Dentin Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,7
Rated 4,7 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Dentin Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Dentin Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Dentin Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Dentin Clinic -arvostelut

4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 out of 5 stars (based on 264 reviews)
Excellent89%
Very good4%
Average1%
Poor2%
Terrible4%

Joitakin vuosia olen käyttänyt …

Rated 5,0 out of 5
04/01/2022

Olen käyttänyt muutaman vuoden DentinClinicia Taastrupissa, jota nyt kutsutaan "colosseumiksi". En halua kuvata heitä täällä huonoina, he ovat aina olleet mukavia ja ammattimaisia, mutta olen ollut ja edelleen olen todella surullinen.

Lue alkuperäinen

Pia Jensen

Kiitos Dentin Clinicille (joka näyttää vaihtaneen nimeään)

Rated 5,0 out of 5
03/07/2021

Olen aina saanut erittäin pätevää ja ystävällistä ohjausta ja hoitoa kronprinsessegaden hammaslääkäreiltä ja hammasteknikoilta. Ei ole koskaan ollut mitään moitittavaa ketään. Useat eri ihmiset ovat saaneet hoitoa, mutta erityisen iloinen olen kahdesta taitavasta terapeutistani, Phillipistä ja Alexanderista, jotka ovat aina onnistuneet välittämään minulle tärkeitä tietoja niin, että olen ymmärtänyt sen ja osoittaneet suurta empatiaa ja taitoa minua kohtaan. Olen käynyt klinikalla useita vuosia – hammasleikkauksia on tehnyt ammattitaitoinen kirurgi. Sain juuri mukautettuja purentalappuja, jotka sopivat täydellisesti ja auttavat jo minua. Suuri kiitos myös vastaanotolle, joka on aina avulias ja ystävällinen.

Lue alkuperäinen

Anne Lise Torbensen

Huippuhoito ja taitava hammaslääkäri

Rated 5,0 out of 5
16/05/2021

Erittäin hyvä hoito ja erittäin taitava hammaslääkäri – Philipp, joka löysi minulle oikean ratkaisun. Voi todella suositella häntä.

Lue alkuperäinen

Gabriela

Otin yhteyttä klinikalle tänä aamuna...

Rated 1,0 out of 5
11/05/2021

Otin yhteyttä Tåstrupin klinikkaan tänä aamuna hätätilanteessa, joka johtui poskihammasta ja erittäin turvonneista ikenistä. Saan tänään päivystysajan kello 12.30, mikä on superhyvä ja tarkistetaan – ja tästä se menee alamäkeen. Heillä ei ole aikaa tehdä hammastani, koska he olivat varanneet enemmän ihmisiä, kuten hammaslääkäri itse sanoi "Minulla oli aikaa, mutta sitten tuli lisää ihmisiä", joten istun tuolilla ja ajattelen, että okei, se oli vähän kuin päivystävä tapaaminen. Otan sitten penisilliiniä maanantaihin asti, jolloin minulla on aika korjata ongelma. Sitten seison apteekista hakemassa penisilliinini, mutta he eivät löydä palvelimelta mitään. Soitan heille ja kysyn miten ja miten, ja he sanovat, että heidän järjestelmässään on ongelma, mutta he tarkistavat sen ja soittavat takaisin. Odotan ja odotan, mutta mitään ei kuulu ja klo 20.30 hammassärkyni on niin kova, että joudun ajamaan päivystävälle hammaslääkärille Østerbroon. He kertovat minulle heti, että minulla on suuri paise ja että se on leikattava auki. Ja sitten istun täällä ja tunnen itseni täysin nauretuksi ja petetyksi. Maksaa ensin 500 kruunua Tåstrupin hammaslääkäreillä, turhaan ja sitten taas tänä iltana 1100 kruunua hammaslääkärin päivystykseen, ongelmasta, jonka hammaslääkäri olisi voinut ratkaista aiemmin, mutta päätti olla mainitsematta!

Lue alkuperäinen

Marie Sondrup

Ei voida suositella, erittäin kallis ja erittäin…

Rated 1,0 out of 5
14/01/2021

Ei voida suositella, erittäin kallis ja erittäin huono, älä lähetä minulle enempää tekstiviestejä olen löytänyt toisen hammaslääkärin

Lue alkuperäinen

Brian Eversen

Pelkään hammaslääkäriä

Rated 5,0 out of 5
06/01/2021

Pelkään hammaslääkäriä, mikä estää minua käymästä säännöllisesti hammaslääkärissä.

Lue alkuperäinen

Hien

Olen todella onnellinen ja tyytyväinen...

Rated 5,0 out of 5
06/12/2020

Olen todella onnellinen ja tyytyväinen hammaslääkäri Philipiin, koska hän on taitava, kuuntelee tarpeitani ja antaa minulle hyviä neuvoja…

Lue alkuperäinen

analee estrebillo

Phillip Dentin Clinicistä. Empaattinen ja taitava.

Rated 5,0 out of 5
06/12/2020

Olen nyt käynyt hammaslääkäri Philipp Fra Dentin -klinikalla Kööpenhaminassa muutaman vuoden (noin 4 vuotta) yhdessä vaimoni kanssa.

Lue alkuperäinen

lommefilosoffen

Super ammattimainen ja hyvä hoito...

Rated 5,0 out of 5
01/12/2020

Superammattimainen ja hyvä hoito Søren Schat-Holmilta ja hänen kollegoiltaan teki vierailusta nautinnon. Olen erittäin tyytyväinen tulokseen!

Lue alkuperäinen

Frederik

Upeita hammaslääkäreitä

Rated 5,0 out of 5
20/11/2020

Olen käynyt tällä klinikalla jo useita vuosia, missä Philipp hoitaa minua.

Lue alkuperäinen

Christian Barbosa-hartel

Arvostele Dentin Clinic Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Taastrup og Kööpenhamina K, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.