Swedish Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,7
Rated 4.7 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Swedish Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Swedish Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Swedish Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Swedish Clinic -arvostelut

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 out of 5 stars (based on 26 reviews)
Excellent88%
Very good4%
Average0%
Poor0%
Terrible8%

Kadun hetkeä, jolloin valitsin tämän klinikan.

Rated 1 out of 5
30/05/2023

Vältä hiustensiirtoa tällä klinikalla!!!

Lue alkuperäinen

Stefan VN

Ruotsalainen klinikka nro 1 Clinic

Rated 5 out of 5
03/04/2023

Olen kotoisin Irlannista, kymmenen vuoden ajan tein tutkimusta Irlannissa, eikä mikään klinikka riittänyt, joten etsin sopivaa klinikkaa Turkista, jossa olisi tekniikka hiustensiirtoon. d olla erittäin tyytyväinen ja oli luonnollista, ruotsalainen klinikka, jonka löysin verkosta, mikä uskomaton kokemus siitä hetkestä lähtien, kun otin heihin yhteyttä, otin yhteyttä, konsulttini Houdaan, joka oli aivan loistava työssään, hän järjesti kaiken puolestani, kuljetukset, hotelli, tapaamiset konsulttieni kanssa, se oli fantastinen kokemukseni. Konsultit, lääkärit, sairaanhoitajat, kirurgit, se on uskomaton klinikka, niin ystävällinen, ammattimainen tapa, korkein kliininen hygienia, he menivät yli ja pidemmälle, siellä johtavat Suosittelen jokaista hiustensiirtoa tai mitä tahansa plastiikkakirurgiaa hakevaa henkilöä ottamaan yhteyttä ruotsalaiseen klinikkaan, et tule katumaan sitä, yksityiskohtiin ja leikkauksen jälkeiseen hoitoon on kiinnitettävä huomiota. ei yhtään, se oli vain hämmästyttävää,

Lue alkuperäinen

Francis Lewis

Kaikki 3 päivän matka meni hyvin lääketieteellisesti…

Rated 5 out of 5
31/03/2023

Kaikki 3 päivän matka meni hyvin lääketieteellinen tarjoaa ammattimaista neuvontaa ja tukea prosessin kaikissa vaiheissa. Aloittaen konsultaatioista, leikkauksista, selityksistä, seuraavan päivän ohjeista ja varmistuksista. Todella mukavia lääkäreitä vastaamassa kysymyksiin. Erittäin korkeatasoinen klinikka nykyaikaisilla laitteilla ja loistavalla henkilökunnalla. Tunnen olevani täydellisesti ohjattu selkein ohjein. Kaiken kaikkiaan suosittelen 100%.

Lue alkuperäinen

Mohammad Tanvir Hossain

Kokemus hiustensiirrosta

Rated 5 out of 5
11/03/2023

Erittäin hyvä kokemus, minua kohdeltiin erinomaisesti, kaikki oli nopeaa, he selittivät minulle kaiken yksityiskohtaisesti, he hakivat minut lentokentältä ja palauttivat minut, Erinomaisia ​​lääkäreitä ja ihmisiä, klinikka oli erittäin puhdas.

Lue alkuperäinen

ESSES GROUP

Perfect Clinic

Rated 5 out of 5
11/03/2023

Pari päivää sitten minulle tehtiin klinikalla hiustensiirto!

Lue alkuperäinen

Daivydas Žygas

Hair Proceded oli loistava

Rated 5 out of 5
10/03/2023

Houda oli loistava, hän selitti kaiken saapumisestamme lentokentälle aina siihen asti, kun lähdimme Turkista. Klinikka oli myös loistava , puhdas , erittäin vieraanvarainen tuntui, että kaikki on täydellistä. Toimenpide oli suoraviivainen ja kaikki toimi puhelimessa tekemämme sopimuksen mukaan. Jos etsit hiustensiirtoklinikkaa Turkista, minulla oli hieno kokemus ja Ruotsin klinikalla kaikki sujui hyvin.

Lue alkuperäinen

KRS

Kiitos koko tiimille

Rated 5 out of 5
14/02/2023

Kiitos koko tiimille

Lue alkuperäinen

Stephane Martin

Loistava kokemus

Rated 5 out of 5
30/01/2023

Hiustensiirto tehtiin äskettäin klinikalla, se oli loistava kokemus. Ennen, aikana ja jälkihoito oli ilmiömäistä. Oli matkustanut Irlannista ja he todella saivat meidät tuntemaan olonsa tervetulleiksi ja tekivät kokemuksesta erittäin helpon. Yusufin kanssa oli ilo asioida, ja hän oli aina erittäin ystävällinen kaikissa kysymyksissäni.

Lue alkuperäinen

Paraic

Hiukseni siirrettiin hiljattain ruotsalaisella klinikalla Istanbulissa.

Rated 5 out of 5
28/01/2023

Minulle siirrettiin äskettäin hiukseni ruotsalaisella klinikalla Istanbulissa. Ruotsin klinikan terveydenhuollon henkilökunta on ystävällistä, kannustavaa, hyvin organisoitua ja osaavaa. Suosittelen ehdottomasti ruotsalaista klinikkaa hiustensiirtoleikkaukseen. Se ei ole vain hiustensiirtoleikkaus, vaan heillä on myös erilaisia ​​terveyspalveluita tarjolla.

Lue alkuperäinen

William Benjamin

erittäin ammattimainen

Rated 5 out of 5
26/01/2023

erittäin ammattimainen hoito ennen hoitoa, sen aikana ja sen jälkeen. Minulla on aina ollut hyvä ja turvallinen olo. Suuret kiitokset esimiehelleni Houdalle hyvästä yhteydenpidosta. Voin vain suositella

Lue alkuperäinen

Marcel Nyga

Arvostele Swedish Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.