Dent Hospital Turkey -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Dent Hospital Turkey -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Dent Hospital Turkey -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Dent Hospital Turkey -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Dent Hospital Turkey -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 9 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Erityinen kiitos Dent Hospitalille…

Rated 5,0 out of 5
01/04/2023

Erityinen kiitos Dent Hospital Turkeylle. Tutkittuani 4 vuotta kaikkia eri vaihtoehtoja ja paikkoja ympäri maailmaa hankkiakseni uudet hampaat, päätin lopulta Dent Hospital Turkin. Olen juuri viimeistellyt zirkoniumkruununi Dent Hospital Turkin kanssa! Loistava palvelu joka vaiheessa. Ihana, pätevä palvelu ja huippuluokan varusteet. Suosittelen Dent Hospital Turkeya kaikille.

Lue alkuperäinen

Macey Allen

Koko kokemus oli erinomainen, koska…

Rated 5,0 out of 5
31/03/2023

Koko kokemus oli erinomainen, koska emme odottaneet saavamme kaikkea valmiiksi niin lyhyessä ajassa, joka meillä oli Antalyassa. Jokainen ihminen tässä upeassa tiimissä ansaitsee SUURI KIITOS saavutetuista tuloksista, joita olemme saaneet, koska olette kaikki yksinkertaisesti upeita! Viestintä, toiveidemme ja tarpeidemme ymmärtäminen, vieraanvaraisuus ja kaikki kokemamme oli poikkeuksellista.

Lue alkuperäinen

Jorgie Jorgie

Paras kokemus

Rated 5,0 out of 5
29/03/2023

Paras hammaslääkäri, jonka mieheni ja minä olemme kokeneet. Loistavia neuvoja, hyvää palvelua edulliseen hintaan. Tulimme Dental Team Turkeyyn hoitamaan hampaani. Ja he tekivät erittäin hyvää työtä. He tarjoavat sinulle kaiken kuljettajasta, majoituksesta ja jopa hauskanpidosta Antalyassa. Kiitos Dent Hospital Turkeylle kaikkien aikojen parhaasta kokemuksesta.

Lue alkuperäinen

Evie

Kiitos DHT Clinicille

Rated 5,0 out of 5
28/03/2023

Tulin Dent Hospital Turkkiin Isosta-Britanniasta ja minulla oli upea kokemus! Tarvitsin paljon hammashoitoa, ja he pystyivät auttamaan minua hinnoilla, jotka olivat paljon HALVEMMAT kuin Isossa-Britanniassa! Sen lisäksi, että se oli edullisempi, koko joukkue oli hämmästyttävä ja ystävällinen. En malta odottaa, että pääsen kotiin ja esittelen uuden hymyni ystäville ja perheelle. Kiitos DHT Clinicille ja koko muulle henkilökunnalle, olette uskomattomia.

Lue alkuperäinen

Mario C.

Dent Hospital Turkey "Perfect"

Rated 5,0 out of 5
28/03/2023

Pitkästi sanottuna, olen todella tyytyväinen Dent Hospital Turkey -sairaalaan. He saavat minut tuntemaan oloni rentoutuneeksi ja tervetulleeksi heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Voin sanoa varmasti, tänne tulo oli yksi elämäni parhaista valinnoista. Sain vihdoin hollywood-hymyni 😁 Suosittelen ehdottomasti tätä klinikkaa kaikille, jotka haluavat saada hampaat kuntoon. Koko henkilökunta on erittäin ystävällistä, erittäin avulias ja sitoutunut tarjoamaan erinomaista palvelua. Antalyan paras hammaslääkäri. Hampaasi ansaitsevat huippuhoidon.

Lue alkuperäinen

Douglas

Upea kokemus alusta loppuun

Rated 5,0 out of 5
25/03/2023

Upea kokemus alusta loppuun. Klinikka vastasi erittäin hyvin viesteihini ja kysymyksiini ennen saapumistani Antalyaan. Kuljetus järjestettiin hakemaan minut hotelliltani jokaista tapaamista varten. Kaikki selitettiin minulle perusteellisesti prosessin jokaisessa vaiheessa. Mikä tärkeintä, olen todella iloinen uudesta hymystäni.

Lue alkuperäinen

Amira Russell

Kokemukseni Dent Hospital Turkin kanssa

Rated 5,0 out of 5
22/03/2023

Sain hammasimplanttini! Olen iloinen hymystäni ja sain itseluottamukseni takaisin! Tämä klinikka on todella suositeltavaa. Saat hyvää palvelua kuluttamatta paljon rahaa. Hinnat reilut! Minulla oli hauskaa tutustua myös Antalyaan odottaessani implanttieni valmistumista! Kirurgi ja hammaslääkärit ovat ystävällisiä. Viestinnän mukaisesti ja kirurgi varmisti, että olet täysin turvassa ennen leikkausta! Teen myös vlogia hammaskirurgiamatkastani.

Lue alkuperäinen

Jerry M.

Juuri päättynyt hoito tänään 17. maaliskuuta…

Rated 5,0 out of 5
17/03/2023

Hoito päättynyt tänään 17. maaliskuuta 2023. Kiitos Dent Hospital Turkey -sairaalasta Loistavaa palvelua koko hoidon ajan. Henkilökunta on niin tervetullut. Hammaslääkärini oli loistava kanssani. Minulla on fobia, käyn hammaslääkärissä kotona, hän sai minut tuntemaan oloni mukavaksi koko prosessin ajan.

Lue alkuperäinen

Maynard

Monen vuoden hammaslääkärityön jälkeen Yhdistyneessä kuningaskunnassa…

Rated 5,0 out of 5
17/03/2023

Monien vuosien hammaslääkärityön jälkeen Isossa-Britanniassa olen löytänyt parhaan klinikan. Hän selittää täydellisesti kaikki hoidot ja vaihtoehdot, joita hän ja hänen erinomainen tiiminsä tarjoavat. Suosittelen myös klinikan hammashoitosuunnitelmaa.

Lue alkuperäinen

Joshua

Arvostele Dent Hospital Turkey Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya/Muratpaşa, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.