Tandlægerne Ivident I/S -arvostelu

Klinikan pisteet
3,9
Rated 3,9 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Tandlægerne Ivident I/S -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Tandlægerne Ivident I/S -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Tandlægerne Ivident I/S -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Tandlægerne Ivident I/S -arvostelut

3,9
Rated 3,9 out of 5
3,9 out of 5 stars (based on 33 reviews)
Excellent64%
Very good9%
Average3%
Poor0%
Terrible24%

Suositeltava

Rated 5,0 out of 5
28/07/2022

Upea ystävällisyys ja hoito sekä nopea toimitusaika ensiapuun kesälomien aikana.

Lue alkuperäinen

Luna Iluuna

Kiitos supernopeasta ja hyvästä…

Rated 5,0 out of 5
09/06/2021

Kiitos supernopeasta ja hyvästä hoidosta tänään. Suuri kiitos erityisesti Majbritille ja ammattitaitoiselle hammaslääkärille. Suosittelisin sinua kaikille.

Lue alkuperäinen

Mona Christensen

SUPER APUA HAMPASKIPUUN

Rated 5,0 out of 5
16/01/2021

Pitkän illan/yön jälkeen, kun hammas sattui ja sykki, ja särkylääkkeet eivät oikein auttaneet, annoin Inger Vintherin katsoa sitä aikaisin seuraavana aamuna. Hän on uskomattoman taitava ja erittäin pätevä hammaslääkäri, jolla on paljon kokemusta, mikä on todella hyvä asia, kun olet potilaana sellaisessa tilanteessa ja olet haavoittuvainen. Erityinen iso kiitos Inger V:lle avusta ja kiitos koko klinikalle upeasta palvelusta. Odotan innolla tulemista uudelleen ja suosittelen mielelläni Tandlægerne Ividentiä kaikille.

Lue alkuperäinen

Gitte

Klinikka on ollut vakituinen hammaslääkärini...

Rated 4,0 out of 5
22/03/2020

Klinikka on ollut vakituinen hammaslääkärini viimeiset 6 vuotta, ja ammattitaitoinen henkilökunta toivottaa minut aina tervetulleeksi. Kun tarvitaan päivystystä, apua on aina saatavilla, jotta tuoliin pääsee nopeasti.

Lue alkuperäinen

Trine Holm Karlsen

Joten tänään minulla oli puolen vuoden käyntini...

Rated 5,0 out of 5
22/01/2020

Sitten tänään minulla oli puolen vuoden käynti hammaslääkärini – Ingerin ja suuhygienistini Benden kanssa. Kuten tavallista, ammattitaitoista ja hyvää hoitoa – ja hyvä yhteydenpito. Ja minun kaltaiselleni, vielä työmarkkinoilla olevalle eläkeläiselle on erittäin arvokasta, että oman työajani ulkopuolelta löytyy aina aikaa. Olen käynyt luoksesi jo monta vuotta – ja teet sen vain, jos olet tyytyväinen! Myös monia tähtiä "minun" tuoreelle klinikka-avustajalle.

Lue alkuperäinen

Anne R.

Prof

Rated 5,0 out of 5
23/10/2019

Olen käynyt klinikalla monta vuotta, ja siihen on monia syitä. Ammattitaitoa, turvallisuutta, aikaa selityksille, hyvää ammattitaitoa ja suurta ystävällisyyttä kaikilta – hammaslääkäriltä, ​​suuhygienistiltä, ​​assistentilta ja vastaanotolta. En aio vaihtaa mihinkään muualle.

Lue alkuperäinen

Inger Larsen

Opiskelijat muuttavat Århusiin

Rated 5,0 out of 5
01/09/2019

En ollut käynyt hammaslääkärissä muutamaan vuoteen täytin 18, ja sen johdosta, että muutin Århusiin opiskelemaan, sain taas itseni kasaan. Ividentin hammaslääkäri toivotti minut tervetulleeksi ja auttoi minua saamaan hampailleni tilan, jotta mikään ei saanut luisua, ja meillä oli todella hyvä keskustelu. Tunnen olevani super hyvin hoidettu.

Lue alkuperäinen

Line

Erittäin ammattimainen

Rated 5,0 out of 5
21/08/2019

Erittäin ammattimainen, mukava, ystävällinen ja kuunteleva. Sinulla on paras suositukseni

Lue alkuperäinen

Vibeke Zacho Bektas

Suosittelisin ehdottomasti Tandlægerneä...

Rated 5,0 out of 5
08/07/2019

Suosittelisin ehdottomasti Tandlægerne Ividentiä. Henkilökunta on erittäin mukavaa ja tunnen olevani aina turvallisissa käsissä heidän kanssaan.

Lue alkuperäinen

Sofie

Hampaani ovat turvallisissa käsissä Ividentillä!

Rated 5,0 out of 5
13/06/2019

Olen käynyt Tandlægerne Ividentissä useiden vuosien ajan ja suosittelen niitä milloin tahansa ystäville, perheelle ja kollegoille. kohtaat aina hymyjä, ystävällisyyttä ja ammattitaitoista ja osaavaa hoitoa. Huomaan, että hampaideni tarpeet ja haasteet ovat keskittyneet – joten hampaani ovat turvallisissa käsissä Ividentillä!

Lue alkuperäinen

LU

Arvostele Tandlægerne Ivident I/S Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Aarhus C, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.