. Tämä kaikki tehtiin viikon sisällä. Minulla oli 6 implanttia ylhäältä ja alhaalta ja sitten kruunut sementoitu päälle. He ovat niin ammattitaitoisia ja kohteliaita ja auttavat kaikissa kysymyksissäsi. Kaikki oli niin hyvää klinikalta hotelliin, jossa yöpyimme. Derya, joka piti minusta huolta, oli uskomaton ja niin avulias. Suosittelen lämpimästi. He ovat jopa sinua varten kotonasi ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Kiitos paljon uudesta hymystäni xx

Lue alkuperäinen

Beth Stevenson

Kiitos Happy Dent

Rated 5 out of 5
22/06/2022

Voi, mistä aloittaisin… Ensinnäkin ystäväni suositteli Happy Dentiä minulle, ja olen niin iloinen, että hän suositteli. Koko prosessi alusta loppuun tehtiin ammattitaidolla ja sujui hämmästyttävän sujuvasti. Koko henkilökunta oli erittäin ystävällistä, varsinkin Deryra, jolla on pyhien kärsivällisyyttä ja joka vastasi kaikkiin tuhansiin ja yhteen kysymykseeni (LOL) ja sai minut rentoutumaan aina. Minulla oli 12 implanttia ja 24 kruunua, jotka laitettiin ennen kotiin tuloani. Tämä oli minulle niin tärkeää, koska en halunnut käyttää proteeseja vähintään 4 kuukauteen implanttien tekemisen jälkeen, toisin kuin jotkut klinikat tekevät. Myös hinta, jonka sain, oli maksamani hinta, joka sisälsi kaikki skannaukset ja lääkkeet. Minun on myös mainittava tarjottu hotelli, se oli aivan uskomaton!

Lue alkuperäinen

Sandra Shone

Parhaat palvelut kivuttomasti implanteille

Rated 5 out of 5
01/03/2022

Olen huolissani matkustamisesta toiseen maahan leikkaukseen, joten pelkoni katosivat heti, kun olin konsultaatiossani ja näin leikkauksen palvelun laadun ja puhtauden, minulla oli yhdeksän implanttia ja kruunua.

Lue alkuperäinen

Carl Birkenshaw

Arvostele Happy Dent Turkey Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.