TANDREJSER ® -arvostelu

Klinikan pisteet
4,2
Rated 4,2 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut TANDREJSER ® -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan TANDREJSER ® -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

TANDREJSER ® -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki TANDREJSER ® -arvostelut

4,2
Rated 4,2 out of 5
4,2 out of 5 stars (based on 20 reviews)
Excellent75%
Very good5%
Average0%
Poor0%
Terrible20%

I mange år har jeg fået ordnet større…

Rated 5,0 out of 5
19/02/2024

I mange år har jeg fået ordnet større tandopgaver hos

KNUD ROSTGAARD

Jeg har I dag fået lavet et eftersyn og en tandrensning

Rated 5,0 out of 5
12/02/2024

Jeg har i dag fået lavet en tandrensning af Christian.

Lone Friis Gøhns

Minulla ei ole muuta kuin kiitosta heille

Rated 5,0 out of 5
31/12/2023

Minulla ei ole muuta kuin kiitosta heille. Olen tehnyt heillä suuria hammashoitotöitä, jotka saivat tanskalaiselta hammaslääkäriltäni paljon kiitosta. Tunsin oloni 100 % turvalliseksi koko prosessin ajan. Palvelu on huippuluokkaa.

Lue alkuperäinen

Lise

Minulla on vain hyvää sanottavaa Kreativista...

Rated 5,0 out of 5
30/12/2023

Minulla on vain hyvää sanottavaa Kreativ Dentalista. He ovat erittäin taitavia, ystävällisiä ja empaattisia. ja palvelu on huippuluokkaa heti, kun laskeudut Budapestin lentokentälle. Sinut noudetaan taksilla ja ajetaan hotellille ja taas hotellilta klinikalle ja kun hoito on ohi, sinut ajetaan taas lentokentälle. Joten kaiken kaikkiaan todella miellyttävä kokemus.

Lue alkuperäinen

einer sønderskov pedersen

Erittäin tyytyväinen

Rated 5,0 out of 5
12/12/2023

Voin vain suositella Kreativ Dentalia. En ole koskaan saanut näin hyviä hoitoja missään muualla kuin Kreativ Dentalissa. Ei pelkästään hinnat houkuttele, vaan ennen kaikkea erittäin korkea ammattitaito, laatu ja vastuullisuus.

Lue alkuperäinen

tatiana

11 vuotta sitten tein kruunuja

Rated 5,0 out of 5
30/09/2022

11 vuotta sitten tein kruunuja, siltoja jne. sekä ylä- että alasuussa. Olen monta vuotta vaivannut pardonoosia. Ja toivoin, että saisin jälleen kauniin hymyn. Sain sen ja olen ollut todella tyytyväinen ja tyytyväinen silloin tehtyyn hammashoitoon. Vähän aikaa sitten alasuussani oleva hammas tulehtui. Katastrofi, koska pgl.tand on siltapilari suuremmalle sillalle. Konsultti Madsin kautta sain suoran yhteyden Kreative dentalin tanskalaiseen tulkkiin Andrasiin. Andras neuvotteli siellä hammaslääkärini kanssa ja palasi vastaten kysymyksiini. Sain täällä todella hyvää palvelua sekä puhelimitse että sähköpostilla. Matkustin sinne ja valitettavasti hammasta ei voitu pelastaa ja se poistettiin. Odotan nyt muutaman kuukauden, että saanko implantit ja uuden sillan. Hoitosuunnitelma on tehty, jossa on hinta ja kaikki. Olen huomannut, että Kreative Dental tekee vain hammashoitoa, josta he voivat taata, eli laadun. Ja rahaa on paljon säästettävää.Lisäksi Budapest on erittäin mukava kaupunki, jossa voi turvallisesti liikkua.Karin Pedersen Silkeborg

Lue alkuperäinen

Karin Pedersen

Ensimmäinen matkani "Tandrejserin" kanssa oli...

Rated 5,0 out of 5
13/03/2022

Ensimmäinen matkani "Tandrejserin" kanssa oli aivan upea, enkä ole koskaan saanut niin hyvää hoitoa kuin Budapestin hammaslääkäreillä. Palaan pian ja lähetän lämpimät suositukset.

Lue alkuperäinen

Martin

Hammashoito meni todella pieleen, - ei takuuta

Rated 1,0 out of 5
04/02/2021

Olin klinikalla elo/syyskuun 20. päivänä tekemässä proteettisia töitä.

Lue alkuperäinen

Randi Bengtsen

Ei säästöjä!

Rated 1,0 out of 5
23/01/2021

Älä usko, että säästät mitään jäämällä hammaslääkäriin Unkarissa, Kreativ Dental.

Lue alkuperäinen

Freddy Bengtsen

Täysin tyytyväisiä lähes 20 vuotta

Rated 5,0 out of 5
18/06/2020

Vaimoni ja minä olemme olleet Kreativin tyytyväisiä asiakkaita lähes 20 vuotta. Meitä suositteli isäni, joka on ollut asiakas 25 vuotta. Vuosien varrella meidät on tarkastettu säännöllisesti kerran vuodessa, välillä heidän ihanan joulun aikaansa, välillä kesällä kun koko kaupunki sykkii elämää. Meillä on vain hyvää sanottavaa Kreativ Dentalista, joka alkoi pelastamalla isäni hampaat parodontaalisairaudelta, jonka tanskalainen hammaslääkäri oli siivonnut taskuja muutaman vuoden ja hampaat alkoivat löystyä. Hän sai suurimman hoidon 20 vuotta sitten, hoidon, jota ei tuolloin ollut Tanskassa. Isäni on tänään 86-vuotias ja on vasta äskettäin menettänyt hampaan, muuten kaikki on ehjä.. Perheen naispuoliselle osalle tehtiin Ruotsissa implantti joka painoi hermoja ja oli tulehtunut. He myös pelastivat sen, joten tänään hänellä on kaikki hampaat. Ja minulla itselläni oli suuria ongelmia useiden hampaiden kanssa alaleuassani, jotka sattuivat sukeltaessani. He havaitsivat, että vanhassa juurikanavassa oli ilmataskuja, jotka aiheuttivat kipua noustaessaan pintaan. Täysin ammattimainen paikka, jolla on vahva ammatillinen osaaminen kaikilla rintamilla. Tunnet olosi vain turvallisissa käsissä. Vaikka ne ovat sekä halpoja että vahvoja yleisissä hammashoidoissa, se on suurilla teoksilla, joissa on monia kruunuja, implantteja, parodontoosihoitoja jne. ne ovat askeleen edellä sekä tekniikassa että ammattitaidossa. Olemme täysin tyytyväisiä, yhdistämme loman ja hammaslääkärin, ja vaihda hammaslääkäri DK:ksi vasta sinä päivänä, kun emme voi enää matkustaa sinne iän tai sairauden vuoksi.

Lue alkuperäinen

Friedl

Arvostele TANDREJSER ® Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Budapest, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.