Cosmetocity -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Cosmetocity -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Cosmetocity -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Cosmetocity -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Cosmetocity -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 18 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Kävin Antalyassa rintojen takia…

Rated 5 out of 5
19/06/2023

Kävin Antalyassa rintojen suurennuksissa ja hampaideni kruunuissa, valitsin Cosmetocityn kanssa ja olen erittäin iloinen, että tein, vietin perheeni kahden viikon lomalle toimenpiteideni aikana ja En olisi voinut toivoa parempia koordinaattoreita huolehtimaan sekä minusta että perheestäni, haluaisin mainita Cihanin , mert ja deniz ja minun

Lue alkuperäinen

Kayla Wellings

CosmetoCity auttoi muuttamaan elämäni.

Rated 5 out of 5
15/06/2023

Olin sairaalloisen lihava ja laihduin 79 kiloa hieman yli vuodessa. Olin ylpeä nopeasta painonpudotuksestani, mutta en voinut aloittaa normaalia elämää, koska kehossani oli paljon ylimääräistä ihoa. Iho ja roikkuvat tyhjät rinnani jättivät minut epävarmaksi, itsetietoiseksi ja kyvyttömäksi nauttimaan elämästäni.

Lue alkuperäinen

Kaye

Se oli upea kokemus

Rated 5 out of 5
16/03/2023

Se oli fantastinen kokemus. Järjestäjät olivat erittäin ystävällisiä ja hoitohenkilökunta loistavaa. Suosittelen vakavasti.

Lue alkuperäinen

Nathanael king

Olen Richard Manchesterista

Rated 5 out of 5
04/03/2023

Olen Richard Manchesterista, 52-vuotias, kävin Antalyassa Turkissa silmänympärysihossa, valitsen Cosetocityn tietämättä paljoakaan yrityksestä.

Lue alkuperäinen

Richard Sumner

Cosmetocity on paras lääketoimisto

Rated 5 out of 5
19/02/2023

Cosmetocity on paras tähän mennessä käyttämäni virasto. Vuosien varrella minulle tehtiin useita leikkauksia eri maissa, ja Cosmetocity on ylivoimaisesti paras ja merkittävin virasto, jonka kanssa olen työskennellyt. Olen erittäin tyytyväinen kokemukseeni. Siitä lähtien, kun saavuin Antalyaan, he ottivat minut lentokentälle ja ovat pitäneet minusta huolta äärimmäisellä ammattitaidolla. He olivat ystävällisiä, asiantuntevia, todella järjestäytyneitä poikkeuksellisilla sängyn puolella. Olen erittäin tyytyväinen toimenpiteeni tulokseen – olen vasta 2 kuukautta ja puolitoista post op -toimenpiteestä, enkä voi kylliksi ilmaista kuinka tyytyväinen olen tuloksiin, enkä ole vielä edes parantunut! Cosmetocity on ollut erinomaista koko prosessin alusta leikkauksesta jälkihoitoon. Pidimme yhteyttä Yhdysvaltoihin palattuanikin, ja tiimi käytti aina aikaa vastatakseen kysymyksiini tai huolenaiheisiini, joita minulla oli menettelystä. Suosittelen 100 % Cosmetocityä kenelle tahansa tiimin erinomaisen ja poikkeuksellisen työn ansiosta. Kiitos jatkuvasta erinomaisesta kokemuksesta!

Lue alkuperäinen

Marilyne Yaguibou

He ovat kaikkien aikojen paras yritys

Rated 5 out of 5
17/02/2023

He ovat kaikkien aikojen paras yritys. He huolehtivat minusta saapuessani. Joku oli kanssani sairaalassa alusta loppuun asti. Olen niin iloinen palvelusta. He ovat kuin miniperhe.

Lue alkuperäinen

Chidera Umun

5 tähden palvelu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rated 5 out of 5
08/01/2023

En voi suositella kosmetocityä tarpeeksi korkealle. Heidän osoittamansa huolellisuus on vertaansa vailla lentokentälle saapumisesta aina lähtöön. Heidän lääketieteen ammattilaisten verkostonsa on vertaansa vailla, eikä mikään ole heille liikaa vaivaa. En malta odottaa seuraavaa vierailuani 🙏🏼

Lue alkuperäinen

Dan Graham

Mikä upea viiden tähden kokemus

Rated 5 out of 5
21/11/2022

Mikä upea viiden tähden kokemus. Viiden tähden kuljetushoito ja tuki. Joukkue ei voinut tehdä tarpeeksi meille. Et tule pettymään

Lue alkuperäinen

Diane

No mitä voin sanoa niin ammattilainen…

Rated 5 out of 5
16/11/2022

No mitä voin sanoa niin ammattilainen, ystävällinen tiimi cosmeto cityssä! Ehdottomasti uskalla lähteä, mutta minulla on ollut niin uskomaton kokemus tiimiltä, ​​kun olen hakenut minut lentokentältä sairaalaan lääkäriklinikalle ja löytänyt minulle myös upean kirurgin. Kiitos paljon teille kaikille ja tulen takaisin! Jos joku ei halua enempää kertoa kokemuksistani niin laittakaa minulle viestiä! Se oli hämmästyttävää x

Lue alkuperäinen

Joanne Kennedy

Kokemus oli hämmästyttävä alusta…

Rated 5 out of 5
11/11/2022

Kokemus oli hämmästyttävä alusta loppuun. Henkilökunta oli niin ystävällistä ja ihanaa, he puhuivat erittäin hyvää englantia ja tekivät kokemuksesta paljon vähemmän huolestuttavan. Dennisin hoito oli vertaansa vailla, kun kamppailin sairaalassa, hän jäi luokseni ja auttoi minua kaikessa mitä tarvitsin. En olisi voinut pyytää parempaa yritystä. He olivat niin maanläheisiä ja hauskoja, että he todella helpottivat aikani siellä, kun menin sinne yksin. Olen erittäin tyytyväinen tuloksiini, ne ovat paljon parempia kuin odotin, suosittelen sataprosenttisesti tätä yritystä kenellekään enkä menisi kenenkään kanssa, mutta sitten tulevaisuudessa

Lue alkuperäinen

Leanne

Arvostele Cosmetocity Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.