Tandlæge Martin B. Hedegaard Søborg -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4,8 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Tandlæge Martin B. Hedegaard Søborg -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Tandlæge Martin B. Hedegaard Søborg -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Tandlæge Martin B. Hedegaard Søborg -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Tandlæge Martin B. Hedegaard Søborg -arvostelut

4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 out of 5 stars (based on 16 reviews)
Excellent94%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible6%

Den bedste tandlæge jeg har haft.

Rated 5,0 out of 5
06/06/2024

Den bedste tandlæge jeg har haft.

Martin er nænsom og behandlingen er næsten altid helt smertefri!

Professionel og dygtig.

Personalet er søde og venlige , de ved hvad de har med at gøre, om det er klinikassistent, tandplejeren eller receptionisten. God behandling over hele linjen .

Lisbeth Lynghus

Minulla on ollut tämä hammaslääkäri useita vuosia

Rated 5,0 out of 5
23/03/2023

Minulla on ollut tämä hammaslääkäri useita vuosia. Ja he ovat kaikki vain lahjakkaita, suloisia ja avuliaita. Sinut otetaan vastaan ​​huolella, asiantuntemuksella ja sinusta huolehditaan. Pääsin ovesta sisään kiireesti ja minua autettiin jälleen parhaalla mahdollisella tavalla. Niiden hinnat ovat myös kohtuulliset samaan aikaan. Voin vain suositella niitä lämpimästi.

Lue alkuperäinen

Eva-Andrea Erichsen

Olen käynyt useiden hammaslääkäreiden luona...

Rated 5,0 out of 5
13/12/2021

Olen käynyt useiden hammaslääkäreiden luona Bagsværdin/Søborgin alueella. Sen lisäksi, että Martin on älyttömän lahjakas, hän on myös uskomattoman luotettava. Minua on "kieltäytynyt" tekemästä uutta kruunua, koska Martin ei uskonut, että siitä voisi tehdä hienompaa kuin se oli jo esimerkkinä. Voidaan ehdottomasti suositella.

Lue alkuperäinen

Stefan Dahl Langstrup

Taitava hammaslääkäri

Rated 5,0 out of 5
26/08/2021

Voin lämpimästi suositella sinua istumaan hammaslääkärin tuolissa täällä. Erittäin ammattitaitoinen henkilökunta, ja samalla täällä on rauhallinen ja miellyttävä ilmapiiri. 15 vuoden ajan olen käyttänyt Martinin taitavaa käsityötä ja tietoa. Ehkä sinun pitäisi tehdä samoin 😉

Lue alkuperäinen

Vibeke Winkler

Kaupungin paras hammaslääkäri

Rated 5,0 out of 5
09/02/2021

Aina hyvä vastaanotto ja rauhallinen, osaava hammaslääkäri ja hammashoitajat.

Lue alkuperäinen

Jakob

Olin paikalla 28.1., kun kysyin...

Rated 1,0 out of 5
07/02/2021

Olin paikalla 28.1., kun kysyin, voisinko saada kunnalta avustusta isompaan asiaan, joka minun olisi pitänyt tehdä, ja koko ajan puhuin hiljaa. Dorthen kanssa Martin juoksi ja nuhteli minua suullisesti, tämä ei ole ruokakauppa, jossa on erikoistarjouksia jne. Olen ollut asiakkaana vuodesta 1985, tämä on viimeinen vierailuni

Lue alkuperäinen

Marianne Esther Thomsen

Mega-taitava hammaslääkäri

Rated 5,0 out of 5
21/12/2020

Mega-taitava hammaslääkäri, ammattitaitoinen henkilökunta mukavassa ympäristössä, joka käyttää aikaa selittääkseen ja kuunnellakseen. Koko perhe on muuttanut tänne ja olen itse ollut potilas 15 vuotta.

Lue alkuperäinen

Helle Pia Jensen

Taitava ja lempeä

Rated 5,0 out of 5
03/12/2020

On ollut Martin Blanders Hedegaardin palveluksessa monta vuotta. Minulla ei ole muuta kuin kiitosta sekä hoidoista että lempeästä, ystävällisestä ja rauhoittavasta käytöksestä, jonka olen kohdannut klinikalla

Lue alkuperäinen

Birgitte Schlichtkrull

Minulla oli viisaudenhampaassa reikä

Rated 5,0 out of 5
30/07/2019

Minulla oli reikä viisaudenhampaassa ja se piti vain tarkistaa, kärsin täysin hampaiden pelosta ja oma hammaslääkärini oli lomalla, siksi valitsin Martin Hedegaardin, Christenze hoiti minua ja se oli paras päätös koskaan, hän on niin suloinen ja mukava ja rauhallinen. Tämä on nyt uusi hammaslääkärini. Voi vain suositella niitä 👍🏻

Lue alkuperäinen

Mie Bregnhøj Serritzlev

Invisalign - Paras ratkaisu!

Rated 5,0 out of 5
23/09/2015

Sain juuri Invisalign-hoitoni, josta sain erittäin hyvän tuloksen. Olen pitkään ollut järkyttynyt suuresta ylipurentani ja vääntyneistä hampaistani alasuussa. Tänään, kiitos Invisalignin, hampaani ovat täydelliset ja suorat – voin nyt taas hymyillä! Prosessi on ollut erittäin miellyttävä ja täysin ilman komplikaatioita. Lisäksi klinikalla on todella mukavia ja ammattitaitoisia ihmisiä, jotka ovat aina valmiita auttamaan ja järjestämään sinulle nopean ajan. Kaiken kaikkiaan fantastinen kokemus ja Invisalignia voidaan suositella 100% (se on hintansa arvoinen).

Lue alkuperäinen

Sophia Raza

Arvostele Tandlæge Martin B. Hedegaard Søborg Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Søborg, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.