Urban Dental Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Urban Dental Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Urban Dental Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Urban Dental Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Urban Dental Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

I highly recommend the Urban Dental… justifiably the best!!

Rated 5,0 out of 5
11/03/2024

I highly recommend the Urban Dental clinic for all dental treatments.

Anđelko

Gerran Wheelerin matka Amerikasta Istanbuliin Turkkiin saadakseen maailmanluokan hammaslääketieteellisiä palveluita

Rated 5,0 out of 5
05/11/2023

En voi kyllin ilmaista, kuinka vaikuttunut olen viimeaikaisesta hammashoidostani Urban Dental Clinicissä Istanbulissa, Turkissa. Siitä hetkestä lähtien, kun astuin ovesta sisään, minua otettiin vastaan ​​lämpimällä vieraanvaraisuudella ja sellaisella huolenpidolla, jota en ole koskaan ennen kokenut. Ihmisenä, joka ei ole koskaan matkustanut kansainvälisesti yksin, olin hieman hermostunut laajasta hammaslääkärityöstä vieraassa maassa. Tavattuani hammaslääkärin Zoom-puhelun yhteydessä tiesin kuitenkin tehneeni oikean päätöksen matkustaa Murfreesborosta, Tn:stä Istanbuliin, Turkkiin hammashoitoon.

Lue alkuperäinen

Gerran Wheeler

Suuri hammaslääkäri

Rated 5,0 out of 5
27/09/2023

En pidä hammaslääkäreistä. Urban Dentalissa vieraileminen oli helppoa, ystävällisimmästä ja avuliaasta vastaanottovirkailija Niamhista hoitoon. Hammaslääkäri oli ymmärtäväinen ja huomioiva stressini. Lapseni käyvät myös ja he ovat saaneet hyviä hoitoja katkenneen etuhampaan täytteistä oikomishoidon avustamiseen. Ajanvarausmuistutukset ovat erittäin hyödyllisiä. En voi suositella tätä hammaslääkäriä tarpeeksi!

Lue alkuperäinen

Debbie Black

Hoidon ja tiimin erinomaista laatua

Rated 5,0 out of 5
19/05/2023

Minua ei ole koskaan hoidettu niin hyvin, niin ammattimaisesti ja kokonaisvaltaisesti hammaslääkärissä kuin Urban Dentistissä. Olen ollut siellä kahdesti tähän mennessä, ja jokainen näistä vierailuista on paljastanut jotain, joka on jäänyt huomiotta ja jota ei käsitelty ollenkaan aikaisemmissa hammaslääkärikäynneissäni:

Lue alkuperäinen

Liza

Suosittelen lämpimästi Urban Dental Clinicia!

Rated 5,0 out of 5
15/05/2023

Suosittelen lämpimästi Urban Dental Clinicaa Istanbulissa, erityisesti tohtori Tugsea. Saamani hoito ja hoito olivat poikkeuksellisia. Tohtori Tugse kuunteli huolenaiheitani, tarjosi henkilökohtaisen hoitosuunnitelman ja varmisti mukavuudeni koko prosessin ajan. Tulokset ylittivät odotukseni, ja koko tiimi oli ammattitaitoista ja ystävällistä. Luota Urban Dental Clinic laadukkaaseen hammashoitoon.

Lue alkuperäinen

Federico Winer

Laadukas kokemus

Rated 5,0 out of 5
03/04/2023

Koko Urban Dental Clinic -tiimille,

Lue alkuperäinen

Taylor Ottey

hampaat valkaistiin

Rated 5,0 out of 5
29/03/2023

Lääkäri Tuğçe valkaisi hiljattain hampaani, ja minun on sanottava, että olen todella innoissani tuloksista. Toimenpide oli nopea ja kivuton, ja hampaani ovat nyt useita sävyjä vaaleammat kuin ennen.

Lue alkuperäinen

Celine

Arvostele Urban Dental Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on ıstanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.