Yalovadentalpark -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Yalovadentalpark -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Yalovadentalpark -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Yalovadentalpark -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Yalovadentalpark -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 19 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Kiitos tohtori

Rated 5,0 out of 5
02/01/2024

kiitos tohtori Ortoçille oikomis- ja implanttityöstä, ja kiitän myös kääntäjä Nazikia hänen avustaan ​​tapaamisten sovittamisessa, asioiden seurannassa ja kääntämisessä.

Lue alkuperäinen

Haider Mooaid

Kiitän Dr

Rated 5,0 out of 5
29/12/2023

kiitos tohtori Ortoçia oikomis- ja implanttityöstä, ja kiitän myös kääntäjä Nazikia hänen avustaan ​​tapaamisten sovittamisessa, asioiden seurannassa ja kääntämisessä.

Lue alkuperäinen

Haider Mooaid

Voit mennä rauhallisin mielin.

Rated 5,0 out of 5
25/08/2023

Hei kaikille 😊

Lue alkuperäinen

Sumeyra Akbas

Paikka, josta todella saisit apua

Rated 5,0 out of 5
20/01/2023

Ihana paikka, jossa kaikki välittävät sinusta ja auttavat kaikissa kysymyksissä.

Lue alkuperäinen

Daria Fomina

Tiimi on erittäin pätevä ja ihana!

Rated 5,0 out of 5
23/12/2022

Yalova Dental Parkin tiimi on aivan mahtava! Olen aina pelännyt hammaslääkäreitä ja heidän välttämistä, mutta Yalova Dental Parkin tiimi on todella ihanaa, ystävällistä ja osaavaa. Ennen kuin aloitimme hoidon, lääkäri tarkasti kaikki hampaani skannereilla ja selitti minulle yksityiskohtaisesti jokaisen vaiheen ja vaihtoehdot. Ja jälleen kerran, he ovat ihmisiä, joihin luotin hampaillani, ja olen siitä erittäin iloinen!

Lue alkuperäinen

Isabelle

Kokemuksemme

Rated 5,0 out of 5
09/12/2022

Minä ja mieheni tohtori Deen kävimme tällä hammaslääkärillä muutaman hoidon ajan. Tohtori Ahmed oli erittäin ystävällinen ja ylitti meidät, ja olemme ikuisesti kiitollisia. Koko tiimi, erityisesti herra Kosat, todellakin jaksoi huolehtia meistä ennen hoitoa ja sen jälkeen. Herra Kosat ei voinut tehdä meille enempää, hän käytti ystävällisesti aikaa vastatakseen kaikkiin kysymyksiimme ja jopa vei meidät ympäriinsä, koska emme tunteneet aluetta. Kokonaisuus on ollut paras kokemus meillä ja suosittelemme Yalovadentalparkia kaikille, jotka haluavat tehokasta, ammattimaista ja sydäntä lämmittävää palvelua. Kiitos tohtori Ahmed, herra Kosat ja koko tiimi.

Lue alkuperäinen

Ashti Deen

Erittäin tyytyväinen

Rated 5,0 out of 5
01/10/2022

En tiedä mistä aloittaa. Kokemukseni tohtori Ahmedista ja hänen henkilökunnastaan ​​oli upea, ja olen erittäin tyytyväinen kokemukseen ja tuloksiin. Olen tullut koko matkan Isosta-Britanniasta enkä ole katunut. Heidän hintansa on erittäin kohtuullinen ja suosittelen, olen kertonut myös ystävilleni tästä klinikasta. Olen etsinyt jonkin aikaa klinikkaa, johon voin täysin luottaa, ja olen iloinen, että löysin tämän paikan. Olen jopa tuonut vaimoni tänne ja hän sanoisi samoin.

Lue alkuperäinen

Aram

Kiitos tohtori Ortacille ja tohtori Sinanille,

Rated 5,0 out of 5
21/09/2022

kiitos tohtori Ortacille ja tohtori Sinanille,

Lue alkuperäinen

Duyg Ylcn

Olet hyvissä käsissä

Rated 5,0 out of 5
16/09/2022

Haluaisin aloittaa sanomalla, että kokemukseni oli uskomaton. Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat auttaneet minua, erityisesti lääkäri Ortaçia, kobraa ja kurşatia. Heidän minua kohtaan osoittamansa hoito oli erittäin hyödyllistä ja heillä oli todella pehmeät kädet, enkä käynyt läpi niin paljon kipua kuin luulin tekeväni saamani hoidon takia. paikka, jossa minua leikattiin, oli erittäin puhdas ja siinä oli erittäin hyvä hygienia. Arvostan kaikkia, jotka tekivät tästä matkasta minulle helpon, mainitsen tämän varmasti, joten perheen ja ystävien kanssa ja suosittelen todella tätä paikkaa, joka on ehdottomasti 5 tähden arvoinen.

Lue alkuperäinen

ADNAN ALI

Tulokset olivat upeita, esikunnat ovat erittäin mukavia, kiitos kaikesta.

Rated 5,0 out of 5
06/09/2022

Tulokset olivat upeita, henkilökunta oli…

Lue alkuperäinen

Abdullah kaplan

Arvostele Yalovadentalpark Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.