Cityklinikken -arvostelu

Klinikan pisteet
4,6
Rated 4,6 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Cityklinikken -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Cityklinikken -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Cityklinikken -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Cityklinikken -arvostelut

4,6
Rated 4,6 out of 5
4,6 out of 5 stars (based on 9 reviews)
Excellent89%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible11%

Olen ollut Cityklinikkenin asiakas... 6 vuotta

Rated 5,0 out of 5
16/08/2021

Olen ollut Cityklinikkenin asiakas Kbh:ssa. Useita vuosia ja etuhampaita, kruunuja ja purenta lasta on tehty, kaikki hoidot, joita minulla on ollut, ovat olleet täysin kunnossa ilman ongelmia. Erittäin taitavat ja ammattitaitoiset hammaslääkärit… niin suloinen ja huolehtiva… erittäin miellyttävä ilmapiiri…. On erittäin tärkeää, että sinulla on hammaslääkäri, johon voit luottaa ja johon voit luottaa, ja minulla on se….. KIITOS Cityklinikkenille siitä

Lue alkuperäinen

Mariann Sembach

Asiantuntevaa hoitoa edulliseen hintaan

Rated 5,0 out of 5
23/07/2021

Olen käyttänyt Cityklinikkeniä monta vuotta ja voin selkeästi suositella klinikkaa. Olen käynyt useita suuria hammashoitoja ja olen aina saanut erittäin asiantuntevaa ja välittävää hoitoa erittäin edulliseen hintaan.

Lue alkuperäinen

Marianne Stub-Holm

Oikea hoito oikeaan hintaan ja hyvä palvelu.

Rated 5,0 out of 5
22/07/2021

Olen ollut kaupungin klinikan asiakas 12-13 vuotta siitä lähtien, kun leikkasin etuhampaat onnettomuuden jälkeen.

Lue alkuperäinen

Rune A

Muutaman vuoden ajan olen ollut erittäin...

Rated 5,0 out of 5
04/07/2021

Olen ollut erittäin tyytyväinen asiakas kaupungin klinikalla muutaman vuoden ajan. Uskomattoman hyvä ja ystävällinen palvelu ja erinomainen hammashoito.

Lue alkuperäinen

Jeppe Fogtmann

Laatutietoinen ja välittävä hammaslääkäri

Rated 5,0 out of 5
03/06/2021

Olen yli 20 vuoden ajan saanut hyvää, laatutietoista ja välittävää palvelua Cityklinikkenissä – ja kohtuulliseen hintaan. Tänä aikana olen käynyt läpi monia erilaisia ​​hoitoja ja joka kerta olen ollut erittäin tyytyväinen. Ja minulle sopii hyvin, että klinikka sijaitsee keskeisellä paikalla Kööpenhaminassa, jossa on odotushuone miellyttävässä esteettisessä ilmapiirissä. Siksi tulen tänne edelleen Helsingøristä. Voin ehdottomasti suositella Cityklinikkeniä.

Lue alkuperäinen

Tonny Lacomble Nielsen

Hammaslääkärikäynnin arvoinen

Rated 5,0 out of 5
27/09/2019

Kävin ilmaisessa tutkimuksessa ja se meni paljon odotettua paremmin!

Lue alkuperäinen

Ek Ekrem

Sain 8 kuukautta nimittämisen jälkeen …

Rated 1,0 out of 5
11/02/2018

Sain 8 kuukautta nimittämisen jälkeen laskun, joka oli huomattavasti suurempi kuin sovittu summa. Viestintä tähän liittyen on ollut erittäin epätyydyttävää. Työntekijä myönsi, että kyseessä saattoi olla virhe, minkä jälkeen sain muistutuksen alkuperäisestä laskusta. Olen sittemmin pyytänyt useaan otteeseen tämän laskun peruuttamista, mutta en ole saanut vastausta joihinkin tiedusteluihini ja siksi minun on pakko maksaa tämä. En todellakaan suosittele tätä klinikkaa!

Lue alkuperäinen

Daniella

Paras hammaslääkäri

Rated 5,0 out of 5
22/08/2015

Olen ollut Cityklinikkenin potilas 11-12 vuotta ja olen täysin etuoikeutettu, että olen löytänyt parhaan hammaslääkärin. Ajan myötä minulla on ollut useita kruunuja kiinni, ja olen erittäin tyytyväinen tulokseen. Tiedän myös, että Cityklinikken toimii vain parhailla materiaaleilla. Myös halvempaa kuin monilla muilla klinikoilla. Tässä ei tehdä kompromisseja hyvän "käsityötaidon" kanssa. Eikä teknisten laitteiden kanssa. Aina vain rehellinen ja asianmukainen arvio hoitotoimenpiteistä. Tunnet olosi mukavaksi klinikalla, sinut tervehditään hymyillen ja empatialla. Suosittelen aina hammaslääkäriäni muille. Olen kokeillut muitakin

Lue alkuperäinen

Lykke Kaas-bindslev

Kestävät kauniit kruunut ja hyvä asiantunteva hoito

Rated 5,0 out of 5
29/08/2014

Sain n. 10 vuotta sitten kruunut tehtiin koko suuhun. Hampaani olivat ohuet, pienet ja hieman vinot. Pelkäsin hammaslääkäriä enkä ollut valmis istumaan ja ravistelemaan tuolissa liian usein tulevaisuudessa. Sain upeaa hoitoa City Clinicissä Chr. IX katu. Rauhoittava, selittävä, nopea ja tehokas hoito. Suloinen hammaslääkäri ja avustaja. He auttoivat valitsemaan kruunujeni värin ja koon, jotta en näyttänyt helmivalkoiselta. Sain myös tehokasta kivunlievitystä koko homman ajan sekä tarjouksen soittaa illalla jos levottomiksi tulee. Kuten kirjoitettu, se on n. 10 vuotta sitten ja kruununi ovat edelleen kauniita. Minulla ei ole koskaan ollut mitään ongelmia. Tarpeetonta sanoa, että valitsin halvimman klinikan, jota minulle tarjottiin! En ole koskaan katunut sitä valintaa.

Lue alkuperäinen

Sonja Høfler

Arvostele Cityklinikken Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Kööpenhamina K, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.