Center Dental Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Center Dental Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Center Dental Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Center Dental Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Center Dental Clinic -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 18 reviews)
Excellent94%
Very good6%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Nämä ihmiset ovat rehellisiä ja hinta on oikea

Rated 5,0 out of 5
08/06/2023

Hei: Nimeni on Razia Kaliforniasta, USA:sta, kävin tässä upeassa hammaslääkärissä 26. huhtikuuta 2023 ja olen iloinen, että tein. Lääkärit ja koko henkilökunta olivat niin ystävällisiä ja ammattitaitoisia, että sitä on vaikea pukea sanoiksi. He tekivät niin hyvää työtä hampailleni, että nautin hymystäni joka päivä, kiitän tohtori Veli Ozdemiriä ja koordinaattoriani Erdiä heidän ammattitaidosta , Olen erittäin tyytyväinen tuloksiin ja suosittelen tätä paikkaa ihmisille, jotka tarvitsevat hammashoitoa. Kiitos.

Lue alkuperäinen

Qudrat Arghandiwal

Erinomainen kaikin puolin

Rated 4,0 out of 5
22/11/2022

Oman kokemukseni mukaan henkilökunta oli erittäin avulias ja ystävällinen, erityisesti hammaslääkäri itse. Matkustaminen vieraan maahan voi joskus olla melko vaikeaa ja stressaavaa, vaikka siellä kerran huomasin, että hammaslääkärin toimisto oli lähettänyt auton lentokentälle. Vaikka hotelli ei ollut paras, olen erittäin kiitollinen kaikesta, mitä hammaslääkäri ja hänen toimistonsa ovat tehneet hyväksemme. He ovat erittäin ammattitaitoisia, ja suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat matkustaa Turkkiin hammaslääkärin hoitoon.

Lue alkuperäinen

Mark

Minun hampaat puhdistettiin

Rated 5,0 out of 5
15/10/2022

Minun hampaat puhdistettiin, ikeni ovat herkät, mutta hammaslääkärini teki todella hyvää työtä. Myös hinta on kohtuullinen.

Lue alkuperäinen

Wanlin Liu

The BEST Dentist in Turkey!!

Rated 5,0 out of 5
08/10/2022

My experience with Centre Dental Clinic was amazing from start to finish. The whole team in the clinic go above and beyond for every patient. Your professional expertise are by far the best. If you are looking for a dentist in Turkey then please book centre dental clinic and you will not be disappointed! Thank you so so much for giving me my SMILE!!

Hayley Winstanley

Hammashoito

Rated 5,0 out of 5
22/09/2022

Hei, nimeni on Nicoleta, lopetin juuri hoitoni tällä klinikalla ja haluan vain sanoa suuret KIITOS lääkäreille ja koko henkilökunnalle, he ovat aivan uskomattomia, rakastun hymyäni taas.

Lue alkuperäinen

Nicoleta

Mennä Turkkiin hoitamaan hampaat...

Rated 5,0 out of 5
13/09/2022

Turkkiin meneminen hoitamaan hampaat oli pelottavaa, en ole koskaan ollut maassa ennen ja yksin. Kuitenkin, kun olin asettunut ja nukkunut hyvät yöunet, Batu haki minut ja vietiin klinikalle. Kun olin tavannut Burakin, kaikki pelkoni/paniikkini katosivat. Ensimmäisellä käynnillä (joka oli viikko) laitettiin kaikki uudet hampaani ja laitettiin 3 implanttia. Klinikka on tahrattoman puhdas ja kaikki olivat erittäin ystävällisiä ja ammattitaitoisia. 3 kuukautta myöhemmin toinen käyntini kesti 8 yötä kiinnittääkseni hampaat uudelleen implantteihini, mikä sujui ongelmitta. Uusien hampaiden asentaminen on tuonut hymyni takaisin ja olen itsevarmempi. Olisin suositellut ja suositellut ystäville ja perheelle, ja nyt toivon, että tekisin tämän vuosia sitten. Jos harkitset hampaiden hoitoa, harkitse tätä klinikkaa, et tule katumaan. Rakastan hampaitani ja hymyä. Iso kiitos Burakille ja hänen tiimilleen.

Lue alkuperäinen

Jim Cowe

Loistava hammaslääkäri, rakasta uutta hymyäni!

Rated 5,0 out of 5
17/08/2022

Siskoni ja minä laitoimme molemmat hammaskruunut tänne. Koko kokemus oli odotettua parempi. Henkilökunta on upeaa, eikä meillä ollut mitään kipua. Suosittelisin tätä Antalyan keskustassa sijaitsevaa klinikkaa erittäin positiivisen kokemuksen ja tuloksen vuoksi, mutta halvat ostokset lähellä! Kiitos kaikesta 😊

Lue alkuperäinen

Edith Mccabe

Paras hammaslääkäriklinikka Antalyassa

Rated 5,0 out of 5
15/08/2022

Paras paikka Antalyassa. Tein 14 vaneerilleni myös äidilleni 3 implanttia ja 13 kruunua. Vietimme viikon, itse asiassa 5 päivää he saivat työnsä valmiiksi. Jätä ylimääräinen päivä tai kaksi vain varmistaaksesi, että kaikki on hyvin. Klinikka on 20 minuutin päässä lentokentältä Antalyan keskustassa. Majoitus ja nouto lentokentältä sisältyvät hintaan. Siellä oleva henkilökunta on hämmästyttävää, ja he wokivat hyvin myöhään. Lääkäriä ei tarvitse mainita. Erittäin kokenut, taitava ja tehokas, erittäin kärsivällinen sekä työssä. klinikka on täysin varustettu implantteja varten. röntgen. Poisto, vaneerit, poskiontelon kohotus, kaikki hampaiden hoito, hinta on järkyttävän halpa, ja se on nopeaa. Olen aina halunnut saada hampaat kuntoon, se ei maksa edes puoleen hintaan Isossa-Britanniassa, mutta parempi laatu. Mukaan myös takuu. Erittäin suositeltavaa.

Lue alkuperäinen

yuan zhang

Zirkoniumkruunut

Rated 5,0 out of 5
27/07/2022

Minulla oli paras kokemus zirkoniumkruunut hoidostani. Ammattimaisesta valinnasta alkaen lentokentältä hotelliin minut kirjattiin sisään ja moderniin Zorlun hammasklinikkaan. Erityiset kiitokset kääntäjä Batulle, joka on aina asiantunteva ja nopea vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin, eikä voi myöskään kiittää tarpeeksi lääkäri Emreä, joka on paras hammaslääkäri, jolla olen koskaan käynyt.

Lue alkuperäinen

George Oros

Kiitos tohtori Burak

Rated 5,0 out of 5
25/07/2022

13. Loistava kokemus lääkäri Burakista. Tohtori Burak on yksi parhaista hammaslääkäreistä, joka on koskaan työskennellyt hampaitani ja myös miehelleni. Siitä lähtien kun muutin toiselta hammaslääkäriltä lääkäri Burakille, hampaani ovat tuntuneet hyvältä! Minulla on ollut paljon ongelmia edellisen hammaslääkärini kanssa, mutta lääkäri Burak on korjannut nämä ongelmat miehelleni. Hän on myös antanut minulle hyviä vinkkejä hyvän suuhygienian ylläpitämiseen. Suosittelen tätä toimistoa kaikille! Kiitos ja ammattitaitoinen agentti Batu, hän on aina paikalla, kun tarvitset jotain. Kiitos mahtavasta tiimistänne.

Lue alkuperäinen

Liliana Postolache

Arvostele Center Dental Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.