CreativeSmilesTurkey -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut CreativeSmilesTurkey -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan CreativeSmilesTurkey -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

CreativeSmilesTurkey -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki CreativeSmilesTurkey -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 27 reviews)
Excellent96%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible4%

Amazing service

Rated 5,0 out of 5
25/03/2024

Amazing service. Exceeded my expectations. I would definitely recommend

Ikran Ali

I visited CreativeSmilesTurkey last…

Rated 5,0 out of 5
06/02/2024

I visited CreativeSmilesTurkey last week; aside the fact my treatment all went well and I’m very pleased with my composite bonding outcome.

Chika Amadi

I'm very happy

Rated 5,0 out of 5
05/02/2024

”Six months ago, I visited the Creative Smile clinic and underwent a crown procedure for my upper front teeth. I am very satisfied and happy with the results. Throughout the process, I did not feel any fatigue, and Dr.

nina hassaninia

Not professional work of a dentist

Rated 1,0 out of 5
03/02/2024

I don’t recommend this. I installed zirconium crowns. The crowns are made incorrectly, 5 mm longer than natural teeth. I complained to the doctor about pain and malocclusion. This clinic did not help me, they sent me to an ENT specialist to treat sinusitis. As a result, I had a sinusotomy operation, the crowns were removed in another clinic, the canals in the molars under the crowns were not treated, which apparently became the cause of sinusitis. I have neurological damage to the facial nerve due to teeth chattering which I am currently treating. The treatment and alteration of the crowns cost me a lot of money and excruciating pain for several months

Marina Pankratova

Antalyan paras hammasklinikka

Rated 5,0 out of 5
12/12/2023

He ovat täydellinen tiimi, joka työskentelee ammattitaidolla ja huolehtii kaikesta, mitä potilas tarvitsee. Vaimoni ja minä olemme molemmat tehneet täällä niin monia hoitoja, ja sanoisin, että meillä oli täydellinen loma ja täydellinen hymy. yksi viikko. Päivänä, jolloin hoitomme alkoivat ja tapasimme koko hammaslääkäritiimin. He selittivät tarkalleen, mitä hoitomme olisivat ja tekivät meistä niin mukavia. Kuljetus klinikalle ja takaisin hotellille oli piste. (ja matka oli kuin olisit limusiinissa)

Lue alkuperäinen

naseem kasmani

100 % SUOSITTELEN!!!

Rated 5,0 out of 5
07/10/2023

Sain äskettäin fantastisen kokemuksen Creative Smiles Turkeysta. Valitsin 10 komposiittisidontahoitoa ja hampaiden valkaisua alahampaisiini. Täytyy sanoa, että tulokset olivat uskomattomia! Hampaani eivät vain näyttäneet luonnollisilta ja kauniilta, vaan prosessi oli myös yllättävän edullinen. Creative Smiles Turkeyn hinnoittelu on uskomattoman kohtuullinen, joten se on monien hammashoitoja hakevien ihmisten saatavilla.

Lue alkuperäinen

Laura London

Toivon, että olisin tehnyt sen nopeammin

Rated 5,0 out of 5
07/10/2023

Mistä aloittaisin… En voi moittia Creative Smilesilta saamaani hoitoa ja palvelua. Nurdi oli valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiini ennen klinikalle saapumista. Kun saavuin klinikalle, minusta huolehti tohtori Betüi, joka rauhoitti minut välittömästi. Hoidoni saatiin päätökseen 3 päivässä, joten pystyin nauttimaan perhelomastani. En voi kiittää joukkuetta tarpeeksi siitä, mitä he ovat tehneet hyväkseni, tunnen oloni paljon itsevarmemmaksi ja onnellisemmaksi. Pahoittelen vain sitä, etten tehnyt sitä aikaisemmin!

Lue alkuperäinen

Carla Waldron

Luovat hymyt ylivoimaisesti parhaita

Rated 5,0 out of 5
03/10/2023

Alusta loppuun kokemus oli hämmästyttävä, he jopa FaceTimestivat meidät esittelemään itsensä meille ja selittivät kaiken, mitä tehtäisiin saapuessamme sinne, henkilökunta on hämmästyttävää ja aina valmiina auttamaan, he aina sai meidät tuntemaan olonsa niin rentoutuneeksi ja aina hymy kasvoilla, opiskelin monia paikkoja, joihin mennä, mutta luovia hymyjä, joissa ylivoimaisesti paras, minä ja kumppanini olimme niin iloisia, että päätimme lähteä luovilla hymyillä, kiitos kaikille paras kokemus koskaan olet yksinkertaisesti kaikki paras, nähdään maaliskuussa implanttien parissa xx

Lue alkuperäinen

Vicky Gibbs

Jos etsit huipputuloksia, suosittelen…

Rated 5,0 out of 5
20/09/2023

Jos etsit huipputuloksia, suosittelen Creative Smilies Turkeya. He eivät vain ole täydellinen tiimi, joka etsii täydellisyyttä kaikessa tekemisessään, he ottavat pelkoni lääkäreitä kohtaan :)) ensimmäisissä minuuteissa. Dr.Berna on erittäin rauhallinen henkilö, jolla on pehmeät kädet ja ei edes tuntenut, kun hän työskenteli hymyssäni. Kun pelkoni klinikkoja kohtaan hävisi joka seuraavalla istunnolla, kävelin siellä kuin kotonani tietäen, etten tunne yhtään kipua. Jokainen siellä oleva lääkäri on erittäin hyvin valmistautunut tarjoamaan sinulle parasta palvelua ja huipputuloksia. Valitse ne, jos haluat sinulle parasta.

Lue alkuperäinen

Elena Verbal

Kokemukseni oli erittäin hyvä

Rated 5,0 out of 5
13/09/2023

Kokemukseni oli erittäin hyvä, mikään ei ollut ongelma, hammaslääketieteen työ oli huippuluokkaa. Luottaisin täysin tohtori Bernaan, erittäin ammattimaiseen käytäntöön ja suosittelen kenelle tahansa.

Lue alkuperäinen

Sylvia Drummond

Arvostele CreativeSmilesTurkey Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.