Estesie Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Estesie Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Estesie Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Estesie Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Estesie Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 17 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

. Ei ole parempaa sijoitusta tulevaisuuteen kuin hymyn ylläpitäminen. vilpittömät kiitokset tohtori Yusuf MUTLUlle ja hänen avustajalleen Estesie Clinicissä, joka hymyilee meille säteilevästi ja toimii ketjuna

Rated 5 out of 5
28/05/2023

. Ei ole parempaa sijoitusta tulevaisuuteen kuin hymyn ylläpitäminen. vilpittömät kiitokset tohtori Yusuf MUTLUlle ja hänen avustajalleen Estesie Clinicissä, joka hymyilee meille säteilevästi ja on ketjutyössä toimiva henkilökunta ja saa sinut tuntemaan olosi perheenjäseneksi. Kiitän Berkeä hänen ystävällisyydestään ja oleskelustaan, jonka hän antoi meille, ja Istanbul on uskomaton. Kiitos. Suositeltava

Lue alkuperäinen

Customer

Tein hampaani Estesie Clinicissä

Rated 5 out of 5
03/04/2023

Tein hampaani Estesie Clinicissä, tein implanttileikkaukseni Busran kanssa, hän on erittäin avulias, suosittelen tätä klinikkaa hoitoon

Lue alkuperäinen

Arthur Grant

Kiitos ammattitaitoisesta palvelusta…

Rated 5 out of 5
03/04/2023

Kiitos ammattitaitoisesta palvelusta, suosittelen tätä klinikkaa hammashoitoihin

Lue alkuperäinen

Zehra Karaboğa

Kiitos heidän ammattitaitoisesta tiimistään

Rated 5 out of 5
03/04/2023

Kiitos heidän ammattitaitoisesta tiimistään! Uskomaton hoito kivuttomat implantit. Olin tehnyt implanttini ja kruunuja. kiitos Yusufista🥳

Lue alkuperäinen

Ahsen Berktaş

Kiitos, että Estesie hoiti hampaani…

Rated 5 out of 5
14/03/2023

Kiitos, että Estesie hoiti hampaani, tulin Hollannista hymyilemään hollywoodista. Dt Yusuf oli erittäin ystävällinen, ja arvostan todella sitä, että he auttoivat minua kaikessa. Erittäin suositeltava paikka!

Lue alkuperäinen

Engin Bitin

Tulin Isosta-Britanniasta Hollywood-hymyni luo

Rated 5 out of 5
14/03/2023

Tulin Isosta-Britanniasta Hollywood-hymyni luo. Hammaslääkäri Aybegum tarkisti tilanteeni ja he tarjoavat minulle hammasimplantteja hampaisiini, eivät hammassiltaa. Jätän hoitosuunnitelmani heille, niin he pärjäävät erittäin hyvin! Suosittelen, että he ovat erittäin ystävällisiä ja rehellisiä! Kiitos kaikesta.

Lue alkuperäinen

Jalal Yagubov

Tulin Kyprokselle Istanbuliin...

Rated 5 out of 5
13/03/2023

Tulin Kyprokselle Istanbuliin hampaideni takia, ja haluaisin myös hollywood-hymyn. Tein 2 hammasimplanttia ja zirkoniumviilua, hammaslääkäri Yusuf oli täydellinen, erittäin ystävällinen ja ammattimainen. Suosittelen sitä lämpimästi!

Lue alkuperäinen

Burak Çil

Upea henkilökunta

Rated 5 out of 5
04/03/2023

Upea henkilökunta. Erinomainen käännös Berkeltä. Erittäin ystävällinen. Tohtori Yusuf teki puolalaisen vaa'an. 100% tyytyväinen ja suosittelen ehdottomasti tätä klinikkaa kaikille, jotka etsivät hammashoitoa. Jatka samoin

Lue alkuperäinen

Amina Latif

Upea kokemus - kulmakarvojen siirto

Rated 5 out of 5
05/01/2023

Upea kokemus.Upeat tilat. He tarjosivat meille kaiken mitä tarvitsimme (hotelli, kuljetus), nopea vastaus milloin tahansa, viestintä oli aivan fantastista. Olen hämmästynyt kaikesta saamastamme huomiosta ja tuesta! Kiitos kaikesta, teet upeaa työtä.

Lue alkuperäinen

Roxana Predusi

Upea kokemus - hiustensiirto

Rated 5 out of 5
05/01/2023

Upea kokemus, loistava henkilökunta, lääkärit ja johtaja. Erinomaiset palvelut hotellissa (5* hotelli). Ei voinut syyttää heitä mistään. Erittäin hyvä kommunikointi koko henkilöstön välillä. Suosittelen, tulee aina takaisin ilolla.

Lue alkuperäinen

Florin Ruicea

Arvostele Estesie Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.