labellaclinica.com -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut labellaclinica.com -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan labellaclinica.com -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

labellaclinica.com -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki labellaclinica.com -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 22 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Kiitos kaikesta

Rated 5 out of 5
25/07/2023

Kiitos kaikesta! Tavaraa ja lääkäreitä, 5 tähteä! Bia oli hämmästyttävä, hän Pidä minusta huolta niin hyvin!

Lue alkuperäinen

Amber Just

Ilmaisemaan syvimmän kiitokseni

Rated 5 out of 5
25/07/2023

Kirjoitan ilmaistakseni syvimmän kiitokseni labellaclinicassa saamastani poikkeuksellisesta hammashoidosta. Siitä hetkestä lähtien, kun astuin ovestanne hoidoni loppuun asti, kokemani hoito ja omistautuminen olivat todella merkittäviä.

Lue alkuperäinen

Abdelkader Keddar

Vierailin äskettäin LaBella Clinicillä ja…

Rated 5 out of 5
21/07/2023

Vierailin äskettäin LaBella Clinicillä ja minulla oli ilo saada hoitoa. Täytyy sanoa, että se oli poikkeuksellinen hammaslääkärikokemus! Siitä hetkestä lähtien, kun kävelin sisään, ystävällinen henkilökunta sai minut tuntemaan oloni tervetulleeksi ja mukavaksi.

Lue alkuperäinen

Furkhan Hussain

Hieno kokemus! Suosittelen lämpimästi La Bella Clinic'aa

Rated 5 out of 5
18/07/2023

Paras päätös koskaan muuttaa hymyni La Bella Clinic'assa. Ikram oli upea, dr. Efe, paras koskaan tavamani hammaslääkäri, kaikki klinikan henkilökunta on uskomatonta.

Lue alkuperäinen

Sanda Tamas

Erittäin hyvä kokemus

Rated 5 out of 5
29/05/2023

Erittäin hyvä kokemus, kiitos huomiostasi ja huolenpidostasi, valvonta on huippuluokkaa, kiitos erityisesti Bialle erinomaisesta palvelusta.

Lue alkuperäinen

Erich Lyon

Löysin tämän klinikan verkosta

Rated 5 out of 5
03/05/2023

Löysin tämän klinikan verkosta ja varasin Hollywood-hymyn!

Lue alkuperäinen

John Reilly

Upeaa työtä!

Rated 5 out of 5
02/05/2023

Vau! mikä ihana yritys tämä on. Iso kiitos Minalle hienosta kokemuksesta ja vau lääkäri Hizmetillä on kultaiset kädet! Minulle tarjotaan kaunis rukous, joka sopii täydellisesti kasvoilleni. Mikä ammattimainen yritys, jossa on ammattitaitoisia ihmisiä, jotka tietävät tarkalleen mitä tekevät ja missä tunnet olosi kotoisaksi. Suosittelen tätä yritystä 100%, koska nämä ihmiset ovat rehellisiä ja läpinäkyviä ja ennen kaikkea hyviä työssään. Se oli jokaisen maksamani pennin arvoinen!

Lue alkuperäinen

jj jj

yhtyimme zirkoniumkruunuihin…

Rated 5 out of 5
15/03/2023

yhdistimme zirkoniumkruunuja ja nenän korjausta varten. meidät on otettu erittäin hyvin vastaan ​​fantastisia lääkäreitä. toiveitamme kuunneltiin tarkasti. he tekivät erittäin hyvää työtä. myös hotelliyöpyminen sujui hyvin. tulemme varmasti palaamaan tänne tulevaisuudessa muihin hoitoihin. ja Mina oli yhteyshenkilömme, upea tyttö, joka kuuntelee hyvin ja yrittää tehdä kaiken haluamallaan tavalla. tunsimme itsemme erittäin tervetulleiksi. erittäin suositeltavaa.

Lue alkuperäinen

Morenna Morelonna

Todella hämmästynyt palvelustani ja minun…

Rated 5 out of 5
25/02/2023

Todella hämmästynyt palvelustani ja uudesta Hollywood-hymystäni, se on ollut elämää muuttava kokemus. Neuvon jokaiselle, joka aikoo tehdä sen, et tule pettymään

Lue alkuperäinen

Carla Humphries

Korjaa tuo hymy ja lisää itseluottamustasi..

Rated 5 out of 5
18/02/2023

Kun otin askeleen ja päätin korjata hampaani, la Bella Clinican henkilökunta otti tehtävät A:sta Z:hen. Olen iloinen, että tein. Mina järjesti jokaisen askeleen ja piti läheistä yhteyttä puhelimitse päivästä 1, oleskeluni aikana lähtööni asti! Jokainen tapaaminen hammaslääketieteen osastolla suunniteltiin siististi ja kuljettaja Ruschan oli täsmällinen kuten aina. myös 5 tähden arvostelu..

Lue alkuperäinen

A Amzil

Arvostele labellaclinica.com Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.