VORES TÆNDER Tandklinik -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut VORES TÆNDER Tandklinik -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan VORES TÆNDER Tandklinik -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

VORES TÆNDER Tandklinik -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki VORES TÆNDER Tandklinik -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 314 reviews)
Excellent95%
Very good3%
Average0%
Poor0%
Terrible2%

Erittäin ystävällinen henkilökunta

Rated 5,0 out of 5
19/12/2023

Erittäin ystävällinen henkilökunta, helppo varata verkossa. Hyvä paikka korjata puremat!

Lue alkuperäinen

Rasmus Velling

Miellyttävin hammashoito I…

Rated 5,0 out of 5
29/11/2023

Mukavain hammashoito, jonka olen koskaan kokenut! Kärsinyt hammashoidon pelosta monta vuotta. Se on ohi, kun aloitin Vores Tænderissä Jernbanepladsenissa Lyngbyssä.

Lue alkuperäinen

Marie Hertz

Ammattitaitoinen ja asiantunteva oikomishoito

Rated 5,0 out of 5
23/11/2023

Olen menossa pidempään oikomishoitoon klinikan omistajan Paulinan ja assistentti Pukin kanssa, joihin olen erittäin tyytyväinen.

Lue alkuperäinen

jesper marquardsen

Sain juuri parhaan ja eniten…

Rated 5,0 out of 5
23/11/2023

Sain juuri parhaan ja perusteellisimman hampaiden puhdistuksen! On niin hienoa, että edelleen on niitä, jotka ottavat työnsä vakavasti ja tarjoavat hyvää asiakaspalvelua. Ehdottomasti uusi hammaslääkärini.

Lue alkuperäinen

Anna

Turvallinen paikka ja erittäin ammattitaitoiset ihmiset

Rated 5,0 out of 5
25/10/2023

Tunnen oloni AINA turvalliseksi, nähtyksi ja ymmärretyksi. Ja ahdistuneena ja traumaattisena ihmisenä se on suurin lahja, jonka terapeutit voivat antaa – ja sitten he ovat "vain" hyviä työssään. Suosittelen kaikkia valitsemaan ne. KIITOS

Lue alkuperäinen

Alberte Stengaard

Voidaan ehdottomasti suositella

Rated 5,0 out of 5
21/10/2023

Poikaystäväni sai hätätapaamisen Vores Tænderiin Lyngbyssä muutama viikko sitten onnettomuuden jälkeen, jossa hän sai useita vakavia vammoja hampaisiinsa. Täällä hammaslääkäri teki arvion, hoitosuunnitelman ja vaati myös hänen menevän sairaalaan ja skannaamaan hänen leukansa – minkä hän varmisti, että hän sai ajan. Tyttöystäväni on sittemmin käynyt useita kertoja klinikan osastoilla seurantahoidoissa, joissa meille on kerrottu koko matkan, mikä tilanne on ja mikä on tulevaisuuden suunnitelma. Meillä on vain suuri kiitos hammaslääkäreille Mette ja Son, jotka ovat molemmat hoitaneet poikaystävääni. Suuret kiitokset myös kaikille muulle henkilökunnalle, jotka ovat kaikki olleet miellyttäviä ja erittäin avuliaita vastatessaan kysymyksiimme. Kiitos kaikesta työstäsi ja suuresta avustasi.

Lue alkuperäinen

Kristine Høgh

Hyvä palvelu normaalihintaan

Rated 5,0 out of 5
18/10/2023

Miellyttävä odotushuone. Sain mukavan kupin kahvia odottaessani. Sara oli hammaslääkärini ja oli edellisiä hammaslääkäreitäni parempi poistamaan hammaskiven minimaalisella kivulla.

Lue alkuperäinen

Nicolai Nørregaard

Vau mikä palvelu

Rated 5,0 out of 5
17/10/2023

Vau mikä palvelu. Kaunis ja erittäin ajankohtainen vastaanotto. Erittäin vieraanvarainen henkilökunta. Hammas katkeaa lomalla, joka on vain kurjaa tuskan ja typerän lomanviettotavan takia. Mutta te kaikki teette kokemuksesta paremman minulle. Kun olen hammaslääkärissä, joka on erittäin taitava ja antaa aikaa pienille keskusteluille, mikä saa minut rauhoittumaan. Tarjoaako mieheni kupin kahvia. Kiitos sinulle ja suuresta sitoutumisestasi työhösi.

Lue alkuperäinen

Joan Bertelsen

Paljon kiitosta hammaslääkäri Paulinalle

Rated 5,0 out of 5
12/10/2023

Paljon kiitosta hammaslääkäri Paulinalle. Kommunikaatio huipulla ja erittäin korkea vaarallisuus, rauhoittava olento, joka voisi kaikin tavoin omaksua pelkoni hammaslääkäriä kohtaan. Paikka, jossa on hyvä sävy ja mukava tunnelma alusta loppuun. Kiitos todella hyvästä hoidosta 🙂

Lue alkuperäinen

Lisbeth Munkesø

Huippuammattimainen ja välittävä…

Rated 5,0 out of 5
20/09/2023

Ammattimaisen ja välittävän huippuhoidon. En ole koskaan ennen saanut niin hyvää ja informatiivista hoitoa hammaslääkäriltä. Olen siis löytänyt uuden hammaslääkärini :-).

Lue alkuperäinen

Signe

Arvostele VORES TÆNDER Tandklinik Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Kongens Lyngby, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.